• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım bak her şey yoluna girmeye başladı. Ben de ciğer geliştiricinin şekeri yükselttiğini bir de bebek hareketlerini 1-2 gün azalttığını okumuştum. Aynen dediğin gibi tedbir bizden takdir Allah'tan. Hiç canını sıkma haftan iyi bebeğin iyi ne zaman hayirliysa o zaman gelsin bebisimiz💙
Bencede yükseltiyor çünkü açlık 90 üstüne çıkmaz tokda en çok 130 falan olurdu 2 kere açlık bakıldı 100 küsür bir kere tokluk 200 sanki oğlumda daha az hareket ediyor yada psikolojik mi benimki anlamadım 🤦‍♀️🤦‍♀️ haftam evet iyi ama kiloda da gerilik olunca onunda korkusu oluyor ama nasip hayırlısı ne ise onu yaşicaz
Ben de senin gibiyim. Evde 10-11 çıkan tansiyon hastanede 12'ye çıkıyor. Dediğin gibi alet koluma takılınca bana bir haller oluyor. Sen canını sıkma, her şey güzel olacak😊

Ya geçen hafta falandı Bim'e bebek nevresim takımı geldi. %100 pamuk. Oradan aldım canım. Bizimkiler de 120x60 ya da 70. Belki kalmıştır yakınındaki Bim'lere bakabilirsin. Bir de sanırım bu perşembe a101'e de geliyor.🌸
AA bakayım canım. Senin beşiklerde benim ölçülerde imiş.

Kızlar doktor la konuştum ishalde olunca gıda zehirlenmesi olabilir acilde serum taktir dedi yiyemiorum atesimde var tavuk patates fırında yedim hafifti anlamadım ama çok kötüyüm 😥
Aa çok geçmiş olsun canım tavuk dokunmuş olabilir. Serum taktır için rahat etsin

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun canlar.
Sabah tansiyonum düşmüştü 11di biraz önce yine ölçtüler 13 çıktı ama hemşire gebelikde 14 sınır dedi sabah tok şekerim ilk defa 200 çıktı onada hep normal çıkıyor buda önemli değil dedi dedim acaba ciger geliştirici oldum omu yaptı ondan değildir dedi ama internette olabilir yazıyor 🤔 yine 24 saat idrar topluyorum gece 12de 2. Doz ciger geliştirici yapılacak nstye bağlanıyorum ara ara benden haberler böyle kızlar yarınki sonuçlara göre tabi tansiyonda iyiye giderse belki çıkış olur diğer senaryoda yolunda gitmezse ciger geliştirici de yapıldı içim biraz daha rahat doğum olabilir siz bize bol bol dua edin teyzeleri olurmu hakkımızda hayırlısı Rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşayalım 🤲🤲
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun canlar.
Sabah tansiyonum düşmüştü 11di biraz önce yine ölçtüler 13 çıktı ama hemşire gebelikde 14 sınır dedi sabah tok şekerim ilk defa 200 çıktı onada hep normal çıkıyor buda önemli değil dedi dedim acaba ciger geliştirici oldum omu yaptı ondan değildir dedi ama internette olabilir yazıyor 🤔 yine 24 saat idrar topluyorum gece 12de 2. Doz ciger geliştirici yapılacak nstye bağlanıyorum ara ara benden haberler böyle kızlar yarınki sonuçlara göre tabi tansiyonda iyiye giderse belki çıkış olur diğer senaryoda yolunda gitmezse ciger geliştirici de yapıldı içim biraz daha rahat doğum olabilir siz bize bol bol dua edin teyzeleri olurmu hakkımızda hayırlısı Rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşayalım 🤲🤲
Toparlamana sevindim canım.Ciger gelsitirici şekeri yükseltirmis bugun kontrolüm vardı sekeirm de yüksek çıkmıştı benim de yatısim yapildi şuan hastanedeydim şeker takibi yapilacak.Doktorum.ciger geliştirici de yapamıyorum şekerini iyice yükseltir dedi o açıdan iğne yapmıştır diyorum.
Bir kaç gün duruma göre takipte kalacağım risk oluşursa alırım doğuma dedi inşallah olmaz da taburcu olurum ben de sen de.

