• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Nefes0858 Nefes0858 canım bugün kaçta tekrar kontrolün
Canım randevu bulamadım bugüne gideceğim doktorun asistanı en erken 4 Nisan dedi o zamana zaten diğer doktora gitmiş olucam başka bi yerden haber bekliyorum hayırlısı bakalım ama içim rahat oğluşum kıpır kıpır benimki boşa stres🤦‍♀️ kaç yerle görüştüm randevusuz bakmıyorlar 😬😬

Yaaa yakında donlarina da ortak olurum diye ben de dalga geçiyorum😂😂 Sutyenler rahat canım. Balensizler bildiğin bez gibi hoşuma gitmedi. Balenli aldım ama onlar da normalde giydigimiz gibi telli, sert falan değil. Bir de büyük aldım. 85 kullaniyordum ama 90 aldım. Benim hoşuma gitti.
İyi yapmışsın canım ben netten balensiz aldım ama pişman oldum tekrar mağazadan görüp alayım bir tane daha yeter diye düşünüyorum. Kesinlikle canım büyük almak lazım arkası da olmuyor ya 😬
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor pek yazamıyorum ama aklim sizde masllah sizin doğumlar yaklaşmış ne güzel ben daha 2ngun sonra 20.haftalik oluyorum zaman hiçgeçmeyecek gibi geliyor bazen bazende nasil hızlı geçiyor anlamıyorum ben henüz herhangi bi alışverişte yapmadim esim hala izin vermiyor söz verdim mayısa ladar bekliycem bari 6 ay bitsin öyle bakalım 🤗dün tetanoz aşısını yaptırdım bugün kolum birazağrıyor 4 nisanfa kontrole gitcem ordan detayliya yollayacak insallah bizde de her şey yolunda gide de şu 30lu haftaları görürüz 🤗🤗🤗😍😘hepiimiz sag salim kucagımiza alalım inşallah canlar🤗😍
Maşallah maşallah canım 😍 😍 sağlıkla büyüsünler artık hareketlerini daha net hissediyorsundur😍😍

Kızlar size söylemeyi unuttum doğum yapacağım hastanede ebe ile konuştum lohusa kilodu mutlaka al çok rahat dedi almıştım zaten özellikle geceliği tavsiye etti rahatlık açısından haberiniz olsun
Lohusa külodu derken canım. Hani tek kullanımlık diye satılıyor ondan mı depend mi
Gecelik kesinlikle mantıklı ya ilk gece falan rahat ederiz diye düşünüyorum 😍

Kızlar size söylemeyi unuttum doğum yapacağım hastanede ebe ile konuştum lohusa kilodu mutlaka al çok rahat dedi almıştım zaten özellikle geceliği tavsiye etti rahatlık açısından haberiniz olsun
Depenti herkez onermıs zaten canım genel olarak memnuniyet cok onda bıde onu kullanırken dedıgın gıbı gecelık onerıyorlar kilit gıbı ya degıstırmesı gecelık le kolay oluyor diye yazmıslar hep

Canım randevu bulamadım bugüne gideceğim doktorun asistanı en erken 4 Nisan dedi o zamana zaten diğer doktora gitmiş olucam başka bi yerden haber bekliyorum hayırlısı bakalım ama içim rahat oğluşum kıpır kıpır benimki boşa stres🤦‍♀️ kaç yerle görüştüm randevusuz bakmıyorlar 😬😬
Cok şükür bak paşamız kıpır kıpır masallah
Hayırlısıyla sağlıkla atlatalım bugünleri 🤲
Bende salı gideceğim son kontrolde yine azalmıştı bakalim bu sefer suyumuz ne alemde 🤔
Cok şükür hareketli olunca bende rahat ediyorum

Cok şükür bak paşamız kıpır kıpır masallah
Hayırlısıyla sağlıkla atlatalım bugünleri 🤲
Bende salı gideceğim son kontrolde yine azalmıştı bakalim bu sefer suyumuz ne alemde 🤔
Cok şükür hareketli olunca bende rahat ediyorum
Çok şükür canım hareketli olmaları rahatlatıyor doktorda takip et demişti. Garanti tekrar ölçüm yapsın diye çağırdı ama işte illa bisey düşünüyorum 🤭
İnşallah bi azalma olmamıştır kuzum hayırlı haberlerle gelirsin havuç suyu içmeye çalış iyi geliyormuş

