Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok denemek istedim hiç fırsatım olmadı sizde umarım işe yarar buraya mutlaka yazın merak ettimBende çocukluğumdan beri guatr var ilacın dozu gittikçe artıyor.Bende dereotu kullanmaya karar verdim.sabah öğle ve akşam 1 yemek kaşığı aç karnına çiğnenip az suyla yutulacakmış.3 ay deneyeceğim bugün başlıyorum.sonucu yazacağım.kullanan varmı aranızda etkisini gören ?
tamam 3 ay sonra doktor kontrolüm var ilac dozunu dusururse ise yaramis oluyormus yazarim mutlakaBende çok denemek istedim hiç fırsatım olmadı sizde umarım işe yarar buraya mutlaka yazın merak ettim
Tamam umarım işe yarar teşekkür ederimtamam 3 ay sonra doktor kontrolüm var ilac dozunu dusururse ise yaramis oluyormus yazarim mutlaka
merhaba dereotunu düzenli şekilde kullandım doktora kontrole gittim ve hiç bir işe yaramadığını gözlemlemiş oldum aksine ilacımın dozu bir tık daha arttı ne yazıkki yani boşuna kullanmayınBende çok denemek istedim hiç fırsatım olmadı sizde umarım işe yarar buraya mutlaka yazın merak ettim
Anladım çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende daha kontrolle gidemedimmerhaba dereotunu düzenli şekilde kullandım doktora kontrole gittim ve hiç bir işe yaramadığını gözlemlemiş oldum aksine ilacımın dozu bir tık daha arttı ne yazıkki yani boşuna kullanmayın
rica ederm ümitlenmiştim geçirir dye ama yok malesef ömür boyu ilaç kullanacak olmak canımı sıkıyorAnladım çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende daha kontrolle gidemedim
Maalesef canım bu ilaç bir ömürlük bekar mısın evli isen hemen bebek yap sonra bu durum sıkıntı çıkarıyorrica ederm ümitlenmiştim geçirir dye ama yok malesef ömür boyu ilaç kullanacak olmak canımı sıkıyor