- 7 Ocak 2009
- 7.081
- 11.493
- 773
- 34
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #6.821
Kuzum aksamlari yatmadan büyük kupa bardakta içiyorumSsevincli canım sen havuc suyunu nasıl yapıp içiyorsun
Kati meyve sıkacağından geçiriyorum başka özel yaptığım bisey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum aksamlari yatmadan büyük kupa bardakta içiyorumSsevincli canım sen havuc suyunu nasıl yapıp içiyorsun
Aynen canım son 3 ay daha sabretcez sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallahAh canım 3 doktorda sordum düşürmüş olabilirsin diyor ağrıdığında yürümek iyi geliyorda yürümelisin uzanmak iyi geliyorda uzanmalısın dedi doktorum az kaldı canım idare edecez
27 haftada canım aminnnnAynen canım sağlıklı olsun paşamız biraz daha sabredersin bal paşa iyi olsun yeterki kaçıncı haftada şimdi paşa
İnşallah canım Allah razı olsunSeker almak ıcın gelırlermıs sağlıklı olsunlar da oyle gelsın bızım prens ve prensesler
Sende aynı sekılde canım her gece aklıma geliyorsun ınankı paşamız evine gelsın o zaman teyzelerine bil bol selam verir
Ben cok kilo almadım bastan beri 4 kilo aldım ama son zamanlarda kilo almasamda gobegım mesela cok genısledı bızım kızlar yayıldıkça yayılıyor heralde koca gobegıme sıgamadıkça genişletıyorlar heralde
36 bitmiş olacaktı canımBayramdan sonra olsa idi canım kaçıncı haftada olacaktın canım?
Canım naptın son durumlar nedir merak ettik sizi36 bitmiş olacaktı canım
Ben de yapıp içmek istiyorum suyum da biraz azalma varmış belki şeker tansiyon etkiledi şekerimi yükseltmez inşallahKuzum aksamlari yatmadan büyük kupa bardakta içiyorum
Kati meyve sıkacağından geçiriyorum başka özel yaptığım bisey yok
Canım çok şükür iyiyiz her pazar yanına giriyorum aramızda cam var temas ediyorum monitör sesleri var ama olsun onu görüyorum ya bna yetiyorMinikimm canım nasılsın paşamız nasıl
Çok şükür canım ya sağlıkla büyüsün inşallah. Rabbim güç kuvvet versin hem ona hem sana. Ya maşallah bizim minik paşamıza yesin teyzoşları onuCanım çok şükür iyiyiz her pazar yanına giriyorum aramızda cam var temas ediyorum monitör sesleri var ama olsun onu görüyorum ya bna yetiyor
Canimm çok şükür 3 güne bir süt bez ıslak mendil götürüyorum genel durumumuz iyi büyüyor minik mucizem keyfi rhaati yerinde daha çok eşime benziyor ama bana da benzemiş azıcık Kaka çıkışı oldu anne sütüyle besleniyor hareketli bir bıdık o şekilde test verdik yarın yanına gideceğim saçları çıkmış en son girdiğimde okşadım anlatamıyorum bambaska bir duyguCanım naptın son durumlar nedir merak ettik sizi
Her gittiğimde çok seviliyorsun yolunuz gözleyen bir tek ben değilim diyorum anlatıyorum 10 dk kalabiliyoruz yanında yetmiyor hasretimi gidermeye ama az kaldı kavuşacağızÇok şükür canım ya sağlıkla büyüsün inşallah. Rabbim güç kuvvet versin hem ona hem sana. Ya maşallah bizim minik paşamıza yesin teyzoşları onu
