• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Inşallah kızlar inşallah rabbim hepimize sağ salim kucagımiza almayı nasip etsin atlatalım bugünleri inşallah kusura bakmayın alıntılayamıyorjm dualarım hepimizle rabbim hicbirimize acılarını göstermesin inşallah bizde sag salim atlatacaz bu süreci korkuyorum ama rabbime emanetler bu mübarek günlerin hürmetine rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏🙏🙏biraz daha iyiyim mesajlarınız moralimi düzeltti rabbime dua edecez başka elden bisey gelmiyor 🙏🙏

Eklentiler

• Screenshot_20220420_225918_trendyol.com.jpg
    Screenshot_20220420_225918_trendyol.com.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20220420_225904_trendyol.com.jpg
    Screenshot_20220420_225904_trendyol.com.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 29
Evet evet canım beyazını ve bunu bende gördüm. Ama pahalı. Ben max. 350 tl bütçe koydum kendime. 😌

Bak ben bu 2 sini beğendim.
Benide bütçe düşündürüyor canım ama hem taksit seçeneği var hemde dantelli bişey istemiyorum o yüzden buna sıcak bakıyorum😊
Gri olan benimde favorimlerimde şu an en indirimli hali canım bilgin olsun 🌸

Evet evet toplanıyor sanki bir yere. Sert sert oluyor orası.
Bebeklerin nasıl canım şuan? Sen nasılsın?
Bebekler kuvez de canım 3 saatte bir yanlarına gidiyorum hastanedeyim cıkısı mı vermediler kucuk dogan suan daha ıyı durumda mamaya almıstı yavas yavas damakta cekıyor onunla temas etmeye giriyorum 3 saatte bir gogsumu veriyorum arada cekıyor ama kucuk oldugu ıcın hemen uyuyor gozelrını acıp bana bakıyor yan yan onu sevıyor😬 buyuk dogan bebısımız yamımızdaydı o da mama yiyordu ilk bas ama mamayı sındıremedıgını farketmıslerdı enfeksiyon dan suphelendı dokror 2 gundur antibiyotik tedavisi görüyor onh temas ıcın bile olsa vermiyorlar kuvezın dısından seviyorum demin baktım ıkısıne de bugun hareketlıydı doktor iyi geldi antibiyotik dedı bakalım yarın onda durum ne gosterır bilmiyorum ama 4 5 gun daha buralardayım gıbı ben kendım ıcın ama bebisler ıcın durum ne olur bilmiyorum burda olmayı daha cok istiyorum tabıkı evde merak ederim sutum de bugun bı gogsumden damla damlaa gelmeye basladı genel olarak biz boyleyım kızlar merak ettiğiniz bısey olursa sorabilirsiniz suan kendime geldim ayrıntılı anlatabilirim 😬 bıde depent kesinlikle cok rahat bısey ilk alınacak listesinde bence bu olmalı bıde gecelık ben koydum hatta giydim rahat oluyor bıde hastane okadar sıcak diye ama gordugum her hemsıre beni uyardı lohusasın bacakların usur usur dıye cok uyarı aldım sıcakta olsa beni cok uyardılar yeleksız gormesınler onu bile soylıyorlar bendem su gıbı ter akıyor ama yinede uyarıyorlar belki sizde de oyle denk gelir cok koymayın yada cantanıza 1 tane ama ben kısa kollu pıjama dan cok rahat ettim uzun kollu damar yolum sureklı takılı oldugu ıcın bıde dirsek bolumu olunca uzun kollu rahat olmuyor kısa kollu rahat oluyor bıde sureklı ıgne bısey oluyor bıde siz daha sıcaklara denk gelıcek siniz ıyı olur ustunuze sabahlık yda yelek falan koyun oyle kızlar aklıma geldikçe genel olarak yazıyorum ama sizde sorabılırsınız

Canım forumda benim gibi olanları araştırırken geldi ismin karşıma. Ben 5 deneme yaptım ancak gebelik elde edemedim. Seninki gibi çok yumurta toplanıyor ama çok az embriyo elde ediliyor.Onlar da tutmadı ya da kimyasal ve boş gebelik yaşadım. Nerede tedavi gördün? Ne diyor doktorun, bundan sonraki süreçte ne tavsiye ediyor. Çünkü okuduğum kadarı İle senin ngs’den de temiz gelmiş ve olmamış. Merak ediyorum daha ne yapılabilir diye.
Merhabalar mesajını yeni gördüm çok aktif değilim şu aralar forumda ..
Ben 3 deneme oldu ilk 2 sinde hiç gebelik olmadı 3. Denemede de kimyasal gebelik oldu ngs den sağlıklı gelen embriyoydu. 3. Denemede bahceci ankara berfu hoca da oldu. Doktorum bazen hersey yolunda olsa bile olmayabiliyor dedi. Yani nasip demedi ama iste onu demeye getirdi.. Geçen gün aradılar ne yapiyosunuz gelecek misiniz die hani ara verdim ya ben . Şuan için biraz dinleniyoruz. Yani arka arkaya yapmak yoruyor .. 1 yılda 3 deneme oldu ki bu son sefer süreç de uzundu .. olmayınca çok yıkıldım.. umutluydum çünkü histereskopi de oldun transfer oncesi . Nasip olmayınca olmuyor işte demek ki canım. Yani diğer deneme için konuşmadık daha hani ne yapılır die . Ama doktorumdan memnunum eğer nasip olursa tekrar diğer denemeyi de onda yapmak istiyoruz. Bizim es kaynaklı tüp bebek sebebimiz esimde hem sper sayısı hemde kalitesi düşük Yani sayı çok az di. Doktorum embriyonuz sağlıklı ama zayıf bir embriyo demek ki tutunmuş ama devam edememiş dedi son deneme için.. olana kadar deneyeceğiz rabbim nasip ederse. İnşallah da sonu selamet olur güzel olur hepiniz için. 🙏🙏

