Gucci Rush kullananlar

nurgulsila

NuRGüLŞuRa
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
75
0
86
36
Kahramanmaraş
arkadaşlar ben tek bir parfüme sabit dğlm değişik koku kullanmayı sevıyormm sizlerınde fikrini almak istedim gucci rush kokusu nasıl

Son düzenleme:
Çok güzeldir. Ben normalde orjinal alırım ama geçenlerde BİM de trendy marka taklit parfümlere şööle bir baktım..kırmızısı aynı gucci rush. hemen 3 tane kaptım. zaten en çok da o tükenmişti..kesinlikle çok iyi taklit yapmışlar.

Trendylerin hepsi güzel. Rush biraz ağır bir koku durdukça güzelleşiyor gerçi. Eğer ağır kokuları seviyorsan Miracle2'nin bahsettiğini deneyebilirsin. Beğenirsen orjinaline de bakarsın.

gucci envy me de çok güzel bi koku hafif seviyosan bide benim kışın kullandığım parfüm hypnotic poıson çok ağır kokusu ama yinede çok güzel

kullandım. güzel bir koku. afrodizyak bir yanı da var. ama, bir ara herkes de bu kokuyu duymaktan, gına gelmişti. kullandım. ve herkes de olunca da,bir daha almadım.....

cok övüyorlar diye aldım ama ben pek begenmedm abartılcak bi koku degl. naomi campbell seductive elixir i öneririm muhtesem bi koku

bana orjınalı hedıye gelmıstı yurtdısından harıka bı koku sonra taklıt aldım oda cok guseldııı

ben anlamıyorum nin kaç çeşidi var kadınlar için her defasında ayrı bir koku çıkıyorklava:

gucci rush bencede çok ağır benim en sevdiğim koku very ırresteble 2.şişeyi kullanıyorum.3.yedekte duruyor vucut kremi ve duş jelide var .şiddetle tavsiye ederim .şimdi bir şişede maxmara sipariş verdim strawberyden oda güzel .

gucci rash baya güzel parfüm eger açık deneyeceksende selecanınki güzel bence

gucci rush bızamlar kullanmısdım,hosdu ıyıydı ama cok eskımıs bı koku,cok bılındık eskı bı koku,sıktıgımda herkez bılırdı yanı guccı rush'mı bu derlerdı sana tawsıyem gercekten memnun kalacagın hatta hıc bırakamayacıgın kı bende ole oldu bı alıskanlık oldu,ben bırakıyorm baska kokuya gecıyorm o koku benı bırakmıyo ızı kalıyo,baska koku alıyorrm genede ESCADA COLLECTİON'UN yerını hıc bı koku tutmadı,kı cok koku degıstrdım bunun yerını tutmadı,cok sewerek kullandıgım tatlı bole nsl anlatıyım lolıta gıbı vala:)

hatta sole dıyım,yoldan cok cewrmıslerdır benı kokununz adı ne acaba dıyerekten eee ınsan mutlu oluyo halıyle:))))9

ben parfumlerımı gunrukden alıyorum..
o yuzden bıcok cesıd alırım guccı klasık kullanırım devamlı
guccı rush da aldımıkı defa kullandım kokusu guzeldı sısesı kaset bıcımde sevıyordum az yer tutuyo dıye ama doktor arkadasıma hedıye ettım....
guccı klasık yeter bana buldum tenıme en uygun kokuyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…