İnşallah canımTez zamanda hayırlı haberi alırsınız inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımTez zamanda hayırlı haberi alırsınız inşallah
İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız ben bugün hayıt tohumuna başladım incir yiyorum bi de bakalım belki etkisi olur eğer olursa hemen söyleyeceğim önümüzdeki ay tüp bebek yapacağız öncesinde olsun istiyorum son şansımBence herşeyin bir ihtimali mutlaka var. Sonuçta bebek için bir yumurta gerekmiyor mu? Amh düşük olsa ne olur hormonlar normal olup düzenli adet gördükten sonra. Ha hormonsal sıkıntı vardır ona boynum kıldan ince ama hiçbir sorunum yok çocuğımda var gelmiş bana tüp bebekten başka şansın yok diyor. neye uğradığımı şaşırdım. Şok etkisi gecince epey araştırdım okumadığım makale kalmadı (bu arada sağlıkcıyım) sonucunda amhın doğurganlığın kesin göstergesi olmadığı sonucuna vardım. Yükselmediğini idda edenler var ama kesinlikle yükseliyor ve kalitesini artırmak mümkün. Ama o evreye kadar da çok üzüldüm. Karşıma sizinki gibi ılımlı yaklaşan doktor çıktı akışına bırak amh unut önemseme dedi. Bakalım umarım hayırlı haberler alırım bende sizin gibi bunları da amh yüzünden kimse kendini üzmesin diye yazmak istedim
Hangi vitaminleri kullandın canım ? Yiyecek filan ne yiyordun ?Benim de temmuzda amh 0.3tü. Sağlıklı beslenme yürüyüş takviyeler vitaminlerle eylülde 0.9 oldu. Şuan kaç bilmiyorum ama yaşam tarzı önemli
Hangi vitaminleri kullandın canım ? Yiyecek filan ne yiyordun ?
İçimden pozitif olacağı geldi. Güzel haberi buradan bana da verÖnümüzdeki ay tüp bebek yapacağız bizde canım dua et bana ne olursun tutmaz diye de çok korkuyorum
Muhtemelen laboratuvar hatası ama hangisinde? İkisinden biri hatalı. 4 ayda o kadar artış olmaz çünkü. Tekrar baktırma boşver çünkü bir anlamı zaten yok :) bu işin en önemli kısmı vitamin ve beslenme bence..Ben bu amh testinden hiçbir şey anlamadım. Temmuz ayında 0,43’tü amh değerim doktor tüp bebek falan filan dedi. 4 ay sonra başka bir hastaneye gittiğimde doktor amh testini bi daha yapalım dedi iyi ki de demiş 4 ay sonra “yükselmesi imkansız, artmaz,yükselmez” denilen amh değerim 1.55 olmuştu!!! Ben şok oldum tamam belki hafif bir artış olabilirdi ama bu çok büyük bi fark. İlk testi yaptırdığım hastane de isim yapmış, birçok farklı şehirde şubesi olan bir hastane :)