- 17 Aralık 2015
- 661
- 1.546
- 113
- 36
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #6.841
Yaa çok özür dilerimMinikimm hala ses yok senden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa çok özür dilerimMinikimm hala ses yok senden
Kusuru olur mu balım siz iyi olun sen paşamın iyi haberlerini getir yeter ki. O bize yeter inan senden haber gelince yüzümüz gülüyor. Yerim o paşamı. Biraz daha sabret annesi inşallah sağlıkla çıkacak oradanYa canimsinizzz koşuşturmaca içinde oluyorum o yüzden giremedim kusura bakmayın merakta bıraktığım için sizi sürekli hastaneye gidiyorum
Çok sağol canım evet o kadar çok bebek var ki orada gördüm bende hamdolsun güçlü oluyoar sağlıkla kavuşsun tüm yavrular annelerineCok yakin arkadaşim preeklamsi sebebiyle erken doğum yapti. Bebeği 600 gram doğmuştu. Ustelik doğar doğmaz bağırsak ameliyati geçirdi kuzum agizdan beslenmesi hic yoktu. Dün taburcu oldu hastaneden 2.500 kilo o kadar güzel o kadar minnos olmus ki. Ustelik şükürler olsun hiçbir saglik sorunu yok. 4 ay bekledi canim arkadaşim.
Senin kuzun daha kisa sürede kavuşacak sana dualarimdasin Bol bol süt lazim kuzuya kendine iyi bak ❤
Olsun balım seninde telaşın koşturmacan var hiç sorun değilYaa çok özür dilerim
Hamdolsun iyiyiz canım benim inşallah inaniyorummm kavusacagizzzKusuru olur mu balım siz iyi olun sen paşamın iyi haberlerini getir yeter ki. O bize yeter inan senden haber gelince yüzümüz gülüyor. Yerim o paşamı. Biraz daha sabret annesi inşallah sağlıkla çıkacak oradan
Geçmiş olsun canım bende 2 gün çektim şimdi hafif tıkanıklık öksürük var sadece Rabbim şifa versinKızlar günaydın koca kış grip olmayan ben dün kaptım şifayı boğazım ağrısından nefes alamadım şimdide baya ateş var gibi grip oldum ahh kaptım hastanelerde hastalık çorba içcem iyi gelsin yutkunamiorum bile havada nasi güzel
Ya canım benimkilerde çok hareketli bacak kol kafa ne varsa vuruyorlar. Çok şükür diyorum hissettiğim için çok mutluyum ama bir an bile durmuyorlarBıde kızlar son zamanlarda cok hareketli oluyor bebisler oncekı haftalar boyle hareketleri bir var bir yok gıbı ama Vala 30 dan sonra durmuyorlar bide benim gobek yamuluyor en komik olanı o bı yere toplanıyor usttekı gorsenız bı tarafım cukur bı tarafım kucuck kafasıyla şişmişalttaki hareket edince bızım usttekı cok kasıyor hemen toplanıyor bı tarafayer kavgası basladı diyorum o zamanlar
Başın sağolsun canım.Canım bu ara cenazemiz vardı girip çıkıyordum üstten bakıyordum birde çok rahatsızım bu ara belim ve kuyruk sokumum çok kötü ağrıyordu. Dinlendim ağırlıklı olarak sizler nasılsınız nasıl gidiyor
Saol canım havalara aldanioz kışın olmadım böle zor nefes alıyorum aman hepimiz dikkat edelim tam hastalık havası kuzumGeçmiş olsun canım bende 2 gün çektim şimdi hafif tıkanıklık öksürük var sadece Rabbim şifa versin
Sağol canım aynen ağırlaşıyoruz az kaldı canım nisanı da bitrdikmi mayıs kalıyor sonrası doğumu bekelecez inşallahBaşın sağolsun canım.
Ağırlaşıyoruz artık vücut zor taşıyor.
Bende de durumlar aynı aslında çok şükür yolunda herşey sadece işte hamilelik şikayetleri.
