- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #7.501
Süper güle güle kullansın oglusIlk adım arabasi ve diş kaşıyıci aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper güle güle kullansın oglusIlk adım arabasi ve diş kaşıyıci aldım
Bana o yandan baglamadı kullanışlı oluyor dediler Vala bende sen gıbı almamıstım canım hastane cıkısının ıcınde cıktı doğumdan sonra ben sana kullanım acısından kesin al yada alma derım ayy Vala geliyorlar bızım ev haftaya dolar yavastanO yandan bağlanan ince içlik zıbından almadım ben. Acaba alsam mı ya. Aslında yandan çıtçıtlı zıbını var ama biraz kalın gibi. Olmadı onu koyarım içine.
Evvett haftaya içinde olacaklar miss kokulular geliyorrr
Bence bebekten dır canım onlar yapıyor cunku organlara basınc hıc belli olmuyor nerde oldukları benim oyle cok nefesimi kesiyorlar bıde yerlesene kadar acıtıyorlar bazende sen yine bugun de bı dinle bakalım olucak mı bıdaha diye zaten sureklı devam eden bı agrı degılse bebektendırBilmiyorum canım ya
Olabilir mi dersin hiç aklıma gelmedi valla 2 kere oldu geçti ama çok canımı yaktı
Aynen canım çok kullanışlı oluyor dediler. İlk zamanlar korkuyor ya insan giydirirken. Onlar rahat oluyormuş. Sen tecrübelerini aktarırsınBana o yandan baglamadı kullanışlı oluyor dediler Vala bende sen gıbı almamıstım canım hastane cıkısının ıcınde cıktı doğumdan sonra ben sana kullanım acısından kesin al yada alma derım ayy Vala geliyorlar bızım ev haftaya dolar yavastan
Bence bebekten dır canım onlar yapıyor cunku organlara basınc hıc belli olmuyor nerde oldukları benim oyle cok nefesimi kesiyorlar bıde yerlesene kadar acıtıyorlar bazende sen yine bugun de bı dinle bakalım olucak mı bıdaha diye zaten sureklı devam eden bı agrı degılse bebektendır
Stres valla düşmanımız bugün nasılsın canım dedim İstanbul da belki aynı hastanedeysek tanışalımÇok şükür canım sevindim senin adına sen sakın oldukça tansiyon da düzelecek inş.
Evet insülin kullanıyorum 4 defa hem de akşam ölçümler normal çıktı evde çıkmayan değer burda çıktı Benim de stres oldu galiba farkinda olmadan geldiğimden beri basım.cok dönüyor tansiyon normal çıkıyor ama dönme devam anlamadım.Nst den çıktım.yeni aşırı olmasa da sancı da göründü gecici olur artmaz inş.
Ben şuan için Iğdır dayım canım.
Devam eden ağrı olmadı dediğin gibi yerleşene kadar toplasan 1 yada 2 dakika sürdü ama yok böyle acıBana o yandan baglamadı kullanışlı oluyor dediler Vala bende sen gıbı almamıstım canım hastane cıkısının ıcınde cıktı doğumdan sonra ben sana kullanım acısından kesin al yada alma derım ayy Vala geliyorlar bızım ev haftaya dolar yavastan
Bence bebekten dır canım onlar yapıyor cunku organlara basınc hıc belli olmuyor nerde oldukları benim oyle cok nefesimi kesiyorlar bıde yerlesene kadar acıtıyorlar bazende sen yine bugun de bı dinle bakalım olucak mı bıdaha diye zaten sureklı devam eden bı agrı degılse bebektendır
Annelik rahime düşünce yükleniyor zaten canım ufacık biseyde hep onlari düşünüyoruz Rabbim hepimize kolaylık versin evlatlarımızı korusun sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallahSaol canım hepimiz iyi olalaim inşallah annelik yuklenio galiba dün çok kötüydüm bebeim aç die muz yemeğe çalıştım önce ona korkuosun yemek yiyemiorum suda zor iciorum ah bebiş için zorlucam tüm bebisler iyi olsun hiç bişey den etkilenmesin kuzum inşallah
Canım geçmiş olsun üşütme dikkat et istanbuldaydın sende havalar değişiyor ondan olabilir yada bebis büyüyor baskı yapıyor olabilir çok şükür iyiymişsin ama tedbiri elden bırakmaYok cnm iyiyim çok şükür
Amin canım benimAnnelik rahime düşünce yükleniyor zaten canım ufacık biseyde hep onlari düşünüyoruz Rabbim hepimize kolaylık versin evlatlarımızı korusun sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Canım ben halen hastanedeyim takip ediliyor ciger geliştirici biraz şekerimi etkiledi doktor normal 2 güne yine düzene girer dedi oğluşda daha sakin yine hareket ediyor ama evdekilere göre daha sakin onuda sordum iğne yapıyor dedi ama tekrar ultrasonla bakıcak tansiyon ilacida başladılar çok şükür daha iyi çıkıyor. 24 saatlik idrar topluyordum sağolsun gece temizlikcisi sormadan döktü ebeler doktor uyardılar sormadan iş yapma diye doktor kızdı ama yapicak bisey yok kadın da üzüldü diyorum vardır bundada bir hayır yeniden sabah toplamaya başladım yarın sabah vericem inşallah onda da bisey çıkmazsa taburcu oluruz belki yarın ama sıkı takiple
