• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Şekerden dolayı zaten önden gidiyordu bayaa 3-4 hafta kadar ama şimdi 1-1,5 hafta önde haftasına göre iyi diye sanırım normal görüyor ama 1 cm yada 50 gram da olsa ilerleme olmalıydi bence.Ultrason cihazı farkındadır diyor ama benim içime sinmiyor.Cumartesi de diğer doktora gideyim de ona göre karar veririm artık.Gelisimi durduysa dışarıda gelişsin bari anne karnında kalmasının faydası yok.
Canım belki zaten önde diye beklemekte problem görmüyordur. Yani 2 hafta hiç gelişmeden beklese bile normal haftasını yakalamis olur gibi düşünüyor olabilir. Ama dediğin gibi diğer doktorun da bir görüşünü al bakalım o ne diyecek.

Kızlar doktordan geldim normalde haftaya gün verdi şekerden dolayı ama kendisi yokmuş il dışında olacakmış ben de başka doktor istemedim dönüşü olsun dedim inşallah sıkınti olmaz.Oncesinde acil bi durum olmazsa 9 Mayıs'a gün aldım.
Kafama takılan üç haftadır bebeğin ölçümleri ve kilosu aynı gelişimi durdu diyorum doktor yok diyor ama hiç mi oynama olmaz.Pazartesi başka doktora gittim cumartesi tekrar gideceğim o doktorda da ilerleme yoksa gelişim durmuş demektir.Oyle olursa beklemem aldiririm bu durum çok canımı sıkıyor onun dışında sorun yok şimdilik.
Allahın izniyle olmaz inşallah canım sen hareketlerini takip et hayırlısı olsun evet gelişimi durmuşsa en doğrusu erkenden alınması sizin için ne hayırlı ise o olsun sen stres yapma bebiş de stres olmasın canım

O zaman bende oğlusdan güzel haberler vereyim teyzeleri maşallah enfeksiyon düşmüş antibiyotik tedavisi 4 gün daha devam edecek Allahın izniyle bir sıkıntı çıkmazsa 1 hafta sonra doktorumuz taburcu edebilirim dedi ❤️ minik kahramanım bayram sonrası hayırlısı ile evine bize kavuşacak inşallah 🤲💙

O zaman bende oğlusdan güzel haberler vereyim teyzeleri maşallah enfeksiyon düşmüş antibiyotik tedavisi 4 gün daha devam edecek Allahın izniyle bir sıkıntı çıkmazsa 1 hafta sonra doktorumuz taburcu edebilirim dedi ❤️ minik kahramanım bayram sonrası hayırlısı ile evine bize kavuşacak inşallah 🤲💙
Şükür kuzum çok sevindim ya 🥰🥰 kavuscaksiniz sende daha iyi olmus olursun bebisin son hazırlıklarını yaparsın gelir oglusun evine🥰🥰🥰🥰

Şükür kuzum çok sevindim ya 🥰🥰 kavuscaksiniz sende daha iyi olmus olursun bebisin son hazırlıklarını yaparsın gelir oglusun evine🥰🥰🥰🥰
Allah razı olsun canım ben sabahtan beri çok mutluyum hiç değilse diyorum ne zaman çıkacağı belli oldu belirsizlik çok zordu. Aynen bende çok şükür daha iyiyim oglusumun kalan şeylerini hallediyorum yeni aldıklarımı ütülicem bugün perdesi kalmıştı onuda halledicem

Maşallah canım🧿 Bu arada ben de ayni boyleyim. Sadece karnım var. Hatta senden daha büyük. Leblebi yutmuş solucan gibi😄

Yok canım normalim. Zaten toplam 4,5 kilo aldım. Hatta bazen çok az aldım diye düşünüyorum.
🥰 Evet benim karnımın az olduğunu söylüyorlar. Genişleme var tabi yanlar da ama kol bacak aynı ya. 😁
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye bende iştah namına tık yok.

Senin haftan daha ileri baski daha fazladir. Bende baski yok canim. Kasilmam cok var benim özellikle geceleri oluyor. Harekette öyle, ınanir misin dün gece dogurucam sandım . O kadar çok hareketlilerdi ki. Uyuyamadim sabaha kadar. Her an suyum mu gelecek kanamam mi olacak diye bekledim resmen 😔
Hayirlisiyla 34 leri bari bi görsek 🙄
Gece hiç sorma ya. Sanki yüksek bir yere çıkıp oradan atlıyorlar gibi. 😁 Valla çıkacaklar şimdi diyorum. Canım yanıyor ama korkuyorum bende noluyor ki acaba diyorum.
Yaa evet soyle 34. 35. Haftalara Ersek daha rahat edeceğim.

