- 19 Kasım 2020
- 22.018
- 48.109
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.921
Aynen yedekleri ayrı bir yere paketliycem üzerine de yazcam kuzum hatta kendin için yedek götürecekleri de öyle yap kirlenmesin boş yere.İyi yapmışsın canım bende alayım kirlenmeyenleri direk getiririz takım takım ayrı koyarım öle planladim bide izlediğim videolarda gördümbide hastane de bebeğin yatağı için ya yastık kılıfı yada muslin koyular ekstra çarşaf koymalimiyiz ki
Evet bı 4 tane koyarım belki iki gün kalırız kendi kiyafetlerimide dediğin gibi ayrı poşetlere koyarım kuzumAynen yedekleri ayrı bir yere paketliycem üzerine de yazcam kuzum hatta kendin için yedek götürecekleri de öyle yap kirlenmesin boş yere.
Canım bebişlere zaten yastık önerilmiyor o yüzden gerek yok. Çarşafa falan da gerek yok o zaten battaniyenin içinde duruyor. Gelince battaniyeyi atarız makineye. Ama şey al şu alt açma örtüsü varya ondan koy bir ya da iki tane. Lazım olur diye düşünüyorum bakalım kullanmazsak getiririz
S Simayy67 canım sen koydun mu o alt açma örtüsünden
Alt acma koydum canım e bebekten almıstım kullan at tarzı olanlardan altını falan degıstırırken kullanırım diye bıde kendim ıcınde koydum canım bı tane de kendi yatagıma da sererım dıye dusundum ne kadar kanama olur belli olmaz diye acıkcası sizde 1 tane fazladan koyun rahat yatarım hem diye bende oyle dusundum canım bıdeAynen yedekleri ayrı bir yere paketliycem üzerine de yazcam kuzum hatta kendin için yedek götürecekleri de öyle yap kirlenmesin boş yere.
Canım bebişlere zaten yastık önerilmiyor o yüzden gerek yok. Çarşafa falan da gerek yok o zaten battaniyenin içinde duruyor. Gelince battaniyeyi atarız makineye. Ama şey al şu alt açma örtüsü varya ondan koy bir ya da iki tane. Lazım olur diye düşünüyorum bakalım kullanmazsak getiririz
S Simayy67 canım sen koydun mu o alt açma örtüsünden
Hemde çok çok zevkliAynen canım cok zevkli zamanlara geldin
Bende öyle yapicam canım büyükleri sökmicem karışmasınİnşallah canım. Etiketleri geçen söktüm ben 3 aylıkları söktüm de 6-9-12 duruyor ileride kullanırken sökerim. Şimdi hangisi kaçıncı aydı karışmasın dedik
Ebebek de varmı kilitli poset canımBalım kilitli poşet derken şu normal dolap poşetleri mi. Yoksa e bebekten almıştım ben onlar gibi mi
Benim şafak belirsizBenım safak 15-16heyecan dorukta
Evet o kuvez gibi yataklara koymuşlar kimiside çarşaf koymuş bol muslin koyarım zaten ama yastık kılıfı da koyayım kuzum senin çok az kaldı heyecan doruktaAlt acma koydum canım e bebekten almıstım kullan at tarzı olanlardan altını falan degıstırırken kullanırım diye bıde kendim ıcınde koydum canım bı tane de kendi yatagıma da sererım dıye dusundum ne kadar kanama olur belli olmaz diye acıkcası sizde 1 tane fazladan koyun rahat yatarım hem diye bende oyle dusundum canım bıdeTureed sormak istedigi sey bence yastık kullanmak ıcın degıl heralde bebekleri kuvez yaptırıyorlar ya hastanede ıcınde ince bı sunger yatak oluyor onun ustunu ortmek ıcın ya muslın koyuyorlar yada kucuk yastık kılıfı da tam oluyor onu sermek ıcın anlamında sordu bence ben koydum hatta kendime de yastık kılıfı koydum pandemı hala devam ediyor hastanede nolur nolmaz diye kızlar
Insallah canım ınsallah beni kiler 36 da alınmıs olucaklar ınsallah bizde kuvez girmeden saglıkla evimize doneriz benim suan tek dusuncem oBenim şafak belirsiz37 ye kadar sağlıkla geliriz inşallah
Anlatmazmıyım her ayrıntısına kadarEvet o kuvez gibi yataklara koymuşlar kimiside çarşaf koymuş bol muslin koyarım zaten ama yastık kılıfı da koyayım kuzum senin çok az kaldı heyecan doruktabak bizi unutma sakın sole detaylı anlat emi
Canım ben de almadım ama bu İkea kilitli poşetler var boy boy onlardan alacağım. Sonrada herşey de kullanırım diye düşündüm. Daha güzel geldi banaKızlar valiz icin düzenleyici nerden aldınız daha toplu oluyor bulamazsam kilitli poset alayım diyorum
