- Konu Sahibi geniekiller
-
kızlar gögüs arası kıllarınız azsa eger oksijnli su uygulayn o bölgeye ve cabuk etki göstermsi içinde 10 dk kadar güneste uzanın.bn denedim hiç belli olmuor artık.sir agda flnda yapmayın gögsünüze sivilce olusur kırmızı kırmızı bide swilce derdiyle ugrasmayın.
arkadaşlar ben de var doktora gittim testlerimi yaptırdım hormon seviyesi yüksek çıktı ilaç da vardi doktora gidince tedavi oluyosun ama sonuçta tüyler gene olduğu gibi kalıyor doktora gitmeyin demiyorum ama tedavi ayrı boyutu olayın doktorun tüylerin giderilmesine yönelik vereceği tek şey diane 35 oda epilasyona destek olarak yardımcı bi ilaç adet düzenleyici doğum kontrol hapı.göğüsler için en mantıklı iğneli epilasyon bence hemde daha ekonomik lazerden hemde tüyleri dağıtmadan kesin çözüm
sarartmışsın ya canım uzamadı mı tüyler?
benim kız kardeşimin çenesinin altında çıkmaya başlamıştı ki hemen kendini doktorda buldu
doktor hormon bozukluğu var demiş ve ilaç verdi şu an çok şükür kalmadı kendi kendine gitti
eğer tüylenme çoksa büyük bir ihtimal hormon bozukluğuna bağlı birşeyler vardır. Muhakkak doktora git. Ben tüylenmeden şikayetçi olarak doktora gittim. Polikistik over hastalığı çıktı. 1 yıldır proscar kullanıyorum. Bu yıl başındada yasmin kullanmaya başladım. Fakat çok etkisini görmedim. Çoğalmasını engelledi gibi ama yok olmadılar. Tedavi yıllar alıcak diye düşünüyorum. Tüyler için ekstradan birşey yapmıyorum. Sadece sir ağda kullanıyorum. Zamanla inşallah yok olurlar.
eğer tüylenme çoksa büyük bir ihtimal hormon bozukluğuna bağlı birşeyler vardır. Muhakkak doktora git. Ben tüylenmeden şikayetçi olarak doktora gittim. Polikistik over hastalığı çıktı. 1 yıldır proscar kullanıyorum. Bu yıl başındada yasmin kullanmaya başladım. Fakat çok etkisini görmedim. Çoğalmasını engelledi gibi ama yok olmadılar. Tedavi yıllar alıcak diye düşünüyorum. Tüyler için ekstradan birşey yapmıyorum. Sadece sir ağda kullanıyorum. Zamanla inşallah yok olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?