- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #7.521
Gorumcem kalıcak canım tecrubelı hem kaynanama guvenemıyom cunku uyuyor kendi kızında bile uyukladı hep hele benim 2 tane olunca ona cok guvenemedık kendi annemle gorusmuyorum cok sık ben kucukken ayrılmıslardı cok gorusmuyorum zaten gorumcemın yanına ya kaynanam kalıcak yada ben eşimi istiyorum onu o ara karar verıcez 2.kişiye birazda bebeklere baglı eger kuvez de kalırlarsa zaten eşimle gorümcem olur bebekler yanımızda olursa da artık gorumcemın yanına o ara kim aktif durursa onu sececezAynen canım çok kullanışlı oluyor dediler. İlk zamanlar korkuyor ya insan giydirirken. Onlar rahat oluyormuş. Sen tecrübelerini aktarırsın
Kim kalacak yanında canım annenler mi kv mi
Vala o kadar anlayabiliyorum ki hele son haftalarda canım suan benim bıde ıkızler beni mahvediyor hani hareket etsinler diye beklediğimiz zamanlar sımdı diyorum kızlar tamam sakin olun cabucak yerlerinize gecın diye yalvarıyorum o kadar cok can acıtıyor ki asagıya dustukce hele Vala bugun lerı cok ozlıcem amaaDevam eden ağrı olmadı dediğin gibi yerleşene kadar toplasan 1 yada 2 dakika sürdü ama yok böyle acı