- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.661
Cok heyecanlı canım gün saymaya başlıyoruz o zamanAni bısey olmazsa 18ı yada 20 Nisan gece alıcak kızlar tabi anı bısey olmazsa
Bol bol stres yapmadan dinleniceksin uyuyacaksın sonra gelsin bebekli günlerAyy bu hafta bittikten sonra 2 hafta kalıyor ben napıcam
Vala bu son gunler hemencecik gecer heralde nts de hafif sancı gorundu onuda normal dedi ıkız oldukları İcin doğum denmez dediCok heyecanlı canım gün saymaya başlıyoruz o zamanhayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın kuzuları inşallah dualarımız seninle olacak o gün çok güzel ya mis kokucaklar
Allahın izniyle geçer canım sen dikkat et beslenmene dinlenmene çok şükür bu haftalara geldin kilolarıda iyi maşallah mide yanması bende 24 haftadan itibaren başlamıştı arada olmuyor bazende ağrı yanma oluyor en iyi soda rahatlatıyor beniVala bu son gunler hemencecik gecer heralde nts de hafif sancı gorundu onuda normal dedi ıkız oldukları İcin doğum denmez dedimide yanmasını sordum artık cok normal midene cok baskı yapıyorlar yedıgınn yemegı sındıremezsın cok normal dedı 1950 grm cıktı lar 2 kilodan asagıya doğmıcak gıbı dedı amacımıza ulastık en az 2 kilo olsun istiyordum zaten dedı
Ayy maşallah canım. Bize de dua et senin gibi güzel haftalara gelebilelim. Bizim dualarımız da seninleAni bısey olmazsa 18ı yada 20 Nisan gece alıcak kızlar tabi anı bısey olmazsa
Doktor bugun sey dedı bıde soda bebeklere kilo aldırıyormus sade soda ben bilmiyordum o da ıc hem kilo alırlar dedı hemde rahatlatır seni dedı kasar peyniri muz yumurta bunlar cok kilo aldırıyormus bebekten bebege hangisi olur degısır ama dedı sen yemeye calıs dedıAllahın izniyle geçer canım sen dikkat et beslenmene dinlenmene çok şükür bu haftalara geldin kilolarıda iyi maşallah mide yanması bende 24 haftadan itibaren başlamıştı arada olmuyor bazende ağrı yanma oluyor en iyi soda rahatlatıyor beni
Ayy Vala her gece duamdasınız sukur diyerek yatıyorum Vala bı yandan burda herkeze dua ediyorum doğum esnasında da ederım ınsallah persembe gunu de anestezi doktoruna gıdıcem kan vermeye yonlendırdı anı doğum olursa ugrasmayalım bı anda dedı sımdı den verelim e nabızında dursun tahlillerin dedı persembe gunu kan vermeye gıdıcem bı tekAyy maşallah canım. Bize de dua et senin gibi güzel haftalara gelebilelim. Bizim dualarımız da seninle
Oyyy maşallah az kaldi yaAni bısey olmazsa 18ı yada 20 Nisan gece alıcak kızlar tabi anı bısey olmazsa
Sodanin kilo aldırdığını bilmiyordumDoktor bugun sey dedı bıde soda bebeklere kilo aldırıyormus sade soda ben bilmiyordum o da ıc hem kilo alırlar dedı hemde rahatlatır seni dedı kasar peyniri muz yumurta bunlar cok kilo aldırıyormus bebekten bebege hangisi olur degısır ama dedı sen yemeye calıs dedı
Ayy Vala her gece duamdasınız sukur diyerek yatıyorum Vala bı yandan burda herkeze dua ediyorum doğum esnasında da ederım ınsallah persembe gunu de anestezi doktoruna gıdıcem kan vermeye yonlendırdı anı doğum olursa ugrasmayalım bı anda dedı sımdı den verelim e nabızında dursun tahlillerin dedı persembe gunu kan vermeye gıdıcem bı tek
Ayyy valla şaka maka sona yaklaşıyoruz çok şükür
İnşallah cnm benim yarında güzel haberleri senden alalım inşallahAyyy valla şaka maka sona yaklaşıyoruz çok şükürbenim heyecan düşündükçe tavan yapıyor yarın sabah kontrolüm var inşallah güzel haberlerle dönerim dua edin bana
Aminnn inşallahİnşallah cnm benim yarında güzel haberleri senden alalım inşallah
Ütü masasini yere koyup yapicaz yada koltuga oturup o yüksekliğe göre ayarlıcaz başka türlü cok zor :)Bizde de durumlar aynı valla eşim temizliyor haftasonları evi. bulaşık çamaşır ütü de onda. el değdirmiyor bana.
