- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.941
Ay canım kaç tane aldım gerçekten saymadım ama en üçer takım 0-3 ay aldım diye hatırlıyorum. Birkaç haftaya eltim gelecek yıkayıp utuleyecegiz. O zaman detaylı sayarimBende öyle yapaim kuzum ya bide kızlar eksik mi fazla mı zıbın tulum felan takim hastane çıkışı kaç tane aldınız aklindaysa bende son eksikleri ona göre alayım
İyiyiz çok şükür canım sizin de iyi olmanıza sevindimSelam kızlar nasılsınız nasil gidiyor herkes iyi şükür okudum gecmisjbizde ıyiyizhamd olsun herşey yolunda şükür
Canım linki kopyalayamadim ama adı "baby mom penye emzirme sütyeni kaplı". Ben krem ve siyah aldım. Bir de neyimeyse aynısının dantellisini aldımCanım bende ordan alayım link varmı direk senin aldığından alayım
Ayyyy deme 15 deyince ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorumBenım safak 15-16heyecan dorukta
İyi yapmışsın canım hamilelerde süslü olur bende ordan alayım kuzumnbakarim isminden şimdi saolCanım linki kopyalayamadim ama adı "baby mom penye emzirme sütyeni kaplı". Ben krem ve siyah aldım. Bir de neyimeyse aynısının dantellisini aldım
Zaten bebek bezi ve depend valizin büyük kısmını doldururBen ilk eşime valiz le gitcem dediğimde saçmalama tatilemi gidiosun aldığım sırt çantasını içine koy o ne bilsin ben böle çeyiz hazirlicagimidedim saçmalama küçük boy valizde yetmez orta boyla gideriz belki yeter dedim
Amin canım sağ salim gelsinlerAynen aynen canım kuvezletınde ince yatak var ya ustune sermek ıcın bısey koy sen yastık kılıfı tam geliyor diye kimisi onu koyuyor o boylarda diye kimisi muslın seriyor battaniye seriyor ben battaniyeyi kullanırım diye muslın koydum ınsallah kızlarım doğunca yanımda olurlar da gerisinı bir sekılde yaparız ınsallah
Di mi ama hem doğumdan sonra da az kendimizi iyi hissederim yaniİyi yapmışsın canım hamilelerde süslü olur bende ordan alayım kuzumnbakarim isminden şimdi saol
Hahaha Vala ben dusunemıyorum zaten sanki doğum yapmıcak gıbı hissetmek istiyorum halaAyyyy deme 15 deyince ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum
Allahın izniyle girmezler inşallah canım 36 iyi bir hafta artıkInsallah canım ınsallah beni kiler 36 da alınmıs olucaklar ınsallah bizde kuvez girmeden saglıkla evimize doneriz benim suan tek dusuncem o
Bende 1 takım valiz düzenleyici kalanıda kilitli poset almaya karar verdim canım valiz düzenleyici de ilerde bebisle bir yere gidersem onun kıyafetlerini koyarım daha düzenli olur diye düşündümCanım ben de almadım ama bu İkea kilitli poşetler var boy boy onlardan alacağım. Sonrada herşey de kullanırım diye düşündüm. Daha güzel geldi bana
Hastanede yatarak tecrübe ettim inanın valiz de yetmiyorBen ilk eşime valiz le gitcem dediğimde saçmalama tatilemi gidiosun aldığım sırt çantasını içine koy o ne bilsin ben böle çeyiz hazirlicagimidedim saçmalama küçük boy valizde yetmez orta boyla gideriz belki yeter dedim
Tamam canım teşekkür ederimYenimiyeni 6 Parça Bavul Içi Düzenleyici Organizer Gri Çizgilii Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Bunu aldım canım. Henüz yerlestismedim ama işimi görecek bir ürün. Sonrasında da kullanirim
Baya kalabalık eşyalar la gitcez desene kuzumHastanede yatarak tecrübe ettim inanın valiz de yetmiyorbenim eşyalar ekstra nevresim aldık biz annem için bardak kasık falan tabi orda can sıkılıyor ne yapıcan çay kahve neyle onun için ısıtıcı bunda birde bebeğin eşyaları eklenirse 2 valiz ancak yeter
Eksik olacağına en güzeli 2 valiz canımBaya kalabalık eşyalar la gitcez desene kuzumnapailm benim bide şehir dışı ay şunu unuttum die gelemeyiz diyip baya iki valizle giderim ben artık
Maşallah paşaya, bol bol tekmelesin annesini.Kuzum özlettin ama kendini merak edioruz evet korkuttu bebem doktora gitmek istemiş akşamına tepikler devam etti şükür sağ sağlim alalım kucağımıza havalara da güven yok kışın olmadım şimdi nefes alamiorum
Sen neler yaptın eksikler bitmiştir yine çantayı felan bende 30 da hazırlarım diorum bakalım arada gir ozletme kendini hepsini okumasanda biz iyiyiz teyzeleri de oğlusu gördüğü nde
Allah razı olsun canim benimHaftalardır okuyorum, sonunda günceli yakaladım.
Tureed canım, geçmiş olsun. Atlatırsın inşallah çabucak.
Korkutmuş seni geçende paşa.Neyse, şükür ki iyiymiş.
Catlak-kurabiye ben de yıkama ütüleme işleriyle uğraşıyorum ne zamandır. 29+5 oldum, 30’da kapatırım çantayı diyordum ama bitmiyor eksikler.
Minikimm canım, gözlerim dolu dolu okuyorum mesajlarını.
Allah güç kuvvet versin, sağlıkla götüreceksin bebeğini evine.
Bi tane de cennette meleğin var. Allah sabır versin sizlere.
Günaydın canım benimAllah razı olsun canim benim
Günaydın canımmmm gittim çok az kaldik yanında amma gördük artık uzaktan bakılınca belli oluyor oğluşum teyzesi hamdolsun Rabbime daha farklı geldi dün büyüyor artık maşallah yavrumaGünaydın canım benimgittin mi dün oğluşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?