How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canlarım nasılsınız ben 1 gunluk anne olarak geldim ama evladından ayrı bir Anne 🙁 hepiniz beni çok merak etmişsiniz ama plansız olunca anı olunca kendime gelemedim çok şükür oğlum da bende iyiyiz evet yoğun bakıma aldılar kilosu küçük erken doğdu diye takip edecekler inşallah hersey yolunda gider sağlıkla evimize götürdüğümüz günde gelir 🤲 Allah hepinizden razı olsun iyiki sizi tanıdım can yoldaşlarım
Çok şükür canım, sağlıklı olsun da erken geç hiç önemli değil.
Çok sevindim ikinizin de iyi olmanıza.
İnşallah çok uzun sürmez bu ayrılığınız, bir an evvel kavuşursunuz. 🤗

Minikimm Minikimm canım senden öğreneceğim şeyler var süt gelmesi için neler yaptın kaç günde geldi ben sağıyorum azda olsa hemen veriyoruz yoğun bakıma şifa olsun diye ama daha gelmedi sütüm gelecek Allahın izniyle hemşireler de diyor sen pes etme sagmaya devam bana kalsa yarım saatte bir sagicam ama 2 buçuk 3 saatte bir diyorlar göğsün yara olur diyorlar

Canlarım nasılsınız ben 1 gunluk anne olarak geldim ama evladından ayrı bir Anne 🙁 hepiniz beni çok merak etmişsiniz ama plansız olunca anı olunca kendime gelemedim çok şükür oğlum da bende iyiyiz evet yoğun bakıma aldılar kilosu küçük erken doğdu diye takip edecekler inşallah hersey yolunda gider sağlıkla evimize götürdüğümüz günde gelir 🤲 Allah hepinizden razı olsun iyiki sizi tanıdım can yoldaşlarım
Şükür canım sağlıkla doğdu ya geç olsun dualarımız seninle aklımız kalbimiz hep yanındaydı güçlü bizim bebelerimiz annesi sen şimdi daha güçlü olup hep morallini yüksek tutcaksin bebeğini evine goturceksin annesi 🥰🥰🥰

Amin canım benim inşallah sağlıkla sıhhatle taburcu olup sağ salim evinize gittiğiniz günleri de göreceğiz.
Süt işi biraz sabır işi sakın moral bozmak pes etmek yok.
Bi emzirme danışmanından dinlemiştim
İlk dönemler beyin algılayamazmış acaba süt salgılasam mı salgılamasam mı diye
Ama sağma ya da emme oldukça beyine olumlu sinyaller gidermiş
Bu bebek aç benim süt salgılamam gerekiyor dermiş
O yüzden sabırla denemeye devam kuzum
Yara içinde kendi sütünü sürüyorlarmış canım oda iyi geliyor diyorlar aklında bulunsun

Canım çok şükür sağlıkla doğdu inşallah Rabbim sağlıklı bi şekilde evine getirmeyi nasip etsşn stres yapma sakın sütünü etkilemesin

Hepimiz öyle olduk canım ya. Valla tüm neşemiz enerjimiz yerine geldi çok şükür 😍 inşallah herkesten sırayla öyle güzel haberler alırız 😍
Kesinlikle öyle canım rabbim hepimize hayırlısı ile sağ salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah hepimiz saglikla zamanında kavusalım inşallah 😍😍🤗🤗😘🙏

Sağ salim evinize götürdüğünüz günü de paylasacaksin inşallah rabbim alpaslanımıza güç kuvvet versin inşallah 🙏🙏🙏inşallah muhammed alpaslan da minik alpaslan da sağ salim evlerine gideceklee Siz de bunu paylasacaksiniz canım dualarimiz sizinle 🙏🙏rabbim anali babalı büyütsün inşallah canım benim 🙏🙏🙏

Çok şükür canım ikiniz de sağlıklısıniz ya bizim için önemli olan o.Cok yakında kucağına alıp evine de gideceksin hiç merak etme.Kendini üzme sütun etkilenmesin şifa olsun paşaya 🥰

