• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gucci Rush kullananlar

Bildiğim kadarıyla GUCCı Rush ' ın 2 çeşidi var. Bir tanesi daha hafif..
Ben yurtdısından hafif olanını almıştım,satıcı kızın tavsiyesi üzerine. ıyi ki de hafif olanını almışım.
Herkesin kullandığı klasikten farkı var,hem daha hoş ;)

Kullanmazmiyim ya hastasiyimdir cucci rush in ve burberry classic ´in
bu parfümler mutlaka rafimda olur

Hiç sevmiyorum gucci rush ın kokusunu çok ağır,baygın ve herkes tarafından bilinen bir koku.

Bildiğim kadarıyla GUCCİ Rush ' ın 2 çeşidi var. Bir tanesi daha hafif..
Ben yurtdısından hafif olanını almıştım,satıcı kızın tavsiyesi üzerine. İyi ki de hafif olanını almışım.
Herkesin kullandığı klasikten farkı var,hem daha hoş ;)

cnm ben dpsini almak istiyorum ama nasıl dicem 2 cesidi varmıs falan dıye anlatmaya calıstım satıcıya hicbisi anlamadı :S sanırım orjınalınde var cesidi.. dpde tek koku galıba cesidi yok:emir_bebek:

cnm ben dpsini almak istiyorum ama nasıl dicem 2 cesidi varmıs falan dıye anlatmaya calıstım satıcıya hicbisi anlamadı :S sanırım orjınalınde var cesidi.. dpde tek koku galıba cesidi yok:emir_bebek:

canim evet 2 cesiti var biri kirmizi kutu digeride koyu pembe kutu
benim kullandigim kirmizi olan
gerci kirmiziyi cogu kisi begenmez agir diye

Hafif olan kokusu Gucci Rush 2 ! Pembe kutulu olan...
Dp ye bu şekilde söylersen belki yardımcı olabilirler...

bence çok güzel bi parfüm :) ama çok bilindik gibi ya sanki :S ama gerçkten cok hoş.. midesi bulananları anlamıyorum.. bu parfümden daha agır kokularda var yani.. :)

bence çok güzel bi parfüm :) ama çok bilindik gibi ya sanki :S ama gerçkten cok hoş.. midesi bulananları anlamıyorum.. bu parfümden daha agır kokularda var yani.. :)

inan bundan daha kötü bir parfüm koklamamıştım.ama nişanlım bi bayıldı bi sevdi anlatamam.yıne de hayatta almam:63:

gucci rush her tene ve herkese gitmez.onu taşımak zordur.ama taşıyana da çok yakışır.Midesi bulananlar kullanmasın bence de.o zaman benim de midemi bulandırıyor.bir anlık soğuyorum parfümden.ekşimiş bişey oluyor sanki...ama çok klas bir parfüm kendileri:12:

gucci rush her tene ve herkese gitmez.onu taşımak zordur.ama taşıyana da çok yakışır.Midesi bulananlar kullanmasın bence de.o zaman benim de midemi bulandırıyor.bir anlık soğuyorum parfümden.ekşimiş bişey oluyor sanki...ama çok klas bir parfüm kendileri:12:

değil mi ama.herkese gitmiyor her koku.ben de almadım, almam da zaten.trendy olan herşeye milletin zaafı var.yakışsa da yakışmasa da alıyorlar.trendy diye, nişanlım çok sevdi diye gidip de kendime yakıştıramadığım bir koku almam,kullanmam.ne midemi bulandırırım ne de milletin midesini:64:

gucci rush kırmızı olanı annemde var. hiç hoş değil bence envy me-2 harika :) ve çokçokçok kalıcı. ilk sıktığınızda değilde sonradan muhteşem kokuyor

Back