• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar hastane canta mı hazırladım sadece bavulun agzını kapatmadım ben bebek ıhtıyaclarını tek bebek uzerınden yazdım ama benim carpı 2😬 hepinize fikir olur ınsallah yorumlarınıza acıgım 😬 eksik gorduklerınız varsa soylersenız cok sevınırım bende acemi bir sekılde hazırladım 🙂 gorsel olarak atıcam size bavul duzenleyıcıde ve kilitli poset kullandım duzenlı olsun diye 🙂
Maşallah canım ne güzel hazırlamışsın çok duygulandım hayırlısı ile kuzuları sağlıkla kucağına aldığın haberi de alırız inşallah 🤲🤲🥰🥰 darısı bizlere bende bugün pijamalarımı yıkadım 🤭 kendin için bence yelek de al canım bizede fikir oldu teşekkür ederiz ❤

Şükür kuzum bugünlere hala şaka gibi gelio ondan senin cantan bile duygulandırdi bı sürü şey alioruz ama hala idrak edemiom 😌 Allah'ım isteyen herkese yaşatsın aratmasın kimseye sınavımız bitmiş olsun sağlıkla kucağımıza alalım minnos kızlarınla tecrubelerinide anlatırsın inşallah artık bize🥰🥰
Aynen oyle canım hepimizin kendimize gore zor sınavları oldu bı yerde biz kesıstık yeri geldi kimseye soramadıgımızı burda birbirimize sorduk sukur bu zamana kadar geldik hepimiz ınsallah sonunda saglıklı bir sekılde kucagımıza alırız 🥰 ooo anlatmazmıyım her ayrıntısına kadar😬🤣

Ben de aldım mama süt geç gelirse sarılık olmasın diye bulunduracam.Hip alacaktım bende aslında ama sonradan vazgeçtim golden goot aldım.keci sütu anne sütüne en yakın diye.Daha önce de kullanmıştım sindirimi kolay içeriğini de tekardan araştırdım yorumları okudum ona karar verdim.
Bu markayıda duymuştum canım bazı yorumlarda gaz yapıyor diye okuyunca vazgeçtim. İnşallah gerek kalmaz bol bol sütümüz olur🤲

Maşallah canım ne güzel hazırlamışsın çok duygulandım hayırlısı ile kuzuları sağlıkla kucağına aldığın haberi de alırız inşallah 🤲🤲🥰🥰 darısı bizlere bende bugün pijamalarımı yıkadım 🤭 kendin için bence yelek de al canım bizede fikir oldu teşekkür ederiz ❤
Aynen koyayım en iyisi sabahlık var ama ince bı tane kalın yelek tarzı koyayım en iyisi 🥰 ayy ben sıız kileri gorunce asıl duygulanıcam ne cabuk gectı benim zaman diyeceğim size 🤣🤣

Aynen 15 Nisan dedi ama eşşm ısrarla 23 nisan kendi doğum gunu dıyor😬 doktorum dururlarsa o zaman alırım diye siz verdi ama bakalım o hafta ıcerısın de buyuk ihtimal gerceklesır onumuzdekı hafta kontrolum var o zaman belki net bı tarih belirler heralde artık 😬 teyzeler şekerleri hazırlayın bayrama yetişiyoruz 💕 ılk paşamız doğdu Minikimm Minikimm sımdı kızlarımız da bayrama el opecekler coğalıyor 🥰
Şu son sözünden sonra benim göz yaşları pıt pıt 💙💕💕 paşamız ve prenseslerimiz bizim bayram şekerlerimiz 🥰🥰 hayırlısı ile paşamızda hastaneden taburcu olup annesine babasına kavuşur inşallah 🤲🤲 bizimkilerde supriz yapıp bayrama geliyormuş 🤭😂😂

Aynen 15 Nisan dedi ama eşşm ısrarla 23 nisan kendi doğum gunu dıyor😬 doktorum dururlarsa o zaman alırım diye siz verdi ama bakalım o hafta ıcerısın de buyuk ihtimal gerceklesır onumuzdekı hafta kontrolum var o zaman belki net bı tarih belirler heralde artık 😬 teyzeler şekerleri hazırlayın bayrama yetişiyoruz 💕 ılk paşamız doğdu Minikimm Minikimm sımdı kızlarımız da bayrama el opecekler coğalıyor 🥰
Hamdolsun canim Rabbim hepimizin evladını korusun sağlıkla kavusmamizi nasip etsin hep duamdasiniz ❤️

