• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gucci by gucci

Benim vazgeçemediğim tek koku..Üstelik kalıcı, kıyafetlerimi yıkamadıkça kokusu uçmuyor..

bunu mu kullanıyordun
yeni çıktıgını sanıyordum..
birde beyaz şişesi var..
hangisi daha kalıcı ve güzel acaba

arkadaşlar bu kokuyu deneyen oldu mu...
ben çok beğendim testırından..

benim kullandığım parfumlerden biri parfum manyagi biri olarak alirken hic teretdut etme derim:nazar:

birde ayni boyle sisede ama beyaz sise Dolce & Gabbana var oda olagan ustu guzel bir koku

Son düzenleyen: Moderatör:
bugun bir parfümeride üstüme sıktım da sıktım
coook begendim ve bana da cok yakıstı bence...
almaya karar verdim ...
alıp kullanınca daha kesin yazarım sonucu :))

mutlaka Gucci yi almadan once bunuda dene!! ikisi arasinda karar vermekte zorlanacagini dusunuyorum delikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:
gucci by gucci çok kalıcı, çok kadınsı ve çok güzel bir koku yalnız biraz ağır gibi başımı ağrıttı azcık bende parfümeriden testerını alıp denedim beğendim fazla sıkmamak lasım. :))

ben biraz kuvetli kokulardan hoslaniyorum heralde ve surekli degistiriyorum gunluk ruh halime gore parfum sikiyorum kaydirigubbakcemile4 cok seviyorum ya manyak denecek kadar bir servet harciyorum herkez ayakabi alir ben parfum senağlama

dün gucciyi sıktım kendime tenimde denedim cok yakıştı
ama dolce gabbanaya da bakıcam
bende biraz iddialı kokuları seviyorum sanırım
agır olması tercihim azicik
[/I]

gucci rush efsaneydi yaaa
bende kullandım uzun süre
aöaşimdi sıkıldım

şuan euphoria kullanıyorum
zevklerimiz uyuyor

dolce gabbanaya bakıp karar vericem
mersiiiii

Gucci rush en cok sevdiklerimden bazi arkadaslar nefret etdigim parfum diye yazmislar cok sasirdim:1shok:

Son düzenleme:
içlerindeki gucci rush var o mükemmel bi koku ben onu kullanıyorum inanılmaz kalıca ilk sıktıgında biraz agır ama bi süre sonra çok güzel bi çiçek kokusu..denemeyen var denesin bence....

ya kızlar bu guccinin orjinal mi kullandınız?bide ben erkek arkadaşıma alcam gucci hastası o.hediye olsun istiyorum.bayan versiyonuyla hemen hemen aynıdır fiyatlar.ne kadara aldınız?

Back