Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

cnm benimde aynı sorunlar vardı benimkinin okulda bitti şimdi askerde zemuszemus

Canım acele etme,yaşın daha küçük.Hayırlısı neyse o olsun,mutlu olun inşallah,her şey olcağına varır.Nişanlı fln mısınız?

Ben de isterdim benden büyük olsun bikaç yaş da,iş falan bulmuş olsun.ben de hemen iş bulup evlenirdim.Ama aşmam gereken çok şey var daha...Ama evli olan çoğu kişi bu düşüncemi yadırgadı:)) bekarlık sultanlık misali yani:)

seninki kaç yaşında ki tatlım

aynı yaştayız canım:) yalnız konu amacından saptı baya göğüs büyütmekten nerelere geldikkk:)))

bizde aynı yaştayız :)
biz mutlu olcaz ki göğüslerde büyüsün cnm konu sapmış sayılmaz sadece mutlu olmaya çalışıyoruz sohbet ediyoruz diyelim kaydirigubbakcemile3

canlarım bugün benimkiler biraz daha sızlıyo sanki sütyen sıkıştırıyo sığmıyo mu ne anlamadım kaydirigubbakcemile3

biz de yaşıtız valla benimkiler de sızlıyor tatlım ya ay büyüyorlar inş :)

cnm evlilik için biraz erken sanki senin için nişanlında 19 sende çok erken hemde bu yaşta nasıl nişanlandınız bilemiyorum akannehir ne acelen var yahu :tomato:

cnm evlilik için biraz erken sanki senin için nişanlında 19 sende çok erken hemde bu yaşta nasıl nişanlandınız bilemiyorum akannehir ne acelen var yahu :tomato:

tatlım yok erken değil lise 1 den beri tanıyoruz birbirimizi 3 yıl hoşlandık birbirimizden ama açılamadık 1,5 yıldır da beraberiz ve en büyük anormallik bizimki msn aşkıydı en başta sonra ben herşeyimi bıraktım sahneyi bıraktım albüm çalışmalarını bıraktım yanına geldim ve artık çok istiyoruz yolda bizi görenler yoldan çevirip bu zamanda böyle aşk var mı ya diyorlar inan çok fena aşığım ona tapıyorum resmen :) ve beni ilk canlı görmeye mersinden ankaraya geldi ailesini de alarak düşünsene daha ilk kez canlı canlı görcekti neyse konuyu göğüse bağlıyım sırf onun için 85 yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…