• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ah canım 3 doktorda sordum düşürmüş olabilirsin diyor ağrıdığında yürümek iyi geliyorda yürümelisin uzanmak iyi geliyorda uzanmalısın dedi doktorum az kaldı canım idare edecez
Aynen canım son 3 ay daha sabretcez sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah

Seker almak ıcın gelırlermıs 🙈 sağlıklı olsunlar da oyle gelsın bızım prens ve prensesler 🥰

Sende aynı sekılde canım her gece aklıma geliyorsun ınankı paşamız evine gelsın o zaman teyzelerine bil bol selam verir 🥰

Ben cok kilo almadım bastan beri 4 kilo aldım ama son zamanlarda kilo almasamda gobegım mesela cok genısledı bızım kızlar yayıldıkça yayılıyor heralde 😬 koca gobegıme sıgamadıkça genişletıyorlar heralde 🤣
İnşallah canım Allah razı olsun ❤️

Canım çok şükür iyiyiz her pazar yanına giriyorum aramızda cam var temas ediyorum monitör sesleri var ama olsun onu görüyorum ya bna yetiyor🥺♥️
Çok şükür canım ya 😍 sağlıkla büyüsün inşallah. Rabbim güç kuvvet versin hem ona hem sana. Ya maşallah bizim minik paşamıza 😍 yesin teyzoşları onu

Canım naptın son durumlar nedir merak ettik sizi
Canimm çok şükür 3 güne bir süt bez ıslak mendil götürüyorum genel durumumuz iyi büyüyor minik mucizem keyfi rhaati yerinde daha çok eşime benziyor ama bana da benzemiş azıcık 🤭 Kaka çıkışı oldu anne sütüyle besleniyor hareketli bir bıdık o şekilde test verdik yarın yanına gideceğim saçları çıkmış en son girdiğimde okşadım 🥺🥺 anlatamıyorum bambaska bir duygu

Çok şükür canım ya 😍 sağlıkla büyüsün inşallah. Rabbim güç kuvvet versin hem ona hem sana. Ya maşallah bizim minik paşamıza 😍 yesin teyzoşları onu
Her gittiğimde çok seviliyorsun yolunuz gözleyen bir tek ben değilim diyorum anlatıyorum 10 dk kalabiliyoruz yanında yetmiyor hasretimi gidermeye ama az kaldı kavuşacağız ♥️

Hayırlı akşamlar yol arkadaşlarım bugün kontrolüm vardı biliyorsunuz tansiyonum yüksek çıktı suyumda biraz azalma varmış ama şuan önemli olan tansiyon o yüzden sabah yatışım yapıldı hastaneye takipte olucam bi kaç gün şeker takibide yapılıyor bi risk görülürse sezeryana alacaklar çok şükür tansiyonum iyi çıkıyor şekerim de şimdi tokluk bakıldı oda iyi çıktı dualarınızı esirgemeyin hayırlısı ile sağlıkla kavuşurum inşallah oğluma düzene girerse bi sıkıntı olmazsa 37de doğum olabilir bi risk görülürse erken alacaklar dua edin bize teyzeleri❤️
Canimmmm tüm dualarim seninle♥️♥️♥️

Canım çok şükür iyiyiz her pazar yanına giriyorum aramızda cam var temas ediyorum monitör sesleri var ama olsun onu görüyorum ya bna yetiyor🥺♥️
Şükür kuzum sabret annesi dualarımız mübarek günde oglusuna hepimize sağlıkla ordan çıkacaksınız inşallah 🤲🥰

Canimm çok şükür 3 güne bir süt bez ıslak mendil götürüyorum genel durumumuz iyi büyüyor minik mucizem keyfi rhaati yerinde daha çok eşime benziyor ama bana da benzemiş azıcık 🤭 Kaka çıkışı oldu anne sütüyle besleniyor hareketli bir bıdık o şekilde test verdik yarın yanına gideceğim saçları çıkmış en son girdiğimde okşadım 🥺🥺 anlatamıyorum bambaska bir duygu
Canım benim maşallah paşamıza şükürler olsun ❤

Canım benim Rabbim tez vakitte sağlıkla kavuştursun inşallah kuzum biz güçlü anneleriz sen güzel enerjiler yolla annesi hep bebeğine 🥰bak oda güçlü gün güne masallah büyüyo şükür 🤗

Şükür kuzum sabret annesi dualarımız mübarek günde oglusuna hepimize sağlıkla ordan çıkacaksınız inşallah 🤲🥰
İnsallahh canimmm Inna sabrediyorumm her gören iyisin toparlamissin diyor ama iyi olmak zorundayım bana ihtiyacı var diğer bebeğimin acısını yasayamadim inanın kandilde eşim mezarına gitti ben giremedim ahh yavrumm mezar taşını yapmışlar çok kötü oldum çok😞

Canım benim Rabbim tez vakitte sağlıkla kavuştursun inşallah kuzum biz güçlü anneleriz sen güzel enerjiler yolla annesi hep bebeğine 🥰bak oda güçlü gün güne masallah büyüyo şükür 🤗
İnan ilk temasimizda elimi tutup aktı ya ben o an tekrar doğdum sanki yaşama.sbebeim tüm gücüm o benim her temasimizda elimi tutup.sıkkyor resmen bana moral veriyor ♥️

Her gittiğimde çok seviliyorsun yolunuz gözleyen bir tek ben değilim diyorum anlatıyorum 10 dk kalabiliyoruz yanında yetmiyor hasretimi gidermeye ama az kaldı kavuşacağız ♥️
Cok yakin arkadaşim preeklamsi sebebiyle erken doğum yapti. Bebeği 600 gram doğmuştu. Ustelik doğar doğmaz bağırsak ameliyati geçirdi kuzum agizdan beslenmesi hic yoktu. Dün taburcu oldu hastaneden 2.500 kilo o kadar güzel o kadar minnos olmus ki. Ustelik şükürler olsun hiçbir saglik sorunu yok. 4 ay bekledi canim arkadaşim.
Senin kuzun daha kisa sürede kavuşacak sana dualarimdasin 😍 Bol bol süt lazim kuzuya kendine iyi bak ❤

Back