• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Guatr hastaligi olanlar yardim edin lutfen.

Bende vardi ilac bile kullanmadim dogru duzgun. Cok abartmissin canim korkma o kadar. Ameliyatlik durumu biraz riskli malum ses telleri , nefes borusu falan ama seninki daha baslangic seviyesidir. 25 mglik bir hap verir gunde bir icer yutarsin oldu bitti. Ben kullandim bir kutu hap bitmeden biraktirdi doktor. Korkulacak bir sey yok
Inşallah öyledir. Çok teşekkür ederim

Tiroit hastası olarak cevap vereyim. Önce nodül varmı ona bakacaklar. Sonra eğer araştırma hastanesi ise modülden parça alacaklar. Bana ek olarak sintigrafi çektirdiler. Nodulun sıcak mı soguk mu yada ılık mi olduğuna bakıldı. Bundan sonra tedavi süreci işliyor.
Panik yapmayın Dr bana her iki insandan birinin guatir olduğunu söyledi. Kanser oranı düşük tedavisi ise kolaydır.
Çok rahatladım teşekkür ederim. Zaten ultrasonla bakildi. Guatr dedi. Sonra da kan tahlili istedi. Araştırma hastanelerine mi gitmek lazim. Normal devlet hastanesi bakmaz mi acaba

Troid rahatsızlığı benim annemde de var. Ama onda guatr yok. Ikisi farkli şeyler mi acaba.
Farkli degil ,troid guatr ayni sey sizin troid nodulunuz var ve dokulu ,cikan bu genelde sivi dolu olur

Herkese merhaba,
Arkadaşlar, bir takim agrilarim oldugu icin bugün check up yaptirdim. Icerde solid içerikli guatr var dedi doktor.
Internetten arastirdim guatr'in % 5 ı kanserdir yaziyor. Psikolojim alt üst oldu. Kan degerlerim bir hafta sonra cikacak. Kan değerlerinde belli olur mu kötü birşey olup olmadigi. Tedavisi nasil yaoiliyor. Guatr hastaligi olan varsa beni rahatlatin ne olur.

Ben ameliyat oldum nodullerim alindi ve tertemiz cikti moralini yuksek tut

Canim ben nefes mada zorlaniyodum o yuzden biyopsi yaptirmadan direk ameliyat oldum... İlac kullanamk zorundayim omur boyu parcalar patolojiye gitti ve temiz cikti panik yapma..

Canim ben nefes mada zorlaniyodum o yuzden biyopsi yaptirmadan direk ameliyat oldum... İlac kullanamk zorundayim omur boyu parcalar patolojiye gitti ve temiz cikti panik yapma..
Ya internette sanki bütün guatr lar yüksek oranda kanser gibi yazılar var. Okumaz olaydim. Sizler sayesinde rahatladim. Saolun

Ya internette sanki bütün guatr lar yüksek oranda kanser gibi yazılar var. Okumaz olaydim. Sizler sayesinde rahatladim. Saolun

Canim benim.hic stres yapma... Troid kanseri nin ismi kanser belki de kanserin en masum hali.

Bak doktorum da bana bu benzer bisey dedi ;
-Tüm kanser türleri içinde tiroid kanserleri nasıl bir yere sahip?
Tiroid kanserleri, endokrin (hormon) sistemin en sık karşılaşılan, bununla birlikte diğer kanser türleri arasında yüzde 1-2 gibi çok küçük bir orana sahip, iyi seyreden tümörlerdir. Tiroid kanserine yakalanan hastaların 10 yıllık yaşam süresi yüzde 98'lerdedir. Hastalık, hastaların yaşam kalitesini ve yaşam tarzını pek fazla etkilemiyor. Tek yapılması gereken; hastalığın tanısı konulduktan sonra takiplerin ve tedavilerin düzgün şekilde uygulanmasıdır.

10 yil derken en az 10 yıl anlamında mi acaba? Daha 10 aylik bi kizim var. Bana öyle bir teşhis konmadi zaten ama internet okuyunca tedirgin oldum. Henüz detaylı testler yaptirmadim. ALLAH tüm hastalara şifa versin insallah.

10 yil derken en az 10 yıl anlamında mi acaba? Daha 10 aylik bi kizim var. Bana öyle bir teşhis konmadi zaten ama internet okuyunca tedirgin oldum. Henüz detaylı testler yaptirmadim. ALLAH tüm hastalara şifa versin insallah.

Hayir canim yani yasami %98 diger saglikli insanlar gibi demek.istemias

selam ben Guatr ameliyatı oldum korktuğum gibi olmadı herşey iyi geçti lakin halsizlik beni benden aldı ya..sizde de var mı ? 1,5ay önce ameliyat oldum ben .

Arkadaslar merhaba annemde de guatr var.kan ve ultrason testi yaptirdi.doktor biopside yapmasi gerektigini soyledi annam biopsi yaptirdi.ama yaptirdiktan sonra bogazinda bi baski oldugunu söylüyor daha once oyle olmadigini biopsiden sonra bu baskinin oldugunu söylüyor.yaklasik 1 bucuk ay once yaptirmisti ve bu 1 bucuk aydir her gun bu baskinin oldugunu nefes almada zorlandigini soyluyo acaba sizdede biopsiden sonra bu baskilar olustumu,normal mi bu

Back