bebeklerimin kıyafetlerini kendim yıkayıp ütülemek istiyorum ama nasıl olacak bilmem artık.
Ohhh süper haber. Bol bol dinlen canımKizlar cok şükür izine çıkabildim artik. Daha doğrusu denetimler falan var dayanamadım rapor aldimbebislerimle evin tadini çıkarıyoruz
Ayy canım çokk duygulandım. Kızlarını kucağına almana çok az kaldı. Allahımm ne büyük. Kaç haftalık sın şuan.?Ani bısey olmazsa 18ı yada 20 Nisan gece alıcak kızlar tabi anı bısey olmazsa
Ohhh çok şükür bende günlerimi bir bir tüketiyorum. Yatışa az kaldı. Gerçi ay sonuna kadar şirket hattı bende olacak. Car car çalıyor birde. Ama yapacak birşey yok en azından ende yatacağım.Kizlar cok şükür izine çıkabildim artik. Daha doğrusu denetimler falan var dayanamadım rapor aldimbebislerimle evin tadini çıkarıyoruz
Kuzum tansiyon sürekli mi yüksek çıktı önlem amaçlı yatış yapılmış iyi olmuş kuzum guvendesiniz oglusunla inşallah sıkı takiple 37 ye kadar oglus senle olur annesi dualarımız senle sen bugün normal kontrol le gittin demi sıkı takip etmeleri için iyi aslında evde kendini yiyo insan kontrol altindasin sağlıkla zamanında gelsin oğlusunHayırlı akşamlar yol arkadaşlarım bugün kontrolüm vardı biliyorsunuz tansiyonum yüksek çıktı suyumda biraz azalma varmış ama şuan önemli olan tansiyon o yüzden sabah yatışım yapıldı hastaneye takipte olucam bi kaç gün şeker takibide yapılıyor bi risk görülürse sezeryana alacaklar çok şükür tansiyonum iyi çıkıyor şekerim de şimdi tokluk bakıldı oda iyi çıktı dualarınızı esirgemeyin hayırlısı ile sağlıkla kavuşurum inşallah oğluma düzene girerse bi sıkıntı olmazsa 37de doğum olabilir bi risk görülürse erken alacaklar dua edin bize teyzeleri
Yok canım normalde iyi çıkıyor tansiyon ama bugün sabah ölçülenler yüksek çıktı stres yaptım paşamın ölçümleri iyi çok şükür sadece göbek çevresi haftasından geride çıktı onuda takmıştım kafaya tansiyon şeker takibi için yatış yaptılar çok şükür tansiyonum normal çıkıyor sekerimde en son tokluk baktılar oda iyi çıktı bakalım eğer bu düzene girer bir sıkıntı çıkmazsa sanırım 37ye kadar sıkı takiple bekleticekler Allah korusun bi sıkıntı olursa erken alacaklarKuzum tansiyon sürekli mi yüksek çıktı önlem amaçlı yatış yapılmış iyi olmuş kuzum guvendesiniz oglusunla inşallah sıkı takiple 37 ye kadar oglus senle olur annesi dualarımız senle sen bugün normal kontrol le gittin demi sıkı takip etmeleri için iyi aslında evde kendini yiyo insan kontrol altindasin sağlıkla zamanında gelsin oğlusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?