- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.481
Saol canım valla çok kötüydü kuzum eve gelince de önce üşüme titreme bak şükür şimdi terlemisim atıyorum sanırım aman hepimiz ekstra dikkat edelim çok kötü
Ateş var gibi gelio olcuoruz yok içimden gelio gibi sonra bı titreme şimdi terlemisim ishal devam kusma yok şuanda nasi oldu bilmiorum daha da dikkat etmeliymisiz kuzumAmin canım aminAteşin de çıkabilir dikkat sen de arada ölçüm yap.Salgin tükürükle bile kolayca geçiyormuş.Disari çıkmadan bile gelen gidenden olmuş olabilr yada usuttun
Canım ben 12 lı hastane cıkısı yaptırmıstım onların ıcınden lazım olabilecekleri koydum ılk etapta hemsıre ye vermek ıcın ıcerısınde alt ust takım sapka corap eldiven bide ıc zıbın koydum bu capraz bı sekılde baglanan var ya ondan canım ilk etapta gobek bagından o daha kullanışlı dedıler zıbınını koymadım ekstra bide battanıyesı ve bez koydum ayy haftaya giyeceklerAyy inşallah inşallah canım ya. Sağlıkla sıhhatle kucağına al. Her şey yolunda gitsin kolayca geçsin doğumunbide şey sorcam ya ebeye vereceklerine ne koydun. Hani 5li set oluyor ya. Ama içinde badisi yok öyle mi vercen. Yoksa badi ekliycen mi içine
Ben canım 36+3 te ameliyatta olmus olacagımMaşallah canım çok şükür az kaldı kucaklamanaya ben onun saçlarını severim sen söyledin ama benim kafa malum kaçıncı haftada sezeryan olmuş olacaksın canım
Vala oyle canım doktorda cok kotu oldum korku bastı ama suan bıseyım yok artık son gece mı vurur yoksa o sabah mı bana artık kestiremiyorum da kendimiHadi sağlıcakla dogsunlar inşallahHeyecan korku telaş hepsi bir arada haliyle duygu karışımı normal bunlar
Belki canım bebek baskı yapıyordur son zamanlarda artık ıyıce buyuduklerı ıcın butun organlara dokunuyorlar benımkıler bazen nefesimi kesiyor gıbı bile baskı yapıyorlar belki ondan olabilir canımKizlar ya bu aksam ikidir sol boşluk tarafima böbreğime doğru çok fena ağrı girdi nefesimi kesicek kadar araştırıyorum ama anlamadım gitti
Tamam canım bende yaz diye gerek olmaz mı acaba dedim ama üşümesin kıyamam ya. Ayarlayım bişeylerBen koydum canim 5li setin içine badisinide penye battaniyede koydum takım olarak
Çok şükür canım benim hadi inşallah yarın taburcu olur eve geçersin. Bebiş de sağlıkla büyüsün inşallahCanım şimdi gördüm yazdığını çok geçmiş olsun takipte olmamız çok iyi Rabbim şifa versin inşallah kuzum. Sen insülin kullaniyormusun stres yapma Allahın izniyle sağlıkla gelecek kuzularımız onlara iyi enerji yollayalım
Kızlar Bende bugün ultrasona girdim tekrar doktor sekerlerin iyi dedi yüksek olanlara iğneden dolayı dedi benim tansiyonlar yüksek çıkıyor o sıkıntı onun içinde ilaç başladılar çok şükür 2 seferdir yukselmiyor bebeğe giden kan akışına baktı iyi dedi kalp atışı hareketleri iyi maşallah suyumun azlığı şeker tansiyon yada bebeğin duruşu alakalı da olabilirmiş karın çevresi geri zaten ama bizim için önemli olan tansiyon onun düzene girmesi şart inşallah düzelecek kilosunuda söyledi evet haftasına göre küçük 1900e yakın ben bunları dün tam ögrenemedigim içinde sıkıntı yaptım ondanda yükseldi tansiyon çok şükür bugün daha rahatım 10 güne 300 grama yakın almış paşam demekki besleniyor daha sakinim bende bugün@iklime_06 canım hayırlısı ile sağlıkla alacağız kucağımıza çok şükür riskli haftalar geride kaldı Rabbim bize mucizeleri nasip etti sonuda çok güzel olacak burda hep riskli gebelik hastaları var yine diyorum çok şükür neler var. Sen hangi sehirdeydin