Nefes0858 Nefes0858 canım tekrardan Gecmıs olsun ıyı olmanıza o kadar cok sevindik ki hıc dert etme saglıkla doğdu küçük paşa bir an once de toparlanır ınsallah sut ıcın de sagdıkca cogalır canim bide humana cayinı sut arttırıyor diyorlar istersen o tarz seylerde içmeye baslayabılırsın canim i cayi ıyı diyorlar e bebekte falan eczanede oluyor normal bebekte 2 saatte bir emiyor ya sende ona gore sag canım ugrastıkca yara olursa bu sefer seninde canın yandıkca sagasın gelmez sen o tarz cay ıc bebıse sifa olsun bı an öbce toparlasında teyzelerine selam versın🥰 musaıt oldugu zamanda doğum hikayeni beklıyorum canım sımdı benimde bısey kalmadı sizi merak ediyorum boyle nasıl oldu dıye

Kuzum şimdi kaç haftalık bebekler allahım inşallah herşey yolunda gider de sağ salim kucağına almak nasip olur cnm inşallah zamanında sağ salim gelsinler hepsi 🙏🙏🙏🙏😘dualarım seeninle canım benim
27+2 canım. İnşallah her şey çok güzel olacak, teşekkürler

27+2 canım. İnşallah her şey çok güzel olacak, teşekkürler
Hersey cok güzel olsun kuzum rabbim sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin insallah aramızda sadece 4 hafta varmış insallah hepimiz sağlıcakla kucagımiza alcaz 🙏🙏🙏

Canım Allah yardımcın olsun 30a kadar gelebilirsin çok daha iyi olur kendine dikkat et hiçbişey yapma inşallh sağlıkla kucağına alırsın
Evet doktorlar da öyle diyor. 1 saat bile fazla kalmaları önemli. 🌸
Hıc strest yapma canım normale doner insallah sımdı kac haftalıksın tam olarak canım kiloları artık bebıslerın cok iyi 30.haftana bısey kalmadı heralde bide cıger gelıstırıcı olmus muydun sende eger olmadıysa belkı onu da yaparlar sana tedbirler alındıktan sonra bebisler saglıkla gelir ınsllah
Şu an biraz daha kafam rahatladı. Gerekirse 30'a kadar hastanede kalırım. Şu an 27+2 'yim. Dün ve bugün 2 doz ciğer geliştirici oldum. NST'de düzensiz bir iki sancı cikiyor ama sükür ki açılma ve benim hissettiğim bir sancı yok. Artık biz elimizden geleni yapacağız. Gerisini rabbim bilir.💓
Sağlıkla büyüt canım. Canı sağ olsun da varsın yoğun bakımda olsun. Sonu güzel olacak en önemlisi bu.💙

Canim benim gözünüz aydın sağlıkla büyüsün pasamiz inşallah çok şükür ikinizde iyisiniz en kısa zamanda çabucak toparlanır pasamiz merak etme
Bol bol sütün olsun can olsun kan olsun minnosumuza 😍

Oyyyy güzel anne hayırlı olsun anneliginde oglusunda hosgeldiii sağlığınız iyi olsun kavuşursunuz nefesimm Alparslanlarimiza sağlıkla kavuşacağız kaç kilo dogdu paşam ♥️♥️

Minikimm Minikimm canım senden öğreneceğim şeyler var süt gelmesi için neler yaptın kaç günde geldi ben sağıyorum azda olsa hemen veriyoruz yoğun bakıma şifa olsun diye ama daha gelmedi sütüm gelecek Allahın izniyle hemşireler de diyor sen pes etme sagmaya devam bana kalsa yarım saatte bir sagicam ama 2 buçuk 3 saatte bir diyorlar göğsün yara olur diyorlar
Canim ben cumartesi yapmıştım doğumu pazartesi gelmişti 3 saatte 1 15 dk sagmayla başladım ben şimdilerde geceleri 4 saat oluyor sağ sol ikisi ayrı aynı anda sgaiyoeum elektrikli aldım ben weewell çok iyi çekiyor babymall de 350 TL tavsiye ederim ılık suyla yıkıyorum anne sütü poşeti Kraft wee lansinoh hepsini aldım cıvıl ürünü var kujju çok iyi artık onu alıyorum 50 tane var içinde 45 TL benim 50 tanesi 4 gün gidiyor ne istersen konuşuruz canım yardımcı olurum

Back