Şimdi geldim serum ve bı dünya kan tahlili yaptılar enfeksiyon var dediler bakalım kendi doktorum a yazicam genel salginda var dedi hemşire Ler yemek dokunsa eşinde olur dediler biraz daha iyim sukur
Onu diyecektim ben de salgın var ishal kusma benim oğlan da olmuştu hala uğraşıyoruz salgına yakalanmış olabilirsin sen de.Kisa sürer inş 🤲

Şimdi geldim serum ve bı dünya kan tahlili yaptılar enfeksiyon var dediler bakalım kendi doktorum a yazicam genel salginda var dedi hemşire Ler yemek dokunsa eşinde olur dediler biraz daha iyim sukur
Geçmiş olsun canım haberdar et bizi de
Toparlamana sevindim canım.Ciger gelsitirici şekeri yükseltirmis bugun kontrolüm vardı sekeirm de yüksek çıkmıştı benim de yatısim yapildi şuan hastanedeydim şeker takibi yapilacak.Doktorum.ciger geliştirici de yapamıyorum şekerini iyice yükseltir dedi o açıdan iğne yapmıştır diyorum.
Bir kaç gün duruma göre takipte kalacağım risk oluşursa alırım doğuma dedi inşallah olmaz da taburcu olurum ben de sen de.
Yaa inşallah normale döner canım. Sağlıkla taburcu olun inşallah çok geçmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun inşallah değerlerin normale döner en kısa zamanda

Kızlar bızde son kontrolumuzden geldik haftaya carsamba sabah yatısımı yapıcak ogle paydosunda da alıcak ameliyata oyle diyince bıan aglayasım geldı ama sonra yine dogum yapmıcakmıs gıbı hıssedıyorum artık son gun aglayarak giderim 😔😬 ntsye soktu sancı yok dedi doğmaz bunlar dedı 😬 alttaki kızımız saclı suyun ıcınde sacları oynuyordu saclı doğacak diyor doktor ayy insan zaman yaklastıkca ne yapacağını bilmiyor

Kızlar bızde son kontrolumuzden geldik haftaya carsamba sabah yatısımı yapıcak ogle paydosunda da alıcak ameliyata oyle diyince bıan aglayasım geldı ama sonra yine dogum yapmıcakmıs gıbı hıssedıyorum artık son gun aglayarak giderim 😔😬 ntsye soktu sancı yok dedi doğmaz bunlar dedı 😬 alttaki kızımız saclı suyun ıcınde sacları oynuyordu saclı doğacak diyor doktor ayy insan zaman yaklastıkca ne yapacağını bilmiyor
Masallah ne güzel ilerledi hamileliğin. Sağlıkla dogsunlar. Darısı bizlere olsun inşallah 🌸

Canım değerin inşallah normale dönsün kuzum iğne yapa biliomus demekki hepimize şifalar olsun bebeisler iyi olsun vaktinde gelsin Ler inşallah 🤲🤲

Masallah ne güzel ilerledi hamileliğin. Sağlıkla dogsunlar. Darısı bizlere olsun inşallah 🌸
Allaha sukur Vala dusununce diyorum rahat hamilelik gecırdım Allaha sukur bı gun bile midem bulanmadı bugunlere geldık hepiniz ınsallah boyle guzel gelısır sonunda ınsallah saglıkla da kucagımıza alırız 🥰

Günaydın kızlar ya hamileliğin başında bı gün kustum dün gece saat başı kalktım kötü oldum ne yapsam bilemedim ağır bişe yemedim ama hala kötüyüm 😥 sürekli midem bulanio size oldumu
Geçmiş olsun canım benim hiç geçmedi sadece hafifledi bulantı, kusma bana bi uyku iyi geliyor sende uyumaya çalış 😪

Geçmiş olsun canım benim hiç geçmedi sadece hafifledi bulantı, kusma bana bi uyku iyi geliyor sende uyumaya çalış 😪
Geldim uyudum titredim nasi mikrop kaptım anlamadım salgınmis ama hala kuscam gibi bebiste yapiodut ama bende bide azcik enfeksiyon var mis

Geldim uyudum titredim nasi mikrop kaptım anlamadım salgınmis ama hala kuscam gibi bebiste yapiodut ama bende bide azcik enfeksiyon var mis
Tedirgin olma enfeksiyon bende hiç geçmedi nerdeyse üşütmüşde olabilirsin mideni en güzeli su ve uyku dinlendikçe toparlarsın suyunu ılık iç bu aralar çok geçmiş olsun canım

AA bakayım canım. Senin beşiklerde benim ölçülerde imiş.
Canım senin besiklerin yorgan ölçüsü nasıl bilmiyorum ama benimkinin eni çok dar. Yani süs yorganı gibi bir şey. Bebek nevresimlerinin eni 100cm oluyor tek satılan yorganlar da 95cm oluyor. Ben muhtemelen iki tane tek yorgan alacağım. Nevresimleri de ona geçireceğim. Daha kullanışlı olur.

Allaha sukur Vala dusununce diyorum rahat hamilelik gecırdım Allaha sukur bı gun bile midem bulanmadı bugunlere geldık hepiniz ınsallah boyle guzel gelısır sonunda ınsallah saglıkla da kucagımıza alırız 🥰
Maşallah maşallah canım 😍 darısı bizlere
Bu arada benimde midem de yanma falan yok geçen dedim benim oğluş kel mi doğacak 😅 neyse ki mesajını görünce rahatladım 😅 demek ki saçla alakası yok 😁

Back