Canım İkea kilitli poşetleri var onlar çok güzel.Balım kilitli poşet derken şu normal dolap poşetleri mi. Yoksa e bebekten almıştım ben onlar gibi mi
Aa onu bilmiyordum canım yedek müslin koyalım o zaman ne olur ne olmaz kullanılmayan gelir.Alt acma koydum canım e bebekten almıstım kullan at tarzı olanlardan altını falan degıstırırken kullanırım diye bıde kendim ıcınde koydum canım bı tane de kendi yatagıma da sererım dıye dusundum ne kadar kanama olur belli olmaz diye acıkcası sizde 1 tane fazladan koyun rahat yatarım hem diye bende oyle dusundum canım bıdeTureed sormak istedigi sey bence yastık kullanmak ıcın degıl heralde bebekleri kuvez yaptırıyorlar ya hastanede ıcınde ince bı sunger yatak oluyor onun ustunu ortmek ıcın ya muslın koyuyorlar yada kucuk yastık kılıfı da tam oluyor onu sermek ıcın anlamında sordu bence ben koydum hatta kendime de yastık kılıfı koydum pandemı hala devam ediyor hastanede nolur nolmaz diye kızlar
Foto atmıştım balım çanta gibi onlar varEbebek de varmı kilitli poset canım
Aa öylr mi görmedim onları bakayım kuzumCanım İkea kilitli poşetleri var onlar çok güzel.
Ben ilk eşime valiz le gitcem dediğimde saçmalama tatilemi gidiosun aldığım sırt çantasını içine koy o ne bilsin ben böle çeyiz hazirlicagimiAa onu bilmiyordum canım yedek müslin koyalım o zaman ne olur ne olmaz kullanılmayan gelir.
Yalnız kullanılmayan gelir diye diye büyük boy valize anca sığacağız gibime geliyor
Foto atmıştım balım çanta gibi onlar var
Hahaha benimkide valiz hazırlıcam diyince benle dalga geciyordu sacmalama dıye hastaneye valiz sokmam ben abartma diyordu sımdj utanmasa 2.valızı kendi yapacakBen ilk eşime valiz le gitcem dediğimde saçmalama tatilemi gidiosun aldığım sırt çantasını içine koy o ne bilsin ben böle çeyiz hazirlicagimidedim saçmalama küçük boy valizde yetmez orta boyla gideriz belki yeter dedim
Aynen aynen canım kuvezletınde ince yatak var ya ustune sermek ıcın bısey koy sen yastık kılıfı tam geliyor diye kimisi onu koyuyor o boylarda diye kimisi muslın seriyor battaniye seriyor ben battaniyeyi kullanırım diye muslın koydum ınsallah kızlarım doğunca yanımda olurlar da gerisinı bir sekılde yaparız ınsallahAa onu bilmiyordum canım yedek müslin koyalım o zaman ne olur ne olmaz kullanılmayan gelir.
Yalnız kullanılmayan gelir diye diye büyük boy valize anca sığacağız gibime geliyor
Foto atmıştım balım çanta gibi onlar var
Yenimiyeni 6 Parça Bavul Içi Düzenleyici Organizer Gri Çizgilii Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Bunu aldım canım. Henüz yerlestismedim ama işimi görecek bir ürün. Sonrasında da kullanirimMemnun kaldın mı canım aldığından hangi sayfa rica etsem resim atarmısın
Canım ben ebebekten emzirme sütyeni aldım. Şu an kullanmaya başladım. Gayet rahat. Tabii normal bedenimden bir büyük beden aldimBen açıkçası sütyen bile ne beden Alcam gecelik ne benden Alcam ondan iyice kararsızım hastaneye gittiğimde oğlusun eksiklerini tamamlasam dün bakım sepeti aldığım yerden çanta düzenleyici de aldım kirli sepeti karar veremedim şimdi bebisin kirlilerini koycak bakiorum
İşte alcaklari hesaplasalar başta onlarda anlar yetmicegini benimde anne bakım çantam baya büyük ondan dedi sanırımHahaha benimkide valiz hazırlıcam diyince benle dalga geciyordu sacmalama dıye hastaneye valiz sokmam ben abartma diyordu sımdj utanmasa 2.valızı kendi yapacakben buyuk boy valiz yaptım bıde el çantası anne bakım cantam genıs allahtan bıde o doldu ıkız olunca bıde hepten fazla fazla bıde valiz hemen doluyor zaten ya
Canım bende ordan alayım link varmı direk senin aldığından alayımCanım ben ebebekten emzirme sütyeni aldım. Şu an kullanmaya başladım. Gayet rahat. Tabii normal bedenimden bir büyük beden aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?