Kız maşallah maşallah 😍 😍 ne güzel hamiş olmuşsun valla hiç fazla kilo derdin de olmaz sonra 😍😍 tü tü tü maşallah
Canımmm teşekkür ederim 💕💕
Evet almadım kilo. İşte 3 4 kilo falan. Zaten bebeklerimin kiloları onlarda.
Keşke yiyebilseydim ama hiç bir zaman yemek yiyemedim. Çok çıkardım. Alamadım hiç kilo o yüzden.
Çok şükür ödem vs. De olmadı.

Ayy çok güzel bir haber. Maşallahhh diyelim bizde.
Ne güzel ya çok duygulu heyecanlı ve mutlu bir durum.
💕💕

Maşallah canım çok şükür sayılı gün gelip geçer bir bakmışsın beşiğinde.💙
🥰 Evet benim karnımın az olduğunu söylüyorlar. Genişleme var tabi yanlar da ama kol bacak aynı ya. 😁
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye bende iştah namına tık yok.
Ay benim yanlarda hiç genişleme yok. Kaburgalarım sayılıyor😂 Bana da herkes hiç ikiz gibi değil diyorlar. Aman sağlıklı olsunlar da karın önemli değil. 🌸

🥰 Sadece önümde bir göbek var ona da ikize göre az diyorlar.
Valla ben de hiç çekinmiyorum ama doğru diyorsun hep bir hatıra aslında.
Maşallah gerçekten ikiz diyemezsin bebisler iyi ya çok şükür sen kilo almasanda olur bende 5 kilo almıştım oda gitti zaten 🤭 bence çek kendini fırsat buldukça sonra pişman olma 😊 ben hastaneye yatmadan 1 gün önce cekinmistim elbise falan giyip süslenip iyiki yapmışım diyorum 😊😊

Şekerden dolayı zaten önden gidiyordu bayaa 3-4 hafta kadar ama şimdi 1-1,5 hafta önde haftasına göre iyi diye sanırım normal görüyor ama 1 cm yada 50 gram da olsa ilerleme olmalıydi bence.Ultrason cihazı farkındadır diyor ama benim içime sinmiyor.Cumartesi de diğer doktora gideyim de ona göre karar veririm artık.Gelisimi durduysa dışarıda gelişsin bari anne karnında kalmasının faydası yok.
Aynen canım öylesi daha mantıklı hadi hayırlısı olsun bakalım. Cumartesi güzel haberlerle gel

Maşallah canım🧿 Bu arada ben de ayni boyleyim. Sadece karnım var. Hatta senden daha büyük. Leblebi yutmuş solucan gibi😄

Yok canım normalim. Zaten toplam 4,5 kilo aldım. Hatta bazen çok az aldım diye düşünüyorum.
4-5 kilo çok muu :KK57::KK57:ben hiç söylemeyim kaç kilo aldığımı 😅
Hemde nasi yiyom yiyom hiç doymuom😌🤭🤭bidahaki kontrol de kaç cikcam evde tartım var hiç tartilmiorum😂😂
Off sorma sabah çıktım pişman oldum ama iştahım bana mısın demiyor. İnsan sofradan aç kalkar mı ya 😅😅 hiç böyle olmamıştım
Yaa bu süper bir haber 😍😍😍 maşallah paşamıza sağ salim gelsin annesi Ayy çok heyecanlıııı 😍😍
Canımmm teşekkür ederim 💕💕
Evet almadım kilo. İşte 3 4 kilo falan. Zaten bebeklerimin kiloları onlarda.
Keşke yiyebilseydim ama hiç bir zaman yemek yiyemedim. Çok çıkardım. Alamadım hiç kilo o yüzden.
Çok şükür ödem vs. De olmadı.
Valla çok iyi canım ya 😍 ben dolapta kendime kıyafet bulamıyorum 😅 hayır alsam boşa gidecek şurada iki ay kaldı 😅 çok şanslısınız siz 😍😍

Back