Kuzumm gordum bebemi şükür çok iyi dedi bu sefer ben kilo almamışım o almış onada laf etti 🤭🤭bı kilo olcak Ken 1278 kg dedi neyse çocuğuda rejime sokarım dedim yine kızdı suyu iyidi ama gözümü korkuttu hastayken yiyemedim ondan kilo almamışım dedim 😂😂 bı ay sonra çağırdı ilaçlar devam dedi kilo aldığın için kan sulandırıcı hapı biraktiramiorun dedi bı dünya kan istedi gelmeden yaptır dedi bu sefer daha kapsamlı testler bebek iyidi şükür ama biz kilo almamliyiz bu skinti şuanda 😊😊
Maşallah canım kilosunu doktorun çok kilolu demesin iyi benimkide önden gidiyor diye sordum sorun değil dedi sağlıklı olsun yeter dedi. Boşver sen canım kendin almasan da bebeğin kilosu iyi olsun doğduktan sonra şişiklikle kilosu azalıyor zaten sağlıklı doğumlarımız olur inşallah ☺️

Başla canım inan ben hiç iş yapmadım yapanların yanında dolandım ama yoruldum inanki 😪 yıka yıka bitmiyor çok bişey almadığım halde bide kurutmaya attım çoğunu valla ona rağmen 😅
Evet yıka kurut minnak minnak şeyler ben tek başıma yapicam bayramda sonra gelir bizimkiler ondan ben evet bı cesaret kalkıp yapayım🤗

Maşallah canım kilosunu doktorun çok kilolu demesin iyi benimkide önden gidiyor diye sordum sorun değil dedi sağlıklı olsun yeter dedi. Boşver sen canım kendin almasan da bebeğin kilosu iyi olsun doğduktan sonra şişiklikle kilosu azalıyor zaten sağlıklı doğumlarımız olur inşallah ☺️
İnşallah canım benim öyle o kilo aldıkça ben mutlu oluyorum sağlıkla kucağımıza alalım da hepimizin doktoru korkutuo bende kiloda salmayim kendimi diye yapio sanırım dediğin gibi doğduktan sonra o şişkinlik de gidio😊😊

Ben 3 deneme oldu ilk 2 sinde hiç gebelik olmadı 3. Denemede de kimyasal gebelik oldu ngs den sağlıklı gelen embriyoydu. 3. Denemede bahceci ankara berfu hoca da oldu. Doktorum bazen hersey yolunda olsa bile olmayabiliyor dedi. Yani nasip demedi ama iste onu demeye getirdi.. Geçen gün aradılar ne yapiyosunuz gelecek misiniz die hani ara verdim ya ben . Şuan için biraz dinleniyoruz. Yani arka arkaya yapmak yoruyor .. 1 yılda 3 deneme oldu ki bu son sefer süreç de uzundu .. olmayınca çok yıkıldım.. umutluydum çünkü histereskopi de oldun transfer oncesi . Nasip olmayınca olmuyor işte demek ki canım. Yani diğer deneme için konuşmadık daha hani ne yapılır die . Ama doktorumdan memnunum eğer nasip olursa tekrar diğer denemeyi de onda yapmak istiyoruz. Bizim es kaynaklı tüp bebek sebebimiz esimde hem sper sayısı hemde kalitesi düşük Yani sayı çok az di. Doktorum embriyonuz sağlıklı ama zayıf bir embriyo demek ki tutunmuş ama devam edememiş dedi son deneme için.. olana kadar deneyeceğiz rabbim nasip ederse. İnşallah da sonu selamet olur güzel olur hepiniz için. 🙏🙏
Amin amin canım benim Rabbim kolaylaştırsın sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah tez vakitte güzel haberlerini alalım inşallah 🤲🤲

