Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canim benim hastanede olman takipte olman çok iyi cok şükür tansiyon ve şekerde gayet iyiymiş hayırlısı olsun inşallah vakti zamani gelince sağlıkla gelsin minnoşumuz bütün teyzelerinin duası sizinle inşallah

Şükür kuzum stresten cikio bugün günlük evde ölçümde benimde yüksek çıktı eşimle tartistim die. anlık oluo ama kontrol altında olmak güzel bebiste sende iyisin kuzum sen sakin ol evde olsan daha çok takardin değerlerde güzel şükür vaktinde sağlıkla gelcek oglusumuz annesi sen stres yapmamaya çalış güzel enerjiler vermemiz lazım bebislere dua larla sağlıkla kucağına vaktinde Alcan canım benim

Allah razı olsun canlar dualarınızı esirgemeyin

Geçmiş olsun canım bence de stres yaptığın için anlık yükselmiştir.insallah Her şey yolunda gider vakitlice kavuşursun oğluna Sakince bekle stres yapma ya sorun olursa diye

En son pazartesi öğle yemeği bile yiyemeyince gerçekten çıldırdım. Is çıkışı gittim rapor aldim . 10 gündür denetleme olacağı belli bütün isler son güne bırakılıyor falan. Ayy neyse kurtuldum artık. Bebislerimle keyif zamani darisi sana olsun artik bi sen kaldin

Sağlıkla gelsin inşallah canım

Ayy canım çokk duygulandım. Kızlarını kucağına almana çok az kaldı. Allahımm ne büyük. Kaç haftalık sın şuan.?
Bize de böyle az zamanlar kalacak mı ya
33+4 canım benim kızlar Vala bısey kalmadı ıyıce zaman daraldı bızım ıcın Vala zaman su gibi akıyor ben simdi ne ara oldu bu kadar diyorum son 2 hafta kaldı artık ani nisey olmazsa inşallah tabı
Yaaa canım sımdı gordum mesajını sne bu hafta epey bı stres yapmıstım canım buyuk ihtimal stresten tansiyonun yuksek cıkmıstı o an sekerınde ıyı cıkmıs kontrol altında olman daha ıyı bazen eve gonderıyorlar bu sefer kendi kendini yiyecektin bısey olur mu diye takipte olman cok ıyı olmus senin acından paşamız ınsallah beklıcem biraz daha saglıklı olsunlar da onlar gelecegı zamanı biliyorlar zaten canım ınsallah sıkıntısız bu zamanlarıda atlatırsın bu gece ki dualarda sana ve pasamızun olsun

Canım çok geçmiş olsun bak ne güzel fark edilmiş önlem için yatisin yapılmış. Sen hicbir şeyi kafana takma. Tansiyon hatta şeker bile stresten çok etkileniyor. Erken dogurursam diye de düşünme. Hayırlı vakit ne zamansa doğum da o zaman olacaktır ki ben de 37-38'leri rahatça görebileceğinden eminim. Dualarımız seninle. Bizi habersiz bırakma

Canım şimdi gördüm mesajını kızlara katılıyorum stres etkilemiştir. Çok şükür normale dönmüş. Aklına kötü şeyler getirme inşallah sağlıkla vaktini tamamlayıp sağlıkla gelecek bebiş. Rabbime emanetsiniz ikinizde.

Allah hepinizden razı olsun canlar bugün çok şükür iyiyim tansiyonlarım şekerler iyi çıkıyor elhamdülillah 3 kere nstye bağladılar kalp atışı da iyi paşamın bugünde 24 saat idrar toplıcam inşallah oda iyi çıkar vakti zamanında sağlıkla kucağıma almak nasip olur paşamı inşallah dün iyi degildim çok stres yaptım ağladım erken alırlarsa diye çok korktum çok şükür düzene girdi dualarınız için çok teşekkür ediyoruz teyzeleri

Çok şükür canım çok sevindim iyi olmanıza ❤

Çok şükür canım kalbini ferah tut. Çıkar bakalım aklından erken doğum olayını. Sağlıkla sıhhatle vaktinde zamanında gelecek inşallah. Sen biraz kıyafetleri ile odası ile kafanı dağıtmaya çalış. Doğumu düşünmeyelim şimdilik.

S Simayy67 ya canım son zamanlarda aşırı bir böbrek ağrım oluyor. birde patur putur alt tarafta birşeyler oluyor. sende de varmıydı böyle şeyler.

Şimdi çok dışarı yürüyüş yap otur parkta güneşlen biraz. Evde kitap okuyup dinleneceğim inşallah bol bol.

Canım benim dualarımız seninle.. Takipte olunmasını çok iyi birşey. İçini ferah tur canım. Bayağı yol katettin. Allahın izni ile birşeycik olmaz.

Çok şükür canım çok sevindim iyi olmanıza ❤

Canım benim dualarımız seninle.. Takipte olunmasını çok iyi birşey. İçini ferah tur canım. Bayağı yol katettin. Allahın izni ile birşeycik olmaz.
Sagolun kızlar inşallah bugünlerde geçecek sağlıkla kavuşacaz ogluşumla

Yarın bime bebek malzemeleri geliyor kızlar
Salı da hindistan cevizi yağı geliyor
Evet kuzum bak almadiysan hindistan cevizi yağı süper bişe hem benimki de organik yarı fiyatına bu dedikleri gibi suruorum direk atleti üstüne hiç bulaşma olmuo tabi inşallah catlamayiz benim hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…