Şu son sözünden sonra benim göz yaşları pıt pıt 💙💕💕 paşamız ve prenseslerimiz bizim bayram şekerlerimiz 🥰🥰 hayırlısı ile paşamızda hastaneden taburcu olup annesine babasına kavuşur inşallah 🤲🤲 bizimkilerde supriz yapıp bayrama geliyormuş 🤭😂😂
Bayramda zor gibi canım doğum haftasında veriyorum dedi Dr 40 haftayı tamamlicakmisiz eger doğum gercekledmeseydi bayramdan sonra sezeryanla alicakti Dr sağlıklı olsunda napayım bebislerimizde sağlıkla gelsin🥰

Kuzum haftaya cuma son benim ayin 1 inde ayrılıyorum. Bende gün sayıyorum daha fazla dayanamayacagim inan 😁 gece uyutmuyor bebisler beni. Gündüz hep uyuyolar, gece cok hareketliler. Aldıklarımı yazayim sen x2 yap
10 lu hastane çıkışı
5 li hastane çıkışı
2 adet muslin bez battaniye
Penye battaniye
Nohut battaniye
3 adet Çorap
Zibin 5 adet
Yorgan yastık
Yelek
Patik
Alt ust pijama takim 3 adet
Ağız mendili
Havlu(ablam hediye almjs)
Bebek arabasınida almıştık. Simdilik bunlari aldim kıyafet isi tamam diye düşünüyorum. Hediye de gelir daha o yüzden abartmadim. Sırada beşik ve küçük parçalar kaldi. Onlarida izinde halledicem inşallah
Bu arada kendime de lwc den önden düğmeli pijama takımı ve 2 adet gecelik aldim 🥰🥰 daha çok sey var alinacak coook.
Puset sana gelecekti sanırım.
Yaa benim de 1 adet önden düğmeli pijama takımı 1 adet gecelik li sabahlık takım alındı.
Bende dün lcw dan 1 gecelik 1 düğmeli yine kısa kol pijama takımı daha aldım. Başka almam artık yeter herhalde.
Gardolap almadın mı?
Benim büyük parçalar bitti.
Dediğin gibi kıyafet çok almadım bende.
Banyo setlerini alıcam işte. Şampuanları pişik kremleri vs.
Bez ve ıslak mendil birkaç tane var. Onlara girişmem lazım. Bunları da bir sonraki maaş ta alırım dedim. Bu ay pusetleri biberonla rı vs. Aldık.
30.haftadan sonra yıkama ütüleme işine girerim inşallah.
Yerleştiririm. Sonra kendi valizimi yaparım diye düşünüyorum. 32.haftada hazır olurum inşallah.
Yazdığın listedekileri bende aldım. Sadece 10 lu hastane çıkışı var da 5 ki yok.☺️
Senden tam 1 hafta sonrada benim bitiyor iş. 8 Nisan son inşallahhh

Vala bıde sen calıstın canım ben calısmadıgım halde boyle olduysam Allah kolaylık versin belki hareket ettıgın ıcın biraz daha ayakların agrıya dayanıklı olabilir ama insan cidden cok zorlanıyor hepimiz ınsallah saglıkla kucagımıza alırız bu gunler unuturuz zaten hemencecık🥰

Sabah tum arkadaslarımdan mesaj gelmıs bimde ındıırm dıye bende hemen yazmaya geldim sıze😬 Vala bu sene bım getirdi genel olarak bebek seylerı dıgerlerınde ses yok 😬 bende led aydınlatma bakınıyorum İnternette odalarına bı duvara aydınlatma yapıcaz da cokta İnternet fiyatından uygun degıl
Evet canım çok şükür ödem falan da olmadı bende
Tabi olur mu daha bilmiyorum.
Birde kilo alırmıyım ki bu haftalardan sonra ben toplam 4 - 5 kilo aldım.

Kızlar ben de şampuan, pişik kremi, göğüs ucu kremi, biberonlari bir de anne bebek çantasını aldım. Hepsi içime sindi. Anne bebek çantası almayanlar için Elele flora'yi şiddetle tavsiye ederim. Bize çok kullanışlı geldi. Bir de bu depend i kaç beden aldınız. M mi L mi alsam bilemedim.

