- Konu Sahibi BenAybegum
-
ben 162 kilo 44, inşallahh, inşallah canım ama bn ne yazıkki şu an işim dolayısıyla buyuk bir şehirde deilim, bazı şeylere ulaşmam ne yazıkki şu donem çok zorr... bi kargo verdim bana gelene kadar 8 gun geçti:)) ama inşallah iyi gelecek... kaç yaşındasın, ben 23
Lim cevap vereyim , şişenin üerinde reklamindaki gibi breast success yaziyodu, aslinda kafami kariştiran bişey var, şişede 60 capsuls diyo, ama turkce bi açiklama yazilmiş arkada gunde 3 kere, 30 gun diye bir bilgi var
acaba dedim 60 tane oldugu için mi okadar ucuza geldi, sonra saydim, 90 taneydi, acikcasi ben birşeye guvenmiyorum, bu tip urunlerin sahte çikma olasiliği çok yüksek, ama uzerinde yonja bandrolü vardi, ben almadan once araştirmiştim, uzerinde yonja etiketi olmayanlari almayin diyordu, yani turkiye dagitimcisi sanirim o şirket,, tam bilmiyorum, ama ilaç hakkinda bir bilgi vereyim, ilaç çok kötü kokuyor, ot gibi, baharat gibi, kapsullerin içinde toz var, tok karna aliniyor ve hergun ayni saattte alinmasi daha iyi olabilir, yalniz ben size bilgim oldugu için şunu diyebilirim, bizim çoğu hormonumuz biz uyurken salinir yani sabaha karşi, buyume hormonlari vs. Bence bu ilaci gece yatmadan akşamki dozunu almak daha iyi gelebilir, gece yatarken içilirse, 1 2 saate ancak kana karişir, sonrada szda bolca bulunur. Nakalim kizlar bende ne deişiklik olacak??
Ya bir de benim bugun biraz alinganliğim ve sinirliliğim vardi, ilaca bağli olabilir mi bilemiyorum... Bakalim görecez kizlarr... Ben bugun akşam gogus uclarimin biraz dikleşip, sizlamaya başladiğini hissediyorum, adetime 2 hafta var, tam yumurtlama donemi aslinda, bugunlerde biraz gogus dolgunlair, regl doneminden once oldukça dolgun olur, ama bakalim bu ilaçla sonrasinda da nasil olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?