Bebekler kuvez de canım 3 saatte bir yanlarına gidiyorum hastanedeyim cıkısı mı vermediler kucuk dogan suan daha ıyı durumda mamaya almıstı yavas yavas damakta cekıyor onunla temas etmeye giriyorum 3 saatte bir gogsumu veriyorum arada cekıyor ama kucuk oldugu ıcın hemen uyuyor gozelrını acıp bana bakıyor yan yan onu sevıyor

buyuk dogan bebısımız yamımızdaydı o da mama yiyordu ilk bas ama mamayı sındıremedıgını farketmıslerdı enfeksiyon dan suphelendı dokror 2 gundur antibiyotik tedavisi görüyor onh temas ıcın bile olsa vermiyorlar kuvezın dısından seviyorum demin baktım ıkısıne de bugun hareketlıydı doktor iyi geldi antibiyotik dedı bakalım yarın onda durum ne gosterır bilmiyorum ama 4 5 gun daha buralardayım gıbı ben kendım ıcın ama bebisler ıcın durum ne olur bilmiyorum burda olmayı daha cok istiyorum tabıkı evde merak ederim sutum de bugun bı gogsumden damla damlaa gelmeye basladı genel olarak biz boyleyım kızlar merak ettiğiniz bısey olursa sorabilirsiniz suan kendime geldim ayrıntılı anlatabilirim

bıde depent kesinlikle cok rahat bısey ilk alınacak listesinde bence bu olmalı bıde gecelık ben koydum hatta giydim rahat oluyor bıde hastane okadar sıcak diye ama gordugum her hemsıre beni uyardı lohusasın bacakların usur usur dıye cok uyarı aldım sıcakta olsa beni cok uyardılar yeleksız gormesınler onu bile soylıyorlar bendem su gıbı ter akıyor ama yinede uyarıyorlar belki sizde de oyle denk gelir cok koymayın yada cantanıza 1 tane ama ben kısa kollu pıjama dan cok rahat ettim uzun kollu damar yolum sureklı takılı oldugu ıcın bıde dirsek bolumu olunca uzun kollu rahat olmuyor kısa kollu rahat oluyor bıde sureklı ıgne bısey oluyor bıde siz daha sıcaklara denk gelıcek siniz ıyı olur ustunuze sabahlık yda yelek falan koyun oyle kızlar aklıma geldikçe genel olarak yazıyorum ama sizde sorabılırsınız