• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Diğer sitelere göre 1 tık pahalı turedin dediği yer daha uygun ordan alıcam hemde o gördü nasıl bisey olduğunu içim rahat alırım 😊
Kuzum yeri güzel aynı ama ben kısa prog. Yikicam bana kumaşı kokusu gibi geldi ama hızlı geldi.fiyat iyi bide ben 4 lu organizer aldım çok büyük kalındı gerçi senin dolabın kendisinde var ama oda güzel 4 lu olan

Tamam canım sağol banada kilitli ler daha kullanışlı olur diye düşünüyorum tek sefer giyecekleri 1 poşette olur diğerleri giyilmesede kirlenmez 1 takım düzenleyici gerisini artık poset koyarım yeter heralde
Aynen bir takım yeterli oluyor ben kilitli almanıstım ilk basta onlara koydum boyle keske bı tane daha duzenleyıcı olsaydı dedım ama boyut olarak kucuk gelıyor kilitli ler daha kullanışlı bencede 1 takım yeter canım ben kilitli lerı daha cok sevdim dedıgın gıbı her takımı tek tek koyabılıyırsun

Tamam balım bakarken denk geldim bende 🤭
Ütü işi bitmiş miydi canım senin
Yok canım sadece kendi pijamalarımı yıkamıstım ütülenecek bebişin kıyafetlerine başlıcaktım onlarda hastanede yatış olunca kaldı Allah nasip ederse bu hafta yıkayıp ütülicem eşimle bu akşam etiket kesmeydi renk ayırmaydı onları yaparız yarında başlarım yıkamaya

Kuzum yeri güzel aynı ama ben kısa prog. Yikicam bana kumaşı kokusu gibi geldi ama hızlı geldi.fiyat iyi bide ben 4 lu organizer aldım çok büyük kalındı gerçi senin dolabın kendisinde var ama oda güzel 4 lu olan
Bende kısa programda yıkarım içim rahat etmez zaten. Ben bakım çantasıni alırken o sitede bisey bulamadım kargo bedava olsun diye dedim akardiyon organizer alayım çoraplarını falan koyarım ama uzun geldi artık kendime kullanırım 🤭🤭 aynen benim çekmeceler bölmeli zaten

Aynen bir takım yeterli oluyor ben kilitli almanıstım ilk basta onlara koydum boyle keske bı tane daha duzenleyıcı olsaydı dedım ama boyut olarak kucuk gelıyor kilitli ler daha kullanışlı bencede 1 takım yeter canım ben kilitli lerı daha cok sevdim dedıgın gıbı her takımı tek tek koyabılıyırsun
Öyle yapayım bende o zaman şimdi tam netleşti sipariş vereyim bu hafta bu işleri halledeyim

Yok canım sadece kendi pijamalarımı yıkamıstım ütülenecek bebişin kıyafetlerine başlıcaktım onlarda hastanede yatış olunca kaldı Allah nasip ederse bu hafta yıkayıp ütülicem eşimle bu akşam etiket kesmeydi renk ayırmaydı onları yaparız yarında başlarım yıkamaya
İnşallah canım. Etiketleri geçen söktüm ben 3 aylıkları söktüm de 6-9-12 duruyor ileride kullanırken sökerim. Şimdi hangisi kaçıncı aydı karışmasın dedik😁

Benım safak 15-16 😬😬😬heyecan dorukta
tenor.gif

Hee tamam canım benim bakayım bende öyle yaparım olmazsa 😍
Aynen canım cok kullanışlı oluyor ben de bilmeden aldım hani kilitli alıcaktım markette boyut falan bilmeden aldım hem cok ideal boy cıktı sansıma hemde not yazılacak yerlerı bile var ustunde guzel cıktı

Eki Görüntüle 3040124

Şöyle geçiyor canım orta boydu dur bakim kaç cm miş. Ama ben sevdim öylesine denemek almıştım
İyi yapmışsın canım bende alayım kirlenmeyenleri direk getiririz takım takım ayrı koyarım öle planladim bide izlediğim videolarda gördüm🤭🤭 bide hastane de bebeğin yatağı için ya yastık kılıfı yada muslin koyular ekstra çarşaf koymalimiyiz ki

Back