Kuzum iştahsızlık devam mide bulantısida hiç yemek yiyemiorum kafam kalkmio mecbur çorba yapmaya kalktım şükür bebeim iyi onun tekmesiyle güç buluorum hafta ya çarşamba kontrol var şu antibiyotik kullanmak canımı çok sıktı kullanmasam enfeksiyon kötü belki yarın daha iyi olurum cnaim kendimize daha çok iyi bakalım direncimiz daha düşük en ufak bişe de kötü olabilioruz
Şükür kuzum iyi olmanıza sevindim yarın çıkarsınız inşallah ama kontrolde olmak çok iyi iğne ilaçlar ole yapmıştır kuzum dün serum a kadar benim oglusta aç die kıpırdamadı serum da kıyamam nasi tekmelio sonra antibiyotik ten sonra oynamadı ilaçlar yapio dedim bende sağ sağlim kucağımıza alalim inşallahCanım ben halen hastanedeyim takip ediliyor ciger geliştirici biraz şekerimi etkiledi doktor normal 2 güne yine düzene girer dedi oğluşda daha sakin yine hareket ediyor ama evdekilere göre daha sakin onuda sordum iğne yapıyor dedi ama tekrar ultrasonla bakıcak tansiyon ilacida başladılar çok şükür daha iyi çıkıyor. 24 saatlik idrar topluyordum sağolsun gece temizlikcisi sormadan döktü ebeler doktor uyardılar sormadan iş yapma diye doktor kızdı ama yapicak bisey yok kadın da üzüldü diyorum vardır bundada bir hayır yeniden sabah toplamaya başladım yarın sabah vericem inşallah onda da bisey çıkmazsa taburcu oluruz belki yarın ama sıkı takiple
Yaa sormadan dökülür mü keyfine mi topluyorsun sanki tüh o kötü olmuş canım ama şükür değerlerin düzeliyor. Normal aşı bile etkiliyor bebişleri kuzum mutlaka iğnedendir. Biraz da senin duygularını hissediyordur. İnşallah en kısa zamanda taburcu olursunuz canım. Paşam annesinin sesini duymuş bak tansiyonın da düzeliyor. Bir kaç hafta daha içeride inşallah sonra sağ salim kavuşma vaktiCanım ben halen hastanedeyim takip ediliyor ciger geliştirici biraz şekerimi etkiledi doktor normal 2 güne yine düzene girer dedi oğluşda daha sakin yine hareket ediyor ama evdekilere göre daha sakin onuda sordum iğne yapıyor dedi ama tekrar ultrasonla bakıcak tansiyon ilacida başladılar çok şükür daha iyi çıkıyor. 24 saatlik idrar topluyordum sağolsun gece temizlikcisi sormadan döktü ebeler doktor uyardılar sormadan iş yapma diye doktor kızdı ama yapicak bisey yok kadın da üzüldü diyorum vardır bundada bir hayır yeniden sabah toplamaya başladım yarın sabah vericem inşallah onda da bisey çıkmazsa taburcu oluruz belki yarın ama sıkı takiple
Aynen canım vücut direnci çok düşük hemen etkileniyor. Bence seni o tavuk yaptı ya inşallah çabucak düzelirsin canım. Mide bulantısına ayran falan içmeyi dene bakalım. Yakında yemek yapacak biri varsa sen dinlensenKuzum iştahsızlık devam mide bulantısida hiç yemek yiyemiorum kafam kalkmio mecbur çorba yapmaya kalktım şükür bebeim iyi onun tekmesiyle güç buluorum hafta ya çarşamba kontrol var şu antibiyotik kullanmak canımı çok sıktı kullanmasam enfeksiyon kötü belki yarın daha iyi olurum cnaim kendimize daha çok iyi bakalım direncimiz daha düşük en ufak bişe de kötü olabilioruz
İki sene önce farklı şehre taşındık iş dolayısıyla kimse yok ilk defa bu kadar yakında biri olsun istedim zar zor yaptım yemek ama yiyemiorum yemedigim için halsizlik yapio belki yarın daha iyi olurum banada tavuk tan gibi gelioAynen canım vücut direnci çok düşük hemen etkileniyor. Bence seni o tavuk yaptı ya inşallah çabucak düzelirsin canım. Mide bulantısına ayran falan içmeyi dene bakalım. Yakında yemek yapacak biri varsa sen dinlensen
Olabilir canım yemediğin için halsiz kalmışsındır. Çorba iyi geldiyse çorba iç bakalımİki sene önce farklı şehre taşındık iş dolayısıyla kimse yok ilk defa bu kadar yakında biri olsun istedim zar zor yaptım yemek ama yiyemiorum yemedigim için halsizlik yapio belki yarın daha iyi olurum banada tavuk tan gibi gelio
Evet kuzum azcik içtik ne beter biseymis çok istahliydim hiç aklıma gelmezdi sevdiğim seler bile gözüm gormuo doktorun istediği olcak kilo almicamOlabilir canım yemediğin için halsiz kalmışsındır. Çorba iyi geldiyse çorba iç bakalım
Şükür daha iyim sonuçlar da normal çıkıyor.Sen nasilsinStres valla düşmanımız bugün nasılsın canım dedim İstanbul da belki aynı hastanedeysek tanışalım
Ben iyim şükür şeker normal çıkıyor bira sancım ama ciddi boyutta değil çok şükür
Çok şükür canım sevindim değerlerinin iyi çıkmasına. Vakit yaklaştı ya yalancı sancılardır belkiBen iyim şükür şeker normal çıkıyor bira sancım ama ciddi boyutta değil çok şükür