- 6 Ocak 2009
- 94
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar benim aylardır geçmeyen bi sorunum var.gögüslerimin alt kısımları böyle nasıl anlatsam pişik gibi ama kahverengi baya bariz belli yarada degilde böyle leke gibi oluyor.ve çok kaşınıyor.neden acaba yada bi çözümü varmı?aynı durumu yaşayan varmı aranızda?
benım de var bu durumdan malesef..ama mantardan zıyade koca göguslerımden kaynaklanıyor bu..hava almamanın sonucukaydirigubbakcemile3
kaç defa doktora gittim bu pişikler yüzünden banyoda keseliyorum tertemiz vücut kuruyunca kapkara terleyince kıpkırmızı ve kaşıntı oluyordu geceleri uyutmuyordu arkadaşımın bebegi vardı bi dene dedi biraz verdi bana 2 günde kurtuldum arada sırada kullanmaya devam ettim şimdi ne pişik var ne bişi johanson baby pişik kremi müthiş 8-10tl bişey hafif yaglı ve beyazımsı biraz yogun ama denemenizi kesinlikle tavsiye ederim kesin çzüm bence ben kurtuldum
Bende de var...
Çok fazla kaşıntı olmuyor ama var...
Bir arkadaş krem tavsiye etmiş, almayı düşünmüyor değilim...
Ben de hamileyim şimdi. Buraya yazdığımda hamile değildim:)ya şimdi benimde oluyor hamilelikten dolayı. Ne yapsam ki. sütyenleri büylttüm. Pudra sürüyorum. Faslan pişiklik geçiyor ama lekesi kalıyor bu seferde
nE KADARLIK HAMİŞSİN SEN CANIM. YAA BENDE SÜRÜYORUMDA İHMAL EDİYORUM UUNTUYORUM HEP AKLIMA GELDİKÇE SÜRÜYORUM. kIZARIKLIK GİDİYOR BU SEFERDE KAHVE RENGİ İZ KALIYORBen de hamileyim şimdi. Buraya yazdığımda hamile değildim:)
Pudra sürüyorum ben de. Çok problem olmuyor:)
Ben 6. haftadayım daha:)nE KADARLIK HAMİŞSİN SEN CANIM. YAA BENDE SÜRÜYORUMDA İHMAL EDİYORUM UUNTUYORUM HEP AKLIMA GELDİKÇE SÜRÜYORUM. kIZARIKLIK GİDİYOR BU SEFERDE KAHVE RENGİ İZ KALIYOR
Ben 6. haftadayım daha:)
Maşallah:)Daha çok yeniymiş. Benfde 6 haftalıkken öğrenmiştim hamiş olduğmu. Şuan 22+5 deyim