Canimmmm tüm dualarim seninleHayırlı akşamlar yol arkadaşlarım bugün kontrolüm vardı biliyorsunuz tansiyonum yüksek çıktı suyumda biraz azalma varmış ama şuan önemli olan tansiyon o yüzden sabah yatışım yapıldı hastaneye takipte olucam bi kaç gün şeker takibide yapılıyor bi risk görülürse sezeryana alacaklar çok şükür tansiyonum iyi çıkıyor şekerim de şimdi tokluk bakıldı oda iyi çıktı dualarınızı esirgemeyin hayırlısı ile sağlıkla kavuşurum inşallah oğluma düzene girerse bi sıkıntı olmazsa 37de doğum olabilir bi risk görülürse erken alacaklar dua edin bize teyzeleri
Şükür kuzum sabret annesi dualarımız mübarek günde oglusuna hepimize sağlıkla ordan çıkacaksınız inşallahCanım çok şükür iyiyiz her pazar yanına giriyorum aramızda cam var temas ediyorum monitör sesleri var ama olsun onu görüyorum ya bna yetiyor
Sifa olsun canım ben düzenli 5 gün içiyorum biraz ara veriyorum sonra yine 5 gün içiyorum istersen sende o sekilde yapabilirsinBen de yapıp içmek istiyorum suyum da biraz azalma varmış belki şeker tansiyon etkiledi şekerimi yükseltmez inşallah
Ya canimsinizzz koşuşturmaca içinde oluyorum o yüzden giremedim kusura bakmayın merakta bıraktığım için sizi sürekli hastaneye gidiyorumUmarım her şey yolundadır
Canım benim maşallah paşamıza şükürler olsun ❤Canimm çok şükür 3 güne bir süt bez ıslak mendil götürüyorum genel durumumuz iyi büyüyor minik mucizem keyfi rhaati yerinde daha çok eşime benziyor ama bana da benzemiş azıcık Kaka çıkışı oldu anne sütüyle besleniyor hareketli bir bıdık o şekilde test verdik yarın yanına gideceğim saçları çıkmış en son girdiğimde okşadım anlatamıyorum bambaska bir duygu
Canım benim Rabbim tez vakitte sağlıkla kavuştursun inşallah kuzum biz güçlü anneleriz sen güzel enerjiler yolla annesi hep bebeğine bak oda güçlü gün güne masallah büyüyo şükürCanimm çok şükür 3 güne bir süt bez ıslak mendil götürüyorum genel durumumuz iyi büyüyor minik mucizem keyfi rhaati yerinde daha çok eşime benziyor ama bana da benzemiş azıcık Kaka çıkışı oldu anne sütüyle besleniyor hareketli bir bıdık o şekilde test verdik yarın yanına gideceğim saçları çıkmış en son girdiğimde okşadım anlatamıyorum bambaska bir duygu
İnsallahh canimmm Inna sabrediyorumm her gören iyisin toparlamissin diyor ama iyi olmak zorundayım bana ihtiyacı var diğer bebeğimin acısını yasayamadim inanın kandilde eşim mezarına gitti ben giremedim ahh yavrumm mezar taşını yapmışlar çok kötü oldum çokŞükür kuzum sabret annesi dualarımız mübarek günde oglusuna hepimize sağlıkla ordan çıkacaksınız inşallah
İnan ilk temasimizda elimi tutup aktı ya ben o an tekrar doğdum sanki yaşama.sbebeim tüm gücüm o benim her temasimizda elimi tutup.sıkkyor resmen bana moral veriyorCanım benim Rabbim tez vakitte sağlıkla kavuştursun inşallah kuzum biz güçlü anneleriz sen güzel enerjiler yolla annesi hep bebeğine bak oda güçlü gün güne masallah büyüyo şükür
Cok yakin arkadaşim preeklamsi sebebiyle erken doğum yapti. Bebeği 600 gram doğmuştu. Ustelik doğar doğmaz bağırsak ameliyati geçirdi kuzum agizdan beslenmesi hic yoktu. Dün taburcu oldu hastaneden 2.500 kilo o kadar güzel o kadar minnos olmus ki. Ustelik şükürler olsun hiçbir saglik sorunu yok. 4 ay bekledi canim arkadaşim.Her gittiğimde çok seviliyorsun yolunuz gözleyen bir tek ben değilim diyorum anlatıyorum 10 dk kalabiliyoruz yanında yetmiyor hasretimi gidermeye ama az kaldı kavuşacağız