Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bende öyle yapaim kuzum ya bide kızlar eksik mi fazla mı zıbın tulum felan takim hastane çıkışı kaç tane aldınız aklindaysa bende son eksikleri ona göre alayım
Ay canım kaç tane aldım gerçekten saymadım ama en üçer takım 0-3 ay aldım diye hatırlıyorum. Birkaç haftaya eltim gelecek yıkayıp utuleyecegiz. O zaman detaylı sayarim

Canım linki kopyalayamadim ama adı "baby mom penye emzirme sütyeni kaplı". Ben krem ve siyah aldım. Bir de neyimeyse aynısının dantellisini aldım
İyi yapmışsın canım hamilelerde süslü olur bende ordan alayım kuzumnbakarim isminden şimdi saol

Zaten bebek bezi ve depend valizin büyük kısmını doldurur hem valiz hem sırt çantası yaparız çoğu öyle gidiyor. Bir de pusetimizi alırız elimize
Amin canım sağ salim gelsinler ikiz olunca senin büyük valiz normaldir balım ancak sığar eşyalar

Canım ben de almadım ama bu İkea kilitli poşetler var boy boy onlardan alacağım. Sonrada herşey de kullanırım diye düşündüm. Daha güzel geldi bana
Bende 1 takım valiz düzenleyici kalanıda kilitli poset almaya karar verdim canım valiz düzenleyici de ilerde bebisle bir yere gidersem onun kıyafetlerini koyarım daha düzenli olur diye düşündüm

Hastanede yatarak tecrübe ettim inanın valiz de yetmiyor benim eşyalar ekstra nevresim aldık biz annem için bardak kasık falan tabi orda can sıkılıyor ne yapıcan çay kahve neyle onun için ısıtıcı bunda birde bebeğin eşyaları eklenirse 2 valiz ancak yeter

Baya kalabalık eşyalar la gitcez desene kuzum napailm benim bide şehir dışı ay şunu unuttum die gelemeyiz diyip baya iki valizle giderim ben artık

Maşallah paşaya, bol bol tekmelesin annesini.
Eksikler bitmiyordu. Heh, şimdi tamam diyorum ve yine bir şey çıkıyo.

Allah razı olsun canim benim

Günaydın canım benim gittin mi dün oğluşa
Günaydın canımmmm gittim çok az kaldik yanında amma gördük artık uzaktan bakılınca belli oluyor oğluşum teyzesi hamdolsun Rabbime daha farklı geldi dün büyüyor artık maşallah yavruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…