aman ne kadar uzun süre ben senin yöntemi kullanmayım nadide sultan gibi gezmeyim ortalarda sonra laelaelaelaelae seninde bu hızla 2 gün sonra 100 olur zaten :roflol:
100 olsa keşke hemen tatlım ya inan boy uzun olunca şu 97 cm o kadar büyük durmuyor aslında baya iyi bir ölçü de ah bi de boyun kısa olsaydı
haklısın cnm zaten bide genelde boyu uzun olanların göğüsleri kısalara göre daha küçük oluyormuş neden acaba CADIARZU
işte hep boy yüzünden tatlım ya düşünsene bir 2 çubuk al biri kısa olsun biri uzun sonra onların üzerlerine üzüm tanesi koy ama aynı boyda olsun göz yanılmasından dolayı küçük çubuğa koyduğun üzüm daha büyük görünür ama aslında aynı boydalar
haklısın cnm ama benim 5-6 tane uzun arkadaşım var yaa hepsimi 75 takar hepsininki küçük kısa arkadaşlarımınkiler koca koca en küçüğü 85 takıyo bilmiyorum valla anlamadım bu işi kaydirigubbakcemile3
şanssızız tatlım ya ama büyütücem kurtuluşu yok :)
evlenmene de daha çok varmış bu hızla 90 beden olur zaten sositososito
zaten 2 günde 1 cm oooooo zamana kadar çoook rahat yaaa zaten 10 güne olur bu hızla benimde 9,5 ay falan var Allah mutlu etsin güzelim inş :1hug:
inş büyüycek ya valla 10 günde olsa anaamm havalara uçarım senin evlilik yakınmış tatlım sizi de allah mutlu etsin :)
sağol güzelim :)
Ayy az kalmış evlenmenizeee,benim daha çok varr.yaşlarınız kaç?
Ayy az kalmış evlenmenizeee,benim daha çok varr.yaşlarınız kaç?
Ben de 22 oldumm,benim daha var yaa.Okul,iş,askerlik...bi daha düşündüm de,evet daha var:)
sevdiğin varsa hiç vakit kaybetme derim tatlım :)
Var olmasına var da,öyle olmuyo işte.Bazı şartlar var,onlar gerçekleşmeden istesen de olmuyo.Bu arada vakit geçiyo,ama yapcak bişi yok.Hem daha gencim ya:)
askerlik sorunu mu benim en byük derdim o
Canım,o da var da daha okulumuz bitmedi,iş bulcaz bi de.Senin hazır heralde çoğu şey:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?