• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Selam kızlar doktordan çıktım suyun fazla biraz dedi yine 12 mayısta tekrar çağardı zorunlu sezaryen dedi ayrıca muhtemelen 25 mayısta almış oluruz bebeği dedi bende haberler böyle🥰
Sağlıkla kavuş kuzum 🥰 iyi olsunlarda nasıl gelmek isterlerse öyle gelsinler canım benim ☺️az kaldı seninde

Selam kızlar doktordan çıktım suyun fazla biraz dedi yine 12 mayısta tekrar çağardı zorunlu sezaryen dedi ayrıca muhtemelen 25 mayısta almış oluruz bebeği dedi bende haberler böyle🥰
Selam canım. Bayağı haftan ilerlemiş olacak. Beniö kalmaz herhalde 25 ine diye düşünüyorum. Doktor 36.haftayı görürsün dedi ama ne bileyim bana hiç öyle gelmiyor. 35.haftaya gelsem bir.

Sağlıkla kavuş kuzum 🥰 iyi olsunlarda nasıl gelmek isterlerse öyle gelsinler canım benim ☺️az kaldı seninde
Amin canım bende öyle dedim en baştan bu yana 🥰
Selam canım. Bayağı haftan ilerlemiş olacak. Beniö kalmaz herhalde 25 ine diye düşünüyorum. Doktor 36.haftayı görürsün dedi ama ne bileyim bana hiç öyle gelmiyor. 35.haftaya gelsem bir.
Her muayenede değişiyor canım doktorların söyledikleri sen kalbini ferah tut olumlu düşün gelirsin inşallah bide sezaryen olunca erken alıyorlar bebekleri onuda göz önünde bulundur😊

Amin canım bende öyle dedim en baştan bu yana 🥰

Her muayenede değişiyor canım doktorların söyledikleri sen kalbini ferah tut olumlu düşün gelirsin inşallah bide sezaryen olunca erken alıyorlar bebekleri onuda göz önünde bulundur😊
İşte ikiz olunca zaten erken doğma ihtimali çok yüksek.
Riskin yok diyor doktorum ama tabi belli olmaz.
Bakalım yarın kontrolüm var bu sefer ne diyecek

Hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla kavuştursun Rabbim 🤗

Kızlar pamuklari kullancaz ya neyde islaticaz ilk zamanlarda bende pamukla altını silmek istiorum özel bı kap felan aldınız mi
Kullanmadığım bi saklama kabı ayarlarım diye düşünüyorum canım ya da sprey şişesi var ona doldururum belki suyu

Back