- 19 Kasım 2020
- 22.018
- 48.111
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.961
Maşallah maşallah ona ya. Annesi gibi çok güçlüGünaydın canımmmm gittim çok az kaldik yanında amma gördük artık uzaktan bakılınca belli oluyor oğluşum teyzesi hamdolsun Rabbime daha farklı geldi dün büyüyor artık maşallah yavruma
Doğum haftası dediler ama gelişimi ve kilosuna göre belirleniyor sanırım bana emzirmek icin vericekler o zmn uyum saglarsak alisirsakta hızlanıyor Muş bu süreMaşallah maşallah ona ya. Annesi gibi çok güçlütam kaçıncı haftada çıkış yapılacak canım
Oyy maşallah kuzumuza ya. Kaç kilo olmuş canım. Bilgi veriyorlar değil mi?Doğum haftası dediler ama gelişimi ve kilosuna göre belirleniyor sanırım bana emzirmek icin vericekler o zmn uyum saglarsak alisirsakta hızlanıyor Muş bu süre
Yaa inşallah daha erken verirler kuzumDoğum haftası dediler ama gelişimi ve kilosuna göre belirleniyor sanırım bana emzirmek icin vericekler o zmn uyum saglarsak alisirsakta hızlanıyor Muş bu süre
Ozaman en son senden de liste isteriz ellerine sağlık zor ve zevkli kısımMaşallah kızlar oku oku bitmedi neler neler konuşulmuş
Bizimde yıkama ütüleme işlemimiz çok şükür bitti ütü tam 4 saat sürdü
Şimdi sıra valiz hazırlamada inşallah ❤
Valla daha liste yapmadım ne koyucam ne alicam yanıma bi toparlarım artıkOzaman en son senden de liste isteriz ellerine sağlık zor ve zevkli kısım
Kolay gelsin kuzumValla daha liste yapmadım ne koyucam ne alicam yanıma bi toparlarım artık
Aynen canım darısı başınıza sağlıkla inşallahKolay gelsin kuzumdarısı bize şu bayramdan sonra bizde yaparız artık
Yaa maşallah maşallahMaşallah kızlar oku oku bitmedi neler neler konuşulmuş
Evet ama ben kendime bişe almadım bı dependim varYaa maşallah maşallah
Çok şükür en büyük stres gitti desenedarısı bize
Tureed ben bayramı bekleyemiycemm çok heyecanlıııı
Sorma kuzum ya yukarıya da yazdığım gibi pijamam yoohhhEvet ama ben kendime bişe almadım bı dependim varben de çarşamba gitcem olmadı bende başlarım yavaş yavaş yıkamaya senin varmı eksik bişe bebeisin bitti gibi benim yok biseyim
Herşeyimiz aynı gidio bak bunda da ikimiz takilmisizSorma kuzum ya yukarıya da yazdığım gibi pijamam yoohhhneyle doğurcam bennn kesin rüyalarıma girer o benim
Maşallah paşamıza inşallah uyumda sağlanır sağlıkla en kısa sürede evinize götürürsünüz kuzuyu canımDoğum haftası dediler ama gelişimi ve kilosuna göre belirleniyor sanırım bana emzirmek icin vericekler o zmn uyum saglarsak alisirsakta hızlanıyor Muş bu süre
Sen bitirmişsin canım ne güzel maşallah bende bugün ilk partiyi yıkadım seve seve astım dedim oğluşum odanı gördün bize erken gelme sürprizi yapıyordun şimdi çamaşırlarını görüp hersey hazır diyip erken gelmeMaşallah kızlar oku oku bitmedi neler neler konuşulmuş
Bence en güzeli lcw canım memnun kalırsınBuradaki mağazalardan pijama bakayım dedim ama hiç birini sevmedim
Hele lohusa pijaması diyince hepsi dantelli
Netten bakacağım yine
Yok yok gelmez canim stres yapma öyleSen bitirmişsin canım ne güzel maşallah bende bugün ilk partiyi yıkadım seve seve astım dedim oğluşum odanı gördün bize erken gelme sürprizi yapıyordun şimdi çamaşırlarını görüp hersey hazır diyip erken gelme
Bende gecelik lcwden aldım çok güzel kumaşı memnun kaldımBence en güzeli lcw canım memnun kalırsın
Yapmıyorum desem yalan kontrol de inşallah hersey yolunda der doktorYok yok gelmez canim stres yapma öyle
Bende dalin sıvı deterjan almıştım ev mis gibi koktu oturdum bide ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?