Inşallah öyledir. Çok teşekkür ederimBende vardi ilac bile kullanmadim dogru duzgun. Cok abartmissin canim korkma o kadar. Ameliyatlik durumu biraz riskli malum ses telleri , nefes borusu falan ama seninki daha baslangic seviyesidir. 25 mglik bir hap verir gunde bir icer yutarsin oldu bitti. Ben kullandim bir kutu hap bitmeden biraktirdi doktor. Korkulacak bir sey yok
Çok rahatladım teşekkür ederim. Zaten ultrasonla bakildi. Guatr dedi. Sonra da kan tahlili istedi. Araştırma hastanelerine mi gitmek lazim. Normal devlet hastanesi bakmaz mi acabaTiroit hastası olarak cevap vereyim. Önce nodül varmı ona bakacaklar. Sonra eğer araştırma hastanesi ise modülden parça alacaklar. Bana ek olarak sintigrafi çektirdiler. Nodulun sıcak mı soguk mu yada ılık mi olduğuna bakıldı. Bundan sonra tedavi süreci işliyor.
Panik yapmayın Dr bana her iki insandan birinin guatir olduğunu söyledi. Kanser oranı düşük tedavisi ise kolaydır.
Farkli degil ,troid guatr ayni sey sizin troid nodulunuz var ve dokulu ,cikan bu genelde sivi dolu olurTroid rahatsızlığı benim annemde de var. Ama onda guatr yok. Ikisi farkli şeyler mi acaba.
Içi sıvı degilmis, kati icerikli dedi doktor.Farkli degil ,troid guatr ayni sey sizin troid nodulunuz var ve dokulu ,cikan bu genelde sivi dolu olur
Herkese merhaba,
Arkadaşlar, bir takim agrilarim oldugu icin bugün check up yaptirdim. Icerde solid içerikli guatr var dedi doktor.
Internetten arastirdim guatr'in % 5 ı kanserdir yaziyor. Psikolojim alt üst oldu. Kan degerlerim bir hafta sonra cikacak. Kan değerlerinde belli olur mu kötü birşey olup olmadigi. Tedavisi nasil yaoiliyor. Guatr hastaligi olan varsa beni rahatlatin ne olur.
Ameliyata nasıl karar verdiniz, doktor mi önerdi?Ben ameliyat oldum nodullerim alindi ve tertemiz cikti moralini yuksek tut
Ya internette sanki bütün guatr lar yüksek oranda kanser gibi yazılar var. Okumaz olaydim. Sizler sayesinde rahatladim. SaolunCanim ben nefes mada zorlaniyodum o yuzden biyopsi yaptirmadan direk ameliyat oldum... İlac kullanamk zorundayim omur boyu parcalar patolojiye gitti ve temiz cikti panik yapma..
Ya internette sanki bütün guatr lar yüksek oranda kanser gibi yazılar var. Okumaz olaydim. Sizler sayesinde rahatladim. Saolun
Ameliyata nasıl karar verdiniz, doktor mi önerdi?
10 yil derken en az 10 yıl anlamında mi acaba? Daha 10 aylik bi kizim var. Bana öyle bir teşhis konmadi zaten ama internet okuyunca tedirgin oldum. Henüz detaylı testler yaptirmadim. ALLAH tüm hastalara şifa versin insallah.
Ha iyi ozaman :)Hayir canim yani yasami %98 diger saglikli insanlar gibi demek.istemias
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?