- 19 Kasım 2020
- 22.005
- 48.082
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.341
Hadi inşallah güzel çıkar canım sonuçların haberdar etEvet dün dedim eşime yaramaz bu yer yok sanki deyip akşam üstü kaç kere wc ye gittimkan verdik kahvaltı yaptım iki saat sonra bidaha vericem hiç sevemedim su kan verme olaylarını
Torba boşalınca bi değişiklik oluyordur belki aha biz vurduk biz boşalttık. Bi daha anne bi dahaHahahaha kesin benim kızlarda boyle cok ıyımıs yabıde heralde ben tuvaletteyken daha cok oynayası gelıyor heralde tam cıkacam gene geliyor bırı asagıda oynar dıgerı o oynadıkça ustte trıplere gırıyor kendi oynayamıyor dıye heralde top gibi toplanıp duruyor
Düşük değil sanki kuzum normal değil mi tam bilmiyorum daKızlar tokluk düşük cikmis sanki 93 ama iki saat sonra git dedi attım şimdi doktora neden böle düşük çıkınca ne oluo biliomusunuz
Google amca ya bı baktım 100 sinir die ondan. Doktor yazana kadar panikledim şimdi yazdı gayet iyi değerler dedi şükürDüşük değil sanki kuzum normal değil mi tam bilmiyorum da
Çok teşekkürler canımOyyy maşallah kızçelere.
Çok sevindim canım, gözünüz aydın.
Ne güzel poz da vermiş cimcimeler.
Hadi bakalım, 2 hafta sonra belki NST de başlar.
Çok teşekkürler canım. Valla cam duvar siliyorlar.Dolap ve şifonyer geldi. Onu koyduk. İçine kıyafetleri paketlerinden çıkartıp koyduk. Yıkama ütüleme sonra artık. Beşikler de gelecek. Yer açmaya çalışıyoruz. Evde dolap içleri balkonlar baza altları hep leş. Onları yapıyorlar işte.Hadi gözün aydın canım. Maşallah kocaman olmuşlar. Benim evim de aynen dediğin gibi. Annemler 3 gün kaldı. Çamaşırların çoğunu yıkayıp utulediler. Tabi daha yıkanıp utulenecek şeyler var. Evimi de silip supurduler ama bayramdan sonra halıları falan verip bir kadın tutacağım.
Valla canım yollu bende 88 çıktı gayet iyi dei doktorum. Hatta 2 doktor gördü ikiside iyi dedi.Kızlar tokluk düşük cikmis sanki 93 ama iki saat sonra git dedi attım şimdi doktora neden böle düşük çıkınca ne oluo biliomusunuz
Evet kuzum doktorumda yazdı şimdi ben düşük sandım korktum gayet iyi dediValla canım yollu bende 88 çıktı gayet iyi dei doktorum. Hatta 2 doktor gördü ikiside iyi dedi.
Desene tum evler almış başını gidiyor. Bizim beşikler de geldi. Ben de bugün besiklerin nevresim, korumalık falan malzemelerini yıkıyorum. Bayramdan önceki hafta da hastane çantamı hazırlar bırakırım.Çok teşekkürler canım. Valla cam duvar siliyorlar.Dolap ve şifonyer geldi. Onu koyduk. İçine kıyafetleri paketlerinden çıkartıp koyduk. Yıkama ütüleme sonra artık. Beşikler de gelecek. Yer açmaya çalışıyoruz. Evde dolap içleri balkonlar baza altları hep leş. Onları yapıyorlar işte.
Bende bayram sonu halıları veririm. Koltukları yıkatırım hastane çantamı hazırlarım diye düşünüyorum.
Çok iyiymiş canımA101 9 - 22 Nisan 2022 Aldın Aldın Özel Mobilya İndirimleri - Aktüel Kataloğu kızlar şu çekmeceli oyuncak dolabı hepimize lazım olacak ve 219 TL'ye düşmüş. Trendyolda falan aynısı 450-500 TL. Biz yakınımızdaki bir a101'de gördük ve hemen aldık. Size de haber vereyim dedim
Aynen canım iyi değerin hadi onunla geçmiş olsunGoogle amca ya bı baktım 100 sinir die ondan. Doktor yazana kadar panikledim şimdi yazdı gayet iyi değerler dedi şükür
Saol kuzum valla çok korkmuştum atlatik tsh de güzel di.Aynen canım iyi değerin hadi onunla geçmiş olsun
Bu arada ben yıkamaya başladım seni bekliyorum
Benim evim cadde üzeri canım o yüzden içeride kurutcam. Valla normalde çok kıyafet almadım sanıyordum bi serdim biraz fazla kaçmış sanırımSaol kuzum valla çok korkmuştum atlatik tsh de güzel di.
Ya ben yıkamaya baslayamadim geceden beri nasıl yağmur başladı hava çok kötü burda
Neleri yikiosun ya çok heycanli gerçi bnde içeri de kurutcam ama ne bileyim bı kaç gün böle mis hava
Oluyor valla 4 makineden fazla bile çıktı benimBenim evim cadde üzeri canım o yüzden içeride kurutcam. Valla normalde çok kıyafet almadım sanıyordum bi serdim biraz fazla kaçmış sanırımayırdım beyazlıları çarşafları falan. Şuan renkliler yıkanıyor. Onlar kurusun ütüledikten sonra beyazları atarım. Ondan sonra da yastık, emzirme yastığı battaniyeler falan var onları da bir atarım diyorum gerçi emzirme yastığıyla sığmaz sanırım hepsi
Nefes0858 4 makine diyince Allah Allah dedim o kadar oluyor mu ama oluyormuş ya
Benim de dışarda cadde üstü olmaz içeri koycam ya o kadar olursa iyi valla kaç makine şimdiden başlayalım kuzum .emzirme yastığı kılıflı oluo sanki benimde çok yokki gibi hatta az mı diorum sonra bakiorum dolap dolu ama işte incik cincik çok utulemesi bende kısım kısım yaparım battaniyelerde yıkarım hurca koyarım ayy çok heycanladim kurabiyem benBenim evim cadde üzeri canım o yüzden içeride kurutcam. Valla normalde çok kıyafet almadım sanıyordum bi serdim biraz fazla kaçmış sanırımayırdım beyazlıları çarşafları falan. Şuan renkliler yıkanıyor. Onlar kurusun ütüledikten sonra beyazları atarım. Ondan sonra da yastık, emzirme yastığı battaniyeler falan var onları da bir atarım diyorum gerçi emzirme yastığıyla sığmaz sanırım hepsi
Ben de almayı düşünmüyordum ama normalde çok pahalı olduğu için bir köşe açtım.Çok iyiymiş canım
Bende çok seviyorum bunları ama henüz koyacak yerim yok
Ay canım ben sadece bugün 4 makine yıkadım. Beşik örtüleri, korumalık, yorgan, puset örtüleri falan. Tabii bizim iki bebeklik eşya varBenim evim cadde üzeri canım o yüzden içeride kurutcam. Valla normalde çok kıyafet almadım sanıyordum bi serdim biraz fazla kaçmış sanırımayırdım beyazlıları çarşafları falan. Şuan renkliler yıkanıyor. Onlar kurusun ütüledikten sonra beyazları atarım. Ondan sonra da yastık, emzirme yastığı battaniyeler falan var onları da bir atarım diyorum gerçi emzirme yastığıyla sığmaz sanırım hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?