- Konu Sahibi geniekiller
-
göğüs ucunda iki üç tane çıkıyo onları bende cımbızla alıyorum yada koltuk altıma ağda yaparken elim ağdalı olduğu için onlarla alıyorum dönem dönem çıkıo aylardır çıkmadı mesela yok sadece bitane çıkmış bu bi rahatsızlık değildir dimi herkeste varmı... ???
benim de sırtımda göbeğimde falan var çok rahatsız edici ben bio der denemeyi düşünüyorum henüz alamadım parasal olarak serumunu almak istiyorum.. bio der i çok kişiden duydum o yüzden istiyorum almayı.göğüs ve çenedeki kılları almak kötü daha çoğalıyor.ayy göğsüm de benm de var bu kadar dert etmeyin her kadın da hemen hemen olur bu. aşırı ise onu bilmeme ama bi kaç tane varsa da almaya kalkmayın. göğüsdeki çok olmas genelde rahatsız da etmez etmemeli bence. aman kocalarınız çok mu pürüssüz sanki onlar daha kıllı biz bişi diyormuyuz:roflol: ama bnm de göbek sırt kalçada var bıo der deneyecem ben olmazsada artık evlenınce de kuaför e aldırırım napim ki başka:sm_confused:aynen bnde cınbızla bi kaç tane aldım sanki çoğaldılar ve tüylerim çok gözüme batar gibi oldu kafaya takmaktan daha çok sorun ediyorum tüylerimi sonra göbeğime ve göğüs ortasına sır ağda yaptım 2. ci yapışım azalma oldu sanki ayda bi alsam yeterli göğüs ucumda tüylenme var teketük onlarıda eldivenle çekiyorum ya bişi sorucam göğüsteki tüyleri almak göğüsü çatlatırı herkez zararlı olduğunu söylüyo neden....bnde adet ancılarım için dr. gittim kistten şüpelendim ultrasyon çektiler değilmiş adet düzensizliğimde var biraz....şaşırdım kaldım belimde ,popomda ,sırtımda,heryerimde tüy var ama kafaya çok taktığımdan kendimi maymun gibi hissetmeye başladım valla .....en sonunda hertarafımı ağdaladım senağlamasenağlamasenağlamaOOOFFFF OOOFFFF NOLUCAK BU TÜYLER ANLAMIYORUM
depitak kullanın en az 4 ay geçiyo
aynı şekilde bendede var göbeğimde göğüslerimin arasında. adetim pek düzenli sayılmaz. aklıma takıldı acaba gitmem gerekir mi doktora?
KIZLAR SİZİNDE GÖĞÜS UCUNUZDAMI VAR SADECE YOKSA KOMPLEMİ ALMAMIN ZARARLARI NELER ÇATLAKLAR FALANMI OLUR ACABAfisfisfisfisfisfissenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?