• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Maşallah maşallah canım 😍 darısı bizlere
Bu arada benimde midem de yanma falan yok geçen dedim benim oğluş kel mi doğacak 😅 neyse ki mesajını görünce rahatladım 😅 demek ki saçla alakası yok 😁
Aynen canım benim cok mide yanmam olmadı sadece portakal yiyince dokunuyordu o kadar onun dısında guzel bı hamilelik gecırdım ınsallah doğum da oyle guzel gecer ve saglıkla alırım kucagıma hepinize o ara dua ederim artık son gece ben uyuyamam 😬

Maşallah maşallah canım 😍 darısı bizlere
Bu arada benimde midem de yanma falan yok geçen dedim benim oğluş kel mi doğacak 😅 neyse ki mesajını görünce rahatladım 😅 demek ki saçla alakası yok 😁
Aynen saçla alakası yok yukarı mideye baskı uygulayınca yanma oluyor kuzum 🤭

Aynen canım benim cok mide yanmam olmadı sadece portakal yiyince dokunuyordu o kadar onun dısında guzel bı hamilelik gecırdım ınsallah doğum da oyle guzel gecer ve saglıkla alırım kucagıma hepinize o ara dua ederim artık son gece ben uyuyamam 😬
Ayy inşallah inşallah canım ya. Sağlıkla sıhhatle kucağına al. Her şey yolunda gitsin kolayca geçsin doğumun 🥰 bide şey sorcam ya ebeye vereceklerine ne koydun. Hani 5li set oluyor ya. Ama içinde badisi yok öyle mi vercen. Yoksa badi ekliycen mi içine

Ayy inşallah inşallah canım ya. Sağlıkla sıhhatle kucağına al. Her şey yolunda gitsin kolayca geçsin doğumun 🥰 bide şey sorcam ya ebeye vereceklerine ne koydun. Hani 5li set oluyor ya. Ama içinde badisi yok öyle mi vercen. Yoksa badi ekliycen mi içine
Ben koydum canim 5li setin içine badisinide penye battaniyede koydum takım olarak

Çok teşekkürler canım 💕
Valla hiç bilmiyorum. Birşey demedi.
İndirekt coombs diye bir test yaptı bana. Kan aldılar. Kan uyuşmazlığı içinmiş.
8.haftada falan kan uyuşmazlığı iğnesi vurmuşlardı zaten ama bakalım dedi anlamadım. Negatif çıktı o da bir sorun yok dediler.
Çok şükür canım, çok sevindim. 🥰

Toparlamana sevindim canım.Ciger gelsitirici şekeri yükseltirmis bugun kontrolüm vardı sekeirm de yüksek çıkmıştı benim de yatısim yapildi şuan hastanedeydim şeker takibi yapilacak.Doktorum.ciger geliştirici de yapamıyorum şekerini iyice yükseltir dedi o açıdan iğne yapmıştır diyorum.
Bir kaç gün duruma göre takipte kalacağım risk oluşursa alırım doğuma dedi inşallah olmaz da taburcu olurum ben de sen de.
Canım şimdi gördüm yazdığını çok geçmiş olsun takipte olmamız çok iyi Rabbim şifa versin inşallah kuzum. Sen insülin kullaniyormusun stres yapma Allahın izniyle sağlıkla gelecek kuzularımız onlara iyi enerji yollayalım 😊
Kızlar Bende bugün ultrasona girdim tekrar doktor sekerlerin iyi dedi yüksek olanlara iğneden dolayı dedi benim tansiyonlar yüksek çıkıyor o sıkıntı onun içinde ilaç başladılar çok şükür 2 seferdir yukselmiyor bebeğe giden kan akışına baktı iyi dedi kalp atışı hareketleri iyi maşallah suyumun azlığı şeker tansiyon yada bebeğin duruşu alakalı da olabilirmiş karın çevresi geri zaten ama bizim için önemli olan tansiyon onun düzene girmesi şart inşallah düzelecek kilosunuda söyledi evet haftasına göre küçük 1900e yakın ben bunları dün tam ögrenemedigim içinde sıkıntı yaptım ondanda yükseldi tansiyon çok şükür bugün daha rahatım 10 güne 300 grama yakın almış paşam demekki besleniyor daha sakinim bende bugün 🤲 I iklime_06 canım hayırlısı ile sağlıkla alacağız kucağımıza çok şükür riskli haftalar geride kaldı Rabbim bize mucizeleri nasip etti sonuda çok güzel olacak burda hep riskli gebelik hastaları var yine diyorum çok şükür neler var. Sen hangi sehirdeydin