Bebekler kuvez de canım 3 saatte bir yanlarına gidiyorum hastanedeyim cıkısı mı vermediler kucuk dogan suan daha ıyı durumda mamaya almıstı yavas yavas damakta cekıyor onunla temas etmeye giriyorum 3 saatte bir gogsumu veriyorum arada cekıyor ama kucuk oldugu ıcın hemen uyuyor gozelrını acıp bana bakıyor yan yan onu sevıyor😬 buyuk dogan bebısımız yamımızdaydı o da mama yiyordu ilk bas ama mamayı sındıremedıgını farketmıslerdı enfeksiyon dan suphelendı dokror 2 gundur antibiyotik tedavisi görüyor onh temas ıcın bile olsa vermiyorlar kuvezın dısından seviyorum demin baktım ıkısıne de bugun hareketlıydı doktor iyi geldi antibiyotik dedı bakalım yarın onda durum ne gosterır bilmiyorum ama 4 5 gun daha buralardayım gıbı ben kendım ıcın ama bebisler ıcın durum ne olur bilmiyorum burda olmayı daha cok istiyorum tabıkı evde merak ederim sutum de bugun bı gogsumden damla damlaa gelmeye basladı genel olarak biz boyleyım kızlar merak ettiğiniz bısey olursa sorabilirsiniz suan kendime geldim ayrıntılı anlatabilirim 😬 bıde depent kesinlikle cok rahat bısey ilk alınacak listesinde bence bu olmalı bıde gecelık ben koydum hatta giydim rahat oluyor bıde hastane okadar sıcak diye ama gordugum her hemsıre beni uyardı lohusasın bacakların usur usur dıye cok uyarı aldım sıcakta olsa beni cok uyardılar yeleksız gormesınler onu bile soylıyorlar bendem su gıbı ter akıyor ama yinede uyarıyorlar belki sizde de oyle denk gelir cok koymayın yada cantanıza 1 tane ama ben kısa kollu pıjama dan cok rahat ettim uzun kollu damar yolum sureklı takılı oldugu ıcın bıde dirsek bolumu olunca uzun kollu rahat olmuyor kısa kollu rahat oluyor bıde sureklı ıgne bısey oluyor bıde siz daha sıcaklara denk gelıcek siniz ıyı olur ustunuze sabahlık yda yelek falan koyun oyle kızlar aklıma geldikçe genel olarak yazıyorum ama sizde sorabılırsınız
Canım benim maşallah piyimseslerimize. Genelde yenidoğanlar hep öyle oluyormuş canım yani bu memede uyuma olayı. Yavru kuşlar zamanla alışacak inşallah 🤗
Hadi bakalım sağlıkla taburcu olup eve geçtiğiniz günleri de görürüz inşallah 😍

Canım benim maşallah piyimseslerimize. Genelde yenidoğanlar hep öyle oluyormuş canım yani bu memede uyuma olayı. Yavru kuşlar zamanla alışacak inşallah 🤗
Hadi bakalım sağlıkla taburcu olup eve geçtiğiniz günleri de görürüz inşallah 😍
Tesekkur ederız teyzesi inşallah saglıklı olsunlar da biraz daha bekleriz 🥰❤️

Hıımm bak bunu hiç görmemiştim. Kısa değil mi gecelik. Nasıl geldi deneyin e nasıl oldu canım
Canım boyum 1.63 gecelik dizimde falandı. Sabahlık daha uzun. Açıkçası çok gecelik seven biri değilim. Fiyatı da uygundu aldım. Memnun kaldım.
Canım merhabalar Samsunlusunuz galiba. en de ilk tedavimi Ankara Bahceci'de oldum. Maalesef kimyasal oldu. Daha sonra sizin gibi Bahçeci'ye ara vermek istedim. Bu süreçte Ank.univ.Cebeci Hast. Tüp Bebek bölümünü öğrendim. Muayeneye gittim. Tekrarlayan başarısız denemeler old.icin histereskopi yapıldı ve spiral takıldı. Spiral 3 ay kaldı. Rahmi toparlayip yeniliyormus. 3 ay sonra spirali çıkardılar sonraki ilk adetle de tedaviye başladım. Taze embriyo transferi ile şu an çok şükür ikiz hamileyim. Eğer Ankara'da iseniz gidip fikir alabilirsiniz. Bahçeci beni çok germisti ama burada herkes o kadar rahat ki bu bana da geçti. Tabii maddi olarak da Bahceci'de sadece ilaca verdiğiniz parayla burada tüm tedaviyi olabiliyorsunuz. Allah yardımcınız olsun. İnşallah bir an evvel hayırlısıyla olumlu sonuç alırsınız🌸

Canım ütü işine başlamışsın maşallah çok zevkli onları yıkamak ütülemek Rabbim herkese nasip etsin inşallah 🤲 ben elektrikli değil manuel pompa almıştım lazım olursa elektrikli alırım demiştim hastanede elektrikli verdiler çok işime yaradı. Eve gelincede arkadaşımın vardı onu kullanıyorum çok rahat kolaylık oluyor bana markası medibaby diye 3 sene önce almıştı arkadaşım şimdi bulunur mu bilmiyorum
Haftasonu babymall a gideceğim. Gidince bi bakayim. Kullandığın ciftli mi canim senin? Tekliler hic çekmiyor demisler de öyle mi acaba

Back