Böbrek ağrım çok oluyor. Bi de deli gibi göbeğim kaşınıyor. Uyuyamıyorum geceleri bu çok sorun benim için
Günaydın canım maşallah maşallahGüçlü güzel anneler günaydın iki basamaklı rakamlara düştük şükür darısı tekli basamaklara inşallah
Günaydın canım ya nefes alamiorum hiç burnum tıkandı öyle şükür halsizlik dün oldu şimdi yok ama boğazımi felan yumuşatmam lazım bol bol uyudum iyi geldi oğlusun keyfi yerinde dün şovlar yaptı şükürGünaydın canım maşallah maşallah
Nasıl oldun bakalım
Çok şükür canım onun keyfi yerinde olunca sende ondan güç alıyorsun. Bol bpl ılık su iç boğazın için. Burun tıkanıklığı da fena ya ben tuzlu su çekiyordum ama dikkatli çek genzine gitmesin. Malum şu sıralar tuza da dikkat etmemiz lazım ya covidken ben onunla buluyordum çareyiGünaydın canım ya nefes alamiorum hiç burnum tıkandı öyle şükür halsizlik dün oldu şimdi yok ama boğazımi felan yumuşatmam lazım bol bol uyudum iyi geldi oğlusun keyfi yerinde dün şovlar yaptı şükür
Evet bak onuda yapaim hiç sevmem ama mecbur nefes alamiom evet en son doktor tuzu da kes dedi ben az kullaniorum. Kesmedim tatlıyı kes dedi devam ettim yedim bakalım çarşamba bizi neler beklio ama şu varki sizlerde ödem oldumu bende hiç olmadı eşim dioki ne kadar su içiosun sebili iki günde bitirdim resmen ondan mı acaba sürekli ağzım kuruo belki ondan dolayı ödem olmadı bide şu içmesem ne kilo ödem olcaktiÇok şükür canım onun keyfi yerinde olunca sende ondan güç alıyorsun. Bol bpl ılık su iç boğazın için. Burun tıkanıklığı da fena ya ben tuzlu su çekiyordum ama dikkatli çek genzine gitmesin. Malum şu sıralar tuza da dikkat etmemiz lazım ya covidken ben onunla buluyordum çareyi
Yok balım ödem olmadı ama kanepede falan uzun süre oturunca şişiyorum. O yüzden evde genelde ayaklarımı uzatıp otururum. Su iyi geliyor bide yürüyüş yapıyorsun ya sen onun faydası da oluyordur kuzum.Evet bak onuda yapaim hiç sevmem ama mecbur nefes alamiom evet en son doktor tuzu da kes dedi ben az kullaniorum. Kesmedim tatlıyı kes dedi devam ettim yedim bakalım çarşamba bizi neler beklio ama şu varki sizlerde ödem oldumu bende hiç olmadı eşim dioki ne kadar su içiosun sebili iki günde bitirdim resmen ondan mı acaba sürekli ağzım kuruo belki ondan dolayı ödem olmadı bide şu içmesem ne kilo ödem olcakti
Evet ondan gün sayıyorum hesapliorum su bayram hemen geçse son hazırlıklar yapsak bide kafam karıştı sezeryan istiorum doktorla konuşmadım şehir dışı onu istiorum planlı olmak için ama hangi hafta sezeryan olur en erken bunu merak ediorum evet bu arada az da olsa bı yürümek öle çok abartmıyorum doktorda terleyene kadar bı yürü akşamları dedi işte onu da yapiorum suyuda istemsizce iciorum çok içim yanioYok balım ödem olmadı ama kanepede falan uzun süre oturunca şişiyorum. O yüzden evde genelde ayaklarımı uzatıp otururum. Su iyi geliyor bide yürüyüş yapıyorsun ya sen onun faydası da oluyordur kuzum.
Tatlı tuzlu olayını bende tamamen kesemedim ama azaltmaya çalışıyorum. Sanki son zamanlar hiç geçmiyor gibi dimi sana da oluyor mu
O yangın hiç geçmiyorEvet ondan gün sayıyorum hesapliorum su bayram hemen geçse son hazırlıklar yapsak bide kafam karıştı sezeryan istiorum doktorla konuşmadım şehir dışı onu istiorum planlı olmak için ama hangi hafta sezeryan olur en erken bunu merak ediorum evet bu arada az da olsa bı yürümek öle çok abartmıyorum doktorda terleyene kadar bı yürü akşamları dedi işte onu da yapiorum suyuda istemsizce iciorum çok içim yanio
Evet kuzum bende eksikleri yazdım halledeyim kendi eksiklerim var bebisin eksikleri bitcek gibi duruo da bakalım yine aklıma bişe gelio evet onlari düşünunxe kafa dagilio iyi gelio bayramdan sonra yıkarım die düşündümO yangın hiç geçmiyor
Bilmiyorum ki tam olarak canım ama 38 den önce almazlar galiba. Boşver şimdiden düşünme onları zamanı gelince hallolur. Çünkü stres basıyor. Ben daha çok kıyafet yıkama ütüleme eksikler onlara konsantre olmaya çalışıyorum. İyi geliyor kafam dağılıyor. Yoksa çıkış kısmı çok ürkütücü