- 2 Şubat 2018
- 1.407
- 2.316
- 133
- 29
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #8.021
Sağol canımGüle güle kullan canım hepsini![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımGüle güle kullan canım hepsini![]()
Tekli canım benimkisi ama güzel memnunum benHaftasonu babymall a gideceğim. Gidince bi bakayim. Kullandığın ciftli mi canim senin? Tekliler hic çekmiyor demisler de öyle mi acaba
Sağlıkla kavuş kuzumSelam kızlar doktordan çıktım suyun fazla biraz dedi yine 12 mayısta tekrar çağardı zorunlu sezaryen dedi ayrıca muhtemelen 25 mayısta almış oluruz bebeği dedi bende haberler böyle![]()
Selam canım. Bayağı haftan ilerlemiş olacak. Beniö kalmaz herhalde 25 ine diye düşünüyorum. Doktor 36.haftayı görürsün dedi ama ne bileyim bana hiç öyle gelmiyor. 35.haftaya gelsem bir.Selam kızlar doktordan çıktım suyun fazla biraz dedi yine 12 mayısta tekrar çağardı zorunlu sezaryen dedi ayrıca muhtemelen 25 mayısta almış oluruz bebeği dedi bende haberler böyle![]()
Amin canım bende öyle dedim en baştan bu yanaSağlıkla kavuş kuzumiyi olsunlarda nasıl gelmek isterlerse öyle gelsinler canım benim
az kaldı seninde
Her muayenede değişiyor canım doktorların söyledikleri sen kalbini ferah tut olumlu düşün gelirsin inşallah bide sezaryen olunca erken alıyorlar bebekleri onuda göz önünde bulundurSelam canım. Bayağı haftan ilerlemiş olacak. Beniö kalmaz herhalde 25 ine diye düşünüyorum. Doktor 36.haftayı görürsün dedi ama ne bileyim bana hiç öyle gelmiyor. 35.haftaya gelsem bir.
Hayırlısı olsun canım az kaldı kavuşmayaSelam kızlar doktordan çıktım suyun fazla biraz dedi yine 12 mayısta tekrar çağardı zorunlu sezaryen dedi ayrıca muhtemelen 25 mayısta almış oluruz bebeği dedi bende haberler böyle![]()
Kuzum nasılsın bebiş nasiHayırlısı olsun canım az kaldı kavuşmaya![]()
Cok şükür bugün daha iyiyim canım.Kuzum nasılsın bebiş nasi
Şükür kuzum bizim bebelerde anneleri gibi güçlü pasamiza masallah canım benimCok şükür bugün daha iyiyim canım.
Paşamda iyi maşallah büyümeye devam ediyor takipleride iyi maşallah çok güçlü benim minik kahramanım![]()
Sağolasın canım çok şükür heyacanla bekliyoruz bakalımHayırlısı olsun canım az kaldı kavuşmaya![]()
Teşekkür ederiz teyzesiŞükür kuzum bizim bebelerde anneleri gibi güçlü pasamiza masallah canım benim![]()
Oyy masallah canim benim hergün bilgi aliyormusunuzCok şükür bugün daha iyiyim canım.
Paşamda iyi maşallah büyümeye devam ediyor takipleride iyi maşallah çok güçlü benim minik kahramanım![]()
İşte ikiz olunca zaten erken doğma ihtimali çok yüksek.Amin canım bende öyle dedim en baştan bu yana
Her muayenede değişiyor canım doktorların söyledikleri sen kalbini ferah tut olumlu düşün gelirsin inşallah bide sezaryen olunca erken alıyorlar bebekleri onuda göz önünde bulundur![]()
Güzel haberlerle git gel canımİşte ikiz olunca zaten erken doğma ihtimali çok yüksek.
Riskin yok diyor doktorum ama tabi belli olmaz.
Bakalım yarın kontrolüm var bu sefer ne diyecek
Evet canım hergun bilgi veriyorlarOyy masallah canim benim hergün bilgi aliyormusunuz
Hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla kavuştursun RabbimSelam kızlar doktordan çıktım suyun fazla biraz dedi yine 12 mayısta tekrar çağardı zorunlu sezaryen dedi ayrıca muhtemelen 25 mayısta almış oluruz bebeği dedi bende haberler böyle![]()
Kullanmadığım bi saklama kabı ayarlarım diye düşünüyorum canım ya da sprey şişesi var ona doldururum belki suyuKızlar pamuklari kullancaz ya neyde islaticaz ilk zamanlarda bende pamukla altını silmek istiorum özel bı kap felan aldınız mi
Cok şükür canim ❤Evet canım hergun bilgi veriyorlar