Bir de bugün şeker yüklemem yapıldı. Sınırın çok az üstünde çıktı. Bu aralar tatlıyı gerçekten abartmistim sonucunu gördüm☺️ Diyetisyene yönlendirdiler. O da bebekler başından beri haftasıyla uyumlu olduğu için sorun yok ama birkaç hafta biraz dikkat et dedi. Şükür bunu da atlattım☺️

Bir de bugün şeker yüklemem yapıldı. Sınırın çok az üstünde çıktı. Bu aralar tatlıyı gerçekten abartmistim sonucunu gördüm☺️ Diyetisyene yönlendirdiler. O da bebekler başından beri haftasıyla uyumlu olduğu için sorun yok ama birkaç hafta biraz dikkat et dedi. Şükür bunu da atlattım☺️
Canım ben dependi l aldım bı yerde ölçüleri vardı küçük gibi düşündüm
Ya hadi gözün aydın yinede atlatmissin sen ne kadar kan verdin neyli içtin ayy bizede az kaldı bu şeker yükleme 😁 korku var kan vermede bide bişe solicem benimde genelde haftasına uyumlu üç gün önden gitti oda babaya benzemiş iri olcak dedi eşim uzun şeker felan olsa buda büyük belirti demi kuzum

Puset sana gelecekti sanırım.
Yaa benim de 1 adet önden düğmeli pijama takımı 1 adet gecelik li sabahlık takım alındı.
Bende dün lcw dan 1 gecelik 1 düğmeli yine kısa kol pijama takımı daha aldım. Başka almam artık yeter herhalde.
Gardolap almadın mı?
Benim büyük parçalar bitti.
Dediğin gibi kıyafet çok almadım bende.
Banyo setlerini alıcam işte. Şampuanları pişik kremleri vs.
Bez ve ıslak mendil birkaç tane var. Onlara girişmem lazım. Bunları da bir sonraki maaş ta alırım dedim. Bu ay pusetleri biberonla rı vs. Aldık.
30.haftadan sonra yıkama ütüleme işine girerim inşallah.
Yerleştiririm. Sonra kendi valizimi yaparım diye düşünüyorum. 32.haftada hazır olurum inşallah.
Yazdığın listedekileri bende aldım. Sadece 10 lu hastane çıkışı var da 5 ki yok.☺️
Senden tam 1 hafta sonrada benim bitiyor iş. 8 Nisan son inşallahhh
Puset almistim kuzum zaten. Gardolapta bekarliktan kalma dolabim cocuk odasında duruyordu onu kullanacağım extra alamicam bu donemde. Haftaua izne cikinca banyo malzemeleri, bez islqk mendil bende onlara girisecegim 😊
Bugun kontrole gittik 730 gram olmus kizim , 700 gramda oğlum olmus. Bundan sonra hep istirahat dedi doktor. Hersey yolunda şükür. Yürürken agrim,baskim oluyor cok yürüyemiyorum en fazla 5 dk dedim doktora. Erken doğum olabilir gibi konustu biraaz 🙄 ben hep normal saniyordumm

Bayramda zor gibi canım doğum haftasında veriyorum dedi Dr 40 haftayı tamamlicakmisiz eger doğum gercekledmeseydi bayramdan sonra sezeryanla alicakti Dr sağlıklı olsunda napayım bebislerimizde sağlıkla gelsin🥰
Aynen canım sağlıklı olsun paşamız biraz daha sabredersin bal paşa iyi olsun yeterki 🥰🥰 kaçıncı haftada şimdi paşa

Kuzum özellikle kan ilacının saatini ayarlarken demiri sonra iç tiroid sabah ac karnına iç dedi sonra başka bizaman hemşirelere dedi onun sabah ilk içilmesi gerekio sanırım ben kan ilacını 11de iciorum sabah kahvaltı 9da yapiorum açıkmış oluo karnım öyle değiştirdim saati yani demirin saatini deistir ama tiroid sabah iccez canım tiroid de 8deiciorum bu gidistede inşallah oskopar i bırakır artık çok acio gobis ☺️
Aynen canım bende öyle yapıyordum 11 gibi demiri alıyordum. O düzene devam edeyim o zaman
Canım oskaparı koldan yapsın eşin o daha rahat. Bizim ilk acemiliğe denk geldi ama sonra eşimin eli alıştı baya rahat oldu. Göbiş zor olur
Maşallah maşallah canım bayram şekerleri ya 🥰🥰 inan senin listeyi valizi gördükten sonra aha dedim doğuma yaklaşmışız🤭 bende 3-4 haftaya 30 oluyorum. O zaman yıkama işlemlerine başlayacağım inşallah 😍 😍
Gözün aydın canım onu da atlattın hadi bakalım darısı bize 😍😍

Gözün aydın canım bunu da atlattın dikkat edersin banada aynısını dedi diyetisyen

Kızlar peki bu oyuncakları, bebek arabasını puseti nasıl temizliyoruz. Sabunlu su ile mi sileyim arabayı puseti falan

Back