O yandan bağlanan ince içlik zıbından almadım ben. Acaba alsam mı ya. Aslında yandan çıtçıtlı zıbını var ama biraz kalın gibi. Olmadı onu koyarım içine.Canım ben 12 lı hastane cıkısı yaptırmıstım onların ıcınden lazım olabilecekleri koydum ılk etapta hemsıre ye vermek ıcın ıcerısınde alt ust takım sapka corap eldiven bide ıc zıbın koydum bu capraz bı sekılde baglanan var ya ondan canım ilk etapta gobek bagından o daha kullanışlı dedıler zıbınını koymadım ekstra bide battanıyesı ve bez koydum ayy haftaya giyecekler
Evet kuzum midem harakette mecbur uyandım terleyerek kan vermekten korkarken dün hem kan verdim bı dünya serum takıldı güya şeker yuklemesinden kaçtım daha fenası olduTureed nasıl oldun canım iyi misin. Uyanıksın
Onunla geçmiş olsun canım. Peki neymiş gıda zehirlenmesi mi enfeksiyon muEvet kuzum midem harakette mecbur uyandım terleyerek kan vermekten korkarken dün hem kan verdim bı dünya serum takıldı güya şeker yuklemesinden kaçtım daha fenası oldu
Bilmiyorum canım yaUsuttinmu acaba canım sabit şekilde oturdugysan da olabilio neden yapar ki acaba
Olabilir mi dersin hiç aklıma gelmedi valla 2 kere oldu geçti ama çok canımı yaktıBelki canım bebek baskı yapıyordur son zamanlarda artık ıyıce buyuduklerı ıcın butun organlara dokunuyorlar benımkıler bazen nefesimi kesiyor gıbı bile baskı yapıyorlar belki ondan olabilir canım
Şimdi nasılsın canım var mı ağrı sızıBilmiyorum canım ya
Olabilir mi dersin hiç aklıma gelmedi valla 2 kere oldu geçti ama çok canımı yaktı
Yok cnm iyiyim çok şükürŞimdi nasılsın canım var mı ağrı sızı
Onunla geçmiş olsun canım belki kızların dediği gibi üşütmüş olabilirsin. Havalar birden soğuduYok cnm iyiyim çok şükür
Enfeksiyon kuzum antibiyotik iciorm onlar yazdı kendi doktorumda kullanabilcklerimi soledi ama yinede içime sinmio mecbur iciorum crl mi ne 5 di sanırım çok deil hafif enfeksiyon dediler ama bebeğe de zararlı beni bile ne hale getirdiOnunla geçmiş olsun canım. Peki neymiş gıda zehirlenmesi mi enfeksiyon mu
Aynen canım enfeksiyon antibiyotikten daha sıkıntılı. O yüzden düzenli kullan geçer inşallah belki kutuyu bitirmene gerek kalmadan atarsın vücuttan. Bol su içmeye çalış 3 litreden az olmasınEnfeksiyon kuzum antibiyotik iciorm onlar yazdı kendi doktorumda kullanabilcklerimi soledi ama yinede içime sinmio mecbur iciorum crl mi ne 5 di sanırım çok deil hafif enfeksiyon dediler ama bebeğe de zararlı beni bile ne hale getirdi
Yastık alcam ben sadeceGünaydın canlarım sok ta bebek seleri var bos Mus eşim gitti alcaklariniz varsa gidin kızlar
Normalde çok su içen ben ondan da tiksindim zorlucam bende tabak aldırdımAynen canım enfeksiyon antibiyotikten daha sıkıntılı. O yüzden düzenli kullan geçer inşallah belki kutuyu bitirmene gerek kalmadan atarsın vücuttan. Bol su içmeye çalış 3 litreden az olmasın
Yastık alcam ben sadece
Bol su iç canım inşallah en kısa zamanda toplanırsınEnfeksiyon kuzum antibiyotik iciorm onlar yazdı kendi doktorumda kullanabilcklerimi soledi ama yinede içime sinmio mecbur iciorum crl mi ne 5 di sanırım çok deil hafif enfeksiyon dediler ama bebeğe de zararlı beni bile ne hale getirdi
Ilk adım arabasi ve diş kaşıyıci aldımGünaydın canlarım sok ta bebek seleri var bos Mus eşim gitti alcaklariniz varsa gidin kızlar
İnşallah canım saolasinBol su iç canım inşallah en kısa zamanda toplanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?