Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Günaydın canımmmm gittim çok az kaldik yanında amma gördük artık uzaktan bakılınca belli oluyor oğluşum teyzesi hamdolsun Rabbime daha farklı geldi dün büyüyor artık maşallah yavruma
Maşallah maşallah ona ya. Annesi gibi çok güçlü tam kaçıncı haftada çıkış yapılacak canım

Maşallah maşallah ona ya. Annesi gibi çok güçlü tam kaçıncı haftada çıkış yapılacak canım
Doğum haftası dediler ama gelişimi ve kilosuna göre belirleniyor sanırım bana emzirmek icin vericekler o zmn uyum saglarsak alisirsakta hızlanıyor Muş bu süre

Doğum haftası dediler ama gelişimi ve kilosuna göre belirleniyor sanırım bana emzirmek icin vericekler o zmn uyum saglarsak alisirsakta hızlanıyor Muş bu süre
Yaa inşallah daha erken verirler kuzum emzirmeye ne zaman başlayacakmışsınOhh hele o anne kokusunu alsın bak gör daha da çabuk toparlanacak inşallah

Maşallah kızlar oku oku bitmedi neler neler konuşulmuş
Bizimde yıkama ütüleme işlemimiz çok şükür bitti ütü tam 4 saat sürdü
Şimdi sıra valiz hazırlamada inşallah ❤
Ozaman en son senden de liste isteriz ellerine sağlık zor ve zevkli kısım

Yaa maşallah maşallah
Çok şükür en büyük stres gitti desene darısı bize
Tureed ben bayramı bekleyemiycemm çok heyecanlıııı

Yaa maşallah maşallah
Çok şükür en büyük stres gitti desene darısı bize
Tureed ben bayramı bekleyemiycemm çok heyecanlıııı
Evet ama ben kendime bişe almadım bı dependim var ben de çarşamba gitcem olmadı bende başlarım yavaş yavaş yıkamaya senin varmı eksik bişe bebeisin bitti gibi benim yok biseyim

Evet ama ben kendime bişe almadım bı dependim var ben de çarşamba gitcem olmadı bende başlarım yavaş yavaş yıkamaya senin varmı eksik bişe bebeisin bitti gibi benim yok biseyim
Sorma kuzum ya yukarıya da yazdığım gibi pijamam yoohhh neyle doğurcam bennn kesin rüyalarıma girer o benim

Maşallah paşamıza inşallah uyumda sağlanır sağlıkla en kısa sürede evinize götürürsünüz kuzuyu canım

Sen bitirmişsin canım ne güzel maşallah bende bugün ilk partiyi yıkadım seve seve astım dedim oğluşum odanı gördün bize erken gelme sürprizi yapıyordun şimdi çamaşırlarını görüp hersey hazır diyip erken gelme

Yok yok gelmez canim stres yapma öyle
Bende dalin sıvı deterjan almıştım ev mis gibi koktu oturdum bide ağladım

Yok yok gelmez canim stres yapma öyle
Bende dalin sıvı deterjan almıştım ev mis gibi koktu oturdum bide ağladım
Yapmıyorum desem yalan kontrol de inşallah hersey yolunda der doktor
Bende uni baby ile yıkadım odasına girip girip kokluyorum e ebebekden oda kokusuda almıştım öyle güzel kokuyor ki evin içi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…