Şimdi geldim serum ve bı dünya kan tahlili yaptılar enfeksiyon var dediler bakalım kendi doktorum a yazicam genel salginda var dedi hemşire Ler yemek dokunsa eşinde olur dediler biraz daha iyim sukur
Evet canım bu ara salginda var daha iyi olursun inşallah beslenmene dikkat et bol sıvı tüket kuzum

Kızlar bızde son kontrolumuzden geldik haftaya carsamba sabah yatısımı yapıcak ogle paydosunda da alıcak ameliyata oyle diyince bıan aglayasım geldı ama sonra yine dogum yapmıcakmıs gıbı hıssedıyorum artık son gun aglayarak giderim 😔😬 ntsye soktu sancı yok dedi doğmaz bunlar dedı 😬 alttaki kızımız saclı suyun ıcınde sacları oynuyordu saclı doğacak diyor doktor ayy insan zaman yaklastıkca ne yapacağını bilmiyor
Maşallah canım çok şükür az kaldı kucaklamana 🥰 ya ben onun saçlarını severim❤️❤️ sen söyledin ama benim kafa malum kaçıncı haftada sezeryan olmuş olacaksın canım

Kızlar bızde son kontrolumuzden geldik haftaya carsamba sabah yatısımı yapıcak ogle paydosunda da alıcak ameliyata oyle diyince bıan aglayasım geldı ama sonra yine dogum yapmıcakmıs gıbı hıssedıyorum artık son gun aglayarak giderim 😔😬 ntsye soktu sancı yok dedi doğmaz bunlar dedı 😬 alttaki kızımız saclı suyun ıcınde sacları oynuyordu saclı doğacak diyor doktor ayy insan zaman yaklastıkca ne yapacağını bilmiyor
Hadi sağlıcakla dogsunlar inşallah 🥰 Heyecan korku telaş hepsi bir arada haliyle duygu karışımı normal bunlar

Canım değerin inşallah normale dönsün kuzum iğne yapa biliomus demekki hepimize şifalar olsun bebeisler iyi olsun vaktinde gelsin Ler inşallah 🤲🤲
Amin canım amin 🤲Ateşin de çıkabilir dikkat sen de arada ölçüm yap.Salgin tükürükle bile kolayca geçiyormuş.Disari çıkmadan bile gelen gidenden olmuş olabilr yada usuttun

Canım şimdi gördüm yazdığını çok geçmiş olsun takipte olmamız çok iyi Rabbim şifa versin inşallah kuzum. Sen insülin kullaniyormusun stres yapma Allahın izniyle sağlıkla gelecek kuzularımız onlara iyi enerji yollayalım 😊
Kızlar Bende bugün ultrasona girdim tekrar doktor sekerlerin iyi dedi yüksek olanlara iğneden dolayı dedi benim tansiyonlar yüksek çıkıyor o sıkıntı onun içinde ilaç başladılar çok şükür 2 seferdir yukselmiyor bebeğe giden kan akışına baktı iyi dedi kalp atışı hareketleri iyi maşallah suyumun azlığı şeker tansiyon yada bebeğin duruşu alakalı da olabilirmiş karın çevresi geri zaten ama bizim için önemli olan tansiyon onun düzene girmesi şart inşallah düzelecek kilosunuda söyledi evet haftasına göre küçük 1900e yakın ben bunları dün tam ögrenemedigim içinde sıkıntı yaptım ondanda yükseldi tansiyon çok şükür bugün daha rahatım 10 güne 300 grama yakın almış paşam demekki besleniyor daha sakinim bende bugün 🤲 I iklime_06 canım hayırlısı ile sağlıkla alacağız kucağımıza çok şükür riskli haftalar geride kaldı Rabbim bize mucizeleri nasip etti sonuda çok güzel olacak burda hep riskli gebelik hastaları var yine diyorum çok şükür neler var. Sen hangi sehirdeydin
Çok şükür canım sevindim senin adına sen sakın oldukça tansiyon da düzelecek inş.
Evet insülin kullanıyorum 4 defa hem de akşam ölçümler normal çıktı evde çıkmayan değer burda çıktı 😂Benim de stres oldu galiba farkinda olmadan geldiğimden beri basım.cok dönüyor tansiyon normal çıkıyor ama dönme devam anlamadım.Nst den çıktım.yeni aşırı olmasa da sancı da göründü gecici olur artmaz inş.
Ben şuan için Iğdır dayım canım.

Evet canım bu ara salginda var daha iyi olursun inşallah beslenmene dikkat et bol sıvı tüket kuzum
Saol canım hepimiz iyi olalaim inşallah annelik yuklenio galiba dün çok kötüydüm bebeim aç die muz yemeğe çalıştım önce ona korkuosun yemek yiyemiorum suda zor iciorum ah bebiş için zorlucam tüm bebisler iyi olsun hiç bişey den etkilenmesin kuzum inşallah

Back