- Konu Sahibi nurgulsila
her ikisinide kullaniyorum..ama fazla degil,aklima geldikce..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben anlamıyorum nin kaç çeşidi var kadınlar için her defasında ayrı bir koku çıkıyorklava:
Bildiğim kadarıyla GUCCİ Rush ' ın 2 çeşidi var. Bir tanesi daha hafif..
Ben yurtdısından hafif olanını almıştım,satıcı kızın tavsiyesi üzerine. İyi ki de hafif olanını almışım.
Herkesin kullandığı klasikten farkı var,hem daha hoş
cnm ben dpsini almak istiyorum ama nasıl dicem 2 cesidi varmıs falan dıye anlatmaya calıstım satıcıya hicbisi anlamadı :S sanırım orjınalınde var cesidi.. dpde tek koku galıba cesidi yok
cnm ben dpsini almak istiyorum ama nasıl dicem 2 cesidi varmıs falan dıye anlatmaya calıstım satıcıya hicbisi anlamadı :S sanırım orjınalınde var cesidi.. dpde tek koku galıba cesidi yok
bence çok güzel bi parfüm :) ama çok bilindik gibi ya sanki :S ama gerçkten cok hoş.. midesi bulananları anlamıyorum.. bu parfümden daha agır kokularda var yani.. :)
gucci rush her tene ve herkese gitmez.onu taşımak zordur.ama taşıyana da çok yakışır.Midesi bulananlar kullanmasın bence de.o zaman benim de midemi bulandırıyor.bir anlık soğuyorum parfümden.ekşimiş bişey oluyor sanki...ama çok klas bir parfüm kendileri