- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #6.981
Ben hepsini ordan aldım memnun kaldım pamukluda diğer yerlere göre daha uygun geldi banaBende gecelik lcwden aldım çok güzel kumaşı memnun kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hepsini ordan aldım memnun kaldım pamukluda diğer yerlere göre daha uygun geldi banaBende gecelik lcwden aldım çok güzel kumaşı memnun kaldım
Bugünlerimize çok şükür ❤Yapmıyorum desem yalan kontrol de inşallah hersey yolunda der doktor
Bende uni baby ile yıkadım odasına girip girip kokluyorum e ebebekden oda kokusuda almıştım öyle güzel kokuyor ki evin içi
Evet kesinlikle hem uygun hem kaliteliBen hepsini ordan aldım memnun kaldım pamukluda diğer yerlere göre daha uygun geldi bana
Çok şükür elhamdülillah bugünlere geldikBugünlerimize çok şükür ❤
Evet kesinlikle hem uygun hem kaliteli
Tek çare net kaldı kuzum benim bakayım bir kaç tane favorilere ekledim indirime girerse alırımHerşeyimiz aynı gidio bak bunda da ikimiz takilmisiz netten cesaret edemiorum bakalım gözümü karartcam alcam en sonunda sanırım
Mağazada pek çeşit göremedim canım da bakayım netten falan favorilere ekleyip takip edeyim bariBence en güzeli lcw canım memnun kalırsın
Mağazada çok bişey bende bulamamıştım kuzum internet sayfasında daha çok al beğenmezsen iade edersin ama emin ol memnun kalırsınMağazada pek çeşit göremedim canım da bakayım netten falan favorilere ekleyip takip edeyim bari
Tamam canım öyle yapayım zaten bugün dantel görmekten gına geldiMağazada çok bişey bende bulamamıştım kuzum internet sayfasında daha çok al beğenmezsen iade edersin ama emin ol memnun kalırsın
Yaa çok tatlış güle güle kullan canımEki Görüntüle 3040934
Ben bu geceliği aldım
Ben bunuda çok beğendim 1 tane yeter diye bunun pijama takımını aldım çok güzel ama aklım bunda da kaldı güle güle kullan canımEki Görüntüle 3040934
Ben bu geceliği aldım
Ben de lcw outletten aldım. Sitede 220 olan pijamayi 119.90'a falan aldım. Normalde de giyilecek bir pijama, çok begendimBence en güzeli lcw canım memnun kalırsın
İndirimmmm en sevdiğimizzzBen de lcw outletten aldım. Sitede 220 olan pijamayi 119.90'a falan aldım. Normalde de giyilecek bir pijama, çok begendim
Aa bunun pijama takımı mı vardı bak görmemişimBen bunuda çok beğendim 1 tane yeter diye bunun pijama takımını aldım çok güzel ama aklım bunda da kaldı güle güle kullan canım
Evet canım veriyorlar 800 Gr çok şükürOyy maşallah kuzumuza ya. Kaç kilo olmuş canım. Bilgi veriyorlar değil mi?
Genelde 1500 kilodan sonra vermişler canımYaa inşallah daha erken verirler kuzum emzirmeye ne zaman başlayacakmışsınOhh hele o anne kokusunu alsın bak gör daha da çabuk toparlanacak inşallah
İnsallahh canım benimMaşallah paşamıza inşallah uyumda sağlanır sağlıkla en kısa sürede evinize götürürsünüz kuzuyu canım
Hadi inşallah balım az kalmış o zamanGenelde 1500 kilodan sonra vermişler canım
Yaaaa çok tatlışlarrr ben sizi gördükçe çok heyecanlanıyorum yaaBen de ilk postayı biraz önce asmış bulunmaktayım yıkanacak iki posta daha var sonrasında ütü başlayacak inş.Minik minik as as bitmiyor
Yakında siz de başlayacaksınız inş.30 dan sonra bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama çok hızlı geçiyor sanki zamanYaaaa çok tatlışlarrr ben sizi gördükçe çok heyecanlanıyorum yaa