• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Gecelik bende almadım henüz ama bi arkadaşımından ödünç almayı düşünüyorum normalde çok sevmem tek o gün içinde boşuna masraf etmeyim dedim🙈
Valla PTT kargo ne zaman getirirse hala ses yok
Ben xl aldım canım zaten bu modelde en büyük xl vardı. Olur diye düşünüyorum. Pijamalar biraz daha rahat oluyor ya çok sıkmaz alt kısmı
Puset örtüsü almadım kuzum ya bir sürü müslin var onu kullanırım diye düşünüyorum ama bakalım
Yok kuzum örtü bende almicam o takımlar felan boşuna dedim minderi ni Alcan mi ayrı satiolar ya dedim acaba gereklimi sert mi oluo die dedim sorayım size muslin var bı sürü orteriz

Hoşbulduk bitanem balım m, 😍😍😍

Evet çok şükür bulduk yapıştırdık totoma 4 taneymiş pzt kontrol dedi 🤭🤭

İnşallaah Rabbim kolaylaştırsın 🤗

Açıkcası ben tekrar kalınlaşırken mı pek ihtimal vermiyorum e2 de düşmüştü çünkü e Bi de adetin 25. Günü olcak pazartesi

E yeni adet dönemi geldi bile nasıl olur bilmiyorum 🤷‍♂️
Anaa totoya mı yapıştırılıyormış kız o. Göbeğe sanıyordum ben
Dur bakalım kuzum inşallah fayda eder. Umut kesmek yok avokado yiyor musun oda rahim için faydalıydı.

Yok kuzum örtü bende almicam o takımlar felan boşuna dedim minderi ni Alcan mi ayrı satiolar ya dedim acaba gereklimi sert mi oluo die dedim sorayım size muslin var bı sürü orteriz
Benim aldığım puseti içinde minderi vardı kuzum ama olmazsa da battaniyeyi katlayıp koyarız.
Sert olmasından ziyade sanırım biraz oturur gibi oluyor ya. O pozisyon da çok kalmasını önermiyorlar yanlış bilmiyorsam. O yüzden alttan battaniye ile falan destekleriz

Benim aldığım puseti içinde minderi vardı kuzum ama olmazsa da battaniyeyi katlayıp koyarız.
Sert olmasından ziyade sanırım biraz oturur gibi oluyor ya. O pozisyon da çok kalmasını önermiyorlar yanlış bilmiyorsam. O yüzden alttan battaniye ile falan destekleriz
Evet kuzum öle yaparız olmadı yada denk gelirse tek minder alayım ebebkte ki hoşuma gitmedi battaniye lede desteklesek olur dediğin gibi

Anaa totoya mı yapıştırılıyormış kız o. Göbeğe sanıyordum ben
Dur bakalım kuzum inşallah fayda eder. Umut kesmek yok avokado yiyor musun oda rahim için faydalıydı.
Yok kuzum fırsat bulup alamadm Bi ya
Aynen bitanem kasık bacak kalça diye okudum ben de
Ama Dr kalçada demiş
Bugün oruç tuttum ilaç veriyormuş vücuda ama napim Allah görüyor artık boşuna geçirmek istemiyorum

Selam kızlar nasılsınız 2 saattir ütü yapıyorum minnağımın ince kalın battaniyelerini zıbınlarını eldivenlerini çoraplarınıda bitirdim çok şükür koyu renk çamaşırlarıda kurur yarında onları utulerim 🤭🤭 geriye nevresim takımları ve uyku seti yıkanıp ütülenicek bayağı azalttım dün akşamda yapmıştım ütü sevmekten ütüleyemiyorum ki 😂😂❤️❤️
Darısı sizlere canlar çok zevkli bunları yapmak bu hafta hep oglusa ayırdım evde iş yapmıyorum 🤣🤣🤣
Pazartesiye kadar çantamda hazır olmuş olur yıkama ütüleme yerleştirme de bitmiş olur oglusumda zamanını beklerse doğuma kadar rahat bir bekleme olur benim için pazartesi güzel haberler alırım paşamda büyümüş sağlıklıdır inşallah 🤲🤲🤲💙💙