Kızlar benim gittiğim hastane şehir hastanesi ebe dediki anne bebek dostu mama biberon emzik işine karşılarmış emmesi için destek oluyorlarmış ama ebe Bana dediki sen emzik koy lazım oluyor bende dedim ya sütüm gelmezse öyle sakın düşünme o fikri aklından çıkar dedi mama koyarsan da gösterme kızıyorlar dedi. Şimdi size sorum siz mama koyarsanız ne düşünüyorsunuz ben hipp diyorum bide şu bebek suları varya mama için ondan mı alsam hastanede kolaylık olur🤔

Kızlar geldi gayet güzel dikişleri yeride güzel tavsiye ederim ☺️

Eklentiler

• IMG-20220325-WA0015.jpeg
    IMG-20220325-WA0015.jpeg
    106,9 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar benim gittiğim hastane şehir hastanesi ebe dediki anne bebek dostu mama biberon emzik işine karşılarmış emmesi için destek oluyorlarmış ama ebe Bana dediki sen emzik koy lazım oluyor bende dedim ya sütüm gelmezse öyle sakın düşünme o fikri aklından çıkar dedi mama koyarsan da gösterme kızıyorlar dedi. Şimdi size sorum siz mama koyarsanız ne düşünüyorsunuz ben hipp diyorum bide şu bebek suları varya mama için ondan mı alsam hastanede kolaylık olur🤔
Canım bende dun aldım mama hatta valize de koydum ben aptamıl tercih ettim genel olarak cok arastırdım evolvıa diye bı markayla aptamıl arasında kalmıstım ama evolvıa her markette yok e bebekte gordum hemen ulabılecegım olsun diye aptamıl aldım acıkcası su acısından hıc dusunmemıstım o hıc aklıma gelmemişti bebek suları mantıklı

Çok şükür canım hareketli olmaları rahatlatıyor doktorda takip et demişti. Garanti tekrar ölçüm yapsın diye çağırdı ama işte illa bisey düşünüyorum 🤭
İnşallah bi azalma olmamıştır kuzum hayırlı haberlerle gelirsin havuç suyu içmeye çalış iyi geliyormuş
İçiyorum canım her akşam yatmadan taze sıkıyorum gün içinde su icmeyede dikkat ediyorum hayırlısı bakalim

Bende bundan alacağım musait olunca linkini atarmisin canım
Burdan aldım kuzum yanınada kargo bedava olsun die dolap düzenleyici aldım hemen geldi yeri guzel büyük dier okuduğum yorumlarda kötü dikis bide küçük diolar bu iyi çıktı 🥰

Burdan aldım kuzum yanınada kargo bedava olsun die dolap düzenleyici aldım hemen geldi yeri guzel büyük dier okuduğum yorumlarda kötü dikis bide küçük diolar bu iyi çıktı 🥰
Sagol cnm bende siparis vereyim 😍

Canım bende dun aldım mama hatta valize de koydum ben aptamıl tercih ettim genel olarak cok arastırdım evolvıa diye bı markayla aptamıl arasında kalmıstım ama evolvıa her markette yok e bebekte gordum hemen ulabılecegım olsun diye aptamıl aldım acıkcası su acısından hıc dusunmemıstım o hıc aklıma gelmemişti bebek suları mantıklı
Aptamilde düşünüyorum hipp ve aptamil arasındayım biraz daha araştırayım hastane karşı diye orayada soramadım ne tavsiye ederler diye

Kızlar hastane canta mı hazırladım sadece bavulun agzını kapatmadım ben bebek ıhtıyaclarını tek bebek uzerınden yazdım ama benim carpı 2😬 hepinize fikir olur ınsallah yorumlarınıza acıgım 😬 eksik gorduklerınız varsa soylersenız cok sevınırım bende acemi bir sekılde hazırladım 🙂 gorsel olarak atıcam size bavul duzenleyıcıde ve kilitli poset kullandım duzenlı olsun diye 🙂

Eklentiler

• IMG_20220325_140317.jpg
    IMG_20220325_140317.jpg
    132,3 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20220325_132636.jpg
    IMG_20220325_132636.jpg
    121,6 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20220325_132629.jpg
    IMG_20220325_132629.jpg
    163 KB · Görüntüleme: 37
  • 16482069008628430009335005571290.jpg
    16482069008628430009335005571290.jpg