Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

intro ağrın sızın oluyo mu yaa yaşın kaçtı bide yaa mükemmel yaa inanamıyorum 96

bende 19 oldum daha yeni canımm ama bilmiorum yaa başlamaya korkuyorum ya büyümezse ooofff offff

dimi yaaaa kız 85 beden olmaz benim ama nieyse çok ümitsizim ama senin su topluyo falan olmasın tatlım allah muhafaza yani 7 cm mükemmel yaa buarada canım kaç ayda ulaşmıştın sen bu ölçüye?

yok canım ümitsiz olma büyürler olurlar 85 su toplamıyor öyle bir ağrı sızı yok 1,5 ayda oldu bu tatlım

dahada büyümeye dewam ediyor dimi canımm bide bu otlar gögsünde kuruyup düşmüolar mı ne giyiyosun üstüne sen ?

devam ediyor büyümeye evet kuruyup düşüyorlar da şu aralar sürdükten sonra büyük otları almaya başladım son birkaç gündür aynı şekilde büyüme olcak mı onu gözlemliyorum şu aralaro kuruyanlara bir öneri var ama denedim ve tavsiye etmiyorum üstünü şu yemekleri sarmak için kullanılan streçler var ya onu kullan dendi ama yok çok kötü oluyor

ya bide o gelişimi engellemezmi canım yaaa hem terletir o dahada eritir gibime gelio yani bence temiz bi bezle falan sarsak daha iyi olcak gibi

saol canım ya, benimkiler de o boyutta, göğüs namına biraz kabarıklık var işte desteksiz 75'i tam doldursa ona bile razı olucam valla!!!

saol canım ya, benimkiler de o boyutta, göğüs namına biraz kabarıklık var işte desteksiz 75'i tam doldursa ona bile razı olucam valla!!!

benim şuan desteksiz 75 de bugün sütyen almaya gittim kadın manyak mısın sen 85 kullanmalısın dedi coştu

yok kız 2 günde 1 cm diyelim şuna valla keşfetsinler burda duruyorum ben

aman ne kadar uzun süre ben senin yöntemi kullanmayım nadide sultan gibi gezmeyim ortalarda sonra laelaelaelaelae seninde bu hızla 2 gün sonra 100 olur zaten :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…