Ohh ne
Selam kızlar nasılsınız 2 saattir ütü yapıyorum minnağımın ince kalın battaniyelerini zıbınlarını eldivenlerini çoraplarınıda bitirdim çok şükür koyu renk çamaşırlarıda kurur yarında onları utulerim 🤭🤭 geriye nevresim takımları ve uyku seti yıkanıp ütülenicek bayağı azalttım dün akşamda yapmıştım ütü sevmekten ütüleyemiyorum ki 😂😂❤️❤️
Darısı sizlere canlar çok zevkli bunları yapmak bu hafta hep oglusa ayırdım evde iş yapmıyorum 🤣🤣🤣
Pazartesiye kadar çantamda hazır olmuş olur yıkama ütüleme yerleştirme de bitmiş olur oglusumda zamanını beklerse doğuma kadar rahat bir bekleme olur benim için pazartesi güzel haberler alırım paşamda büyümüş sağlıklıdır inşallah 🤲🤲🤲💙💙
Oh ne güzel maşallah 🥰 Ben de yıkmayı bitirdim hafta sonu nasipse ütüye başlayacağım 😊

Ohh ne
Oh ne güzel maşallah 🥰 Ben de yıkmayı bitirdim hafta sonu nasipse ütüye başlayacağım 😊
Ben kurudukça ütülüyorum birikip zorlamasın diye minnak minnaklar yap yap bitmiyor 😊😊
Asması ayrı bir zevk ütülemesi ayrı 🤭🤭 sanada kolay gelsin canım sağlıkla giydikleri günleride görürüz inşallah 🥰🥰

Vala canım cok guzel zamanlar insan o kadar zevkle yapıyor ki gozumun onunden gectı Vala zaman o kadar hızlı gecıyor ki bende evler temizlendi hersey hazır yatakları besık lerı hep serdık artık temızlık olunca kaldı son 12 gun😬 ınsallah ense guzel haberler alırsın canım paşa saglıklıdır her gecen gun buyuyor lar bizim kızlar ıcerde yer kavgası yapıyorlar sıgamıyorlar🤣

Kızlar bu arada a101 haftaya bebek urunlerını getiriyor sonunda kac aydır getirmedi eksiklerimiz bitti ama yinede almak isteyenler ıcın atayım dedim 🥰

Eklentiler

• Screenshot_20220408_014335_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20220408_014335_com.instagram.android.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20220408_014206_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20220408_014206_com.instagram.android.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 30
Aminn canım pazartesi güzel haberler ile gel 😍 😍
Maşallah maşallah sağlıkla kullansın gelince minnak bey😍

Yok kuzum fırsat bulup alamadm Bi ya
Aynen bitanem kasık bacak kalça diye okudum ben de
Ama Dr kalçada demiş
Bugün oruç tuttum ilaç veriyormuş vücuda ama napim Allah görüyor artık boşuna geçirmek istemiyorum
Anladım balım ilaçların düzenine devam et istersen. Pazartesiye kadar bakarsın ondan sonra tutarsın

Vala canım hıc dikkat etmedim ama soyle bısey var ben tup bebege basladıgım anda benim tup bebek doktorum normal yollarla hamile kalıp dusuk yaptığım için gizli şekerden suphelenmişti o zaman da yoldan falan geliyorum diye tahlil yapmadan seker ilacına baslattı beni hamilelik boyuncada hala kullanıyorum hatta seker yuklemesı de yapmadılar demıstım size o kullandığım ılac zayıflatıyormus gecen biri dedi sen o yuzden kilo almıyorsun diye belki ondan olmuş olabilir canım bende yeni oğrendım 😬
canım merhaba glukofen mu kullandığın ilaç? Benimde şekerim yüksek insülin direncim var ama hamilelikte kullanılıyor mu bilemedim.

He ya bizim şansımıza gelmedi bir türlü. Yalnız fiyatlar da uçukk😬
Vala bana da oyle geldı eskiden 20 lira olan seyler sımdı ne kadar olmus 😬
canım merhaba glukofen mu kullandığın ilaç? Benimde şekerim yüksek insülin direncim var ama hamilelikte kullanılıyor mu bilemedim.
Glıfor olması lazım canim suan bakamadım tam adına ama oyle kaldı aklımda bana ankarada doktor kullan dedı hıc bıraktırmadı sureklı sordum burdakı doktorum devam dedı bı ara endokrine gittim onlar bı sasırdı hamilede kullanım gozlenmemıstır falan demıslerdi tıp fakultesınde ilacı yazmamıstı bana hep ozel aldım sonra cok pahalı degıldı zaten hala da ıcıyorum 🙂 o yuzden seker yuklemesı de yapılmadı nasılsa ılac kullanıyorum diye bısey olmadı ama seker hastasıda degılım hıc cıkmadı

Back