• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Gs ilkögretim

meric2

güven
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
195
5
118
48
İstanbul
Gs ilkogretime kura ile katiliniyor ,500 tl kura ucreti.Kura da cikmazsa paran iade edilmiyor.Benim ogrenmek istedigim diyelimki kurada cikti kayit icin ne kadar para odeniyor.Bir arkadas 7 sene once 6 bin vermis,bir arkadas tv de duymus 1.800 odeniyor diyor.Okuluda aradim ama bilgi vermiyorlar

Gs ilkogretime kura ile katiliniyor ,500 tl kura ucreti.Kura da cikmazsa paran iade edilmiyor.Benim ogrenmek istedigim diyelimki kurada cikti kayit icin ne kadar para odeniyor.Bir arkadas 7 sene once 6 bin vermis,bir arkadas tv de duymus 1.800 odeniyor diyor.Okuluda aradim ama bilgi vermiyorlar

benimde bir arkadaşım bu sene katıldı kurasına.okul dediğiniz gibi hiçbir bilgi vermiyor,başvuru için gittiklerinde kura parasının miktarını bile söylememişlerde yatıranlardan öğrenmiş arkadaşım bahçede beklerken.ama bende 6 bin rakamını duydum fakat her sene için alınıyomuş diye duydum ne kadar doğru bilemem.Kuraya katılan arkadaşımında kulağına çalınan bu.ne kadar saçma bilgi verilmemesi sonuçta insanlar ceplerinden çıkacak parayı bilmeliler nedir yani devlet sırrımı bu:45:

Ben bir defa odeniyor diye duydum.Bakalim bugun birarkadasim kura icin basvuruya gitti,haberleri alinca yazarim

Dun arkadasim basvurdu kuraya ona kayit ucretini 1.800 demisler.Ben bugun basvurdum bana 6bin dediler ben biraz dusunecegimi soyleyince bi oluru bulunur dediler.Anladim ki kimden ne koparirlarsa:)artik kurada cikarsa tanidik falan bulacagiz.Kurada cikan cocuklarin yas grubuna gore (5,5-7 yas)ayristirilmis sinif yapilabilirmis bu da sevindirici.Artik sadece bekleyip dua edecegiz

Dun arkadasim basvurdu kuraya ona kayit ucretini 1.800 demisler.Ben bugun basvurdum bana 6bin dediler ben biraz dusunecegimi soyleyince bi oluru bulunur dediler.Anladim ki kimden ne koparirlarsa:)artik kurada cikarsa tanidik falan bulacagiz.Kurada cikan cocuklarin yas grubuna gore (5,5-7 yas)ayristirilmis sinif yapilabilirmis bu da sevindirici.Artik sadece bekleyip dua edecegiz

Hakkınızda hayırlısı artık,orda kurada çıkmak çok büyük şans bence çok başvuru var çünkü.benim arkadaşımda başvurdu kuraya.herhalde önümüzdeki hafta kuralar.Kuzular için ne hayırlıysa o olsun inş.:49:

pazar sabah 10 da kura yapılacakmış.öğlene kadar nette açıklanırmış sonuçlar.sanırım gıdıp orada kurayı izlemeye kalbim dayanmaz. Büyük ihtimalle netten bakacağım

Kizlar 6 bin degil 8 bin isteselerde bulup bulusturup verin cünkü o "gs" kuzunuzun hayatini kökünden degistiricektir. Benim bi arkadasim üniversitesinden mezun. Bana söyledigi gsli olmak apayri bisey senin üst sinifindakiler ablalarin ve abilerin ve herzaman ömrün boyunca sana kol kanat gererler. alt sinifindakiler senin kardeslerin sende onlara kol kanat gerersin. Is hayatinda mesela eger bi gs mezunu almanca ingilizce bilen bir eleman ariyorsa ve buna 2 kisi basvruyorsa biri gsli degil ama inglizce ve almanca biliyor, digeride gsli ve sadece almanca biliyor , yinede ise alinan kisi gsli oluyor.

ünideki sinif arkadaslarindan biri gsli mis ve hocalarindan biri gslimis ve sinif arkadasi hocam degil abi dermis

böylee tuhaf bi sekilde birbirine sahip cikan tarikat gibi bisey "gs"liler :))))

Back