- Konu Sahibi geniekiller
kan tahlili canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kan tahlili canım
canım bu hormona baglı var olan tuyler sir agdayla alındıgında ılac tedavısıyle birlikte bır dahakı tuy cıkışları normal sevıyede cıkması gereken sekılde mı cıkıyo ? :26:
lazer yaptırıyorum 3.seansıma girdim bugün bendede göbekte gögüs arasında ve etrafında çok vardı hormon testi yaptırdm bi sorun çkmadı şmdi lazer yaptırıyorum seneye evlenicem bu halde evlenmem psikolojim bozuldu zaten bu tüyler yüzünden ALLAH herkesin yardmcısı olsun kadınların işi çok zor
eğer tüylenme çoksa büyük bir ihtimal hormon bozukluğuna bağlı birşeyler vardır. Muhakkak doktora git. Ben tüylenmeden şikayetçi olarak doktora gittim. Polikistik over hastalığı çıktı. 1 yıldır proscar kullanıyorum. Bu yıl başındada yasmin kullanmaya başladım. Fakat çok etkisini görmedim. Çoğalmasını engelledi gibi ama yok olmadılar. Tedavi yıllar alıcak diye düşünüyorum. Tüyler için ekstradan birşey yapmıyorum. Sadece sir ağda kullanıyorum. Zamanla inşallah yok olurlar.
canım bu hormona baglı var olan tuyler sir agdayla alındıgında ılac tedavısıyle birlikte bır dahakı tuy cıkışları normal sevıyede cıkması gereken sekılde mı cıkıyo ? :26: