Gs byten haplar... Kullanan var m?

ben 162 kilo 44, inşallahh, inşallah canım ama bn ne yazıkki şu an işim dolayısıyla buyuk bir şehirde deilim, bazı şeylere ulaşmam ne yazıkki şu donem çok zorr... bi kargo verdim bana gelene kadar 8 gun geçti:)) ama inşallah iyi gelecek... kaç yaşındasın, ben 23

öncelikle merhaba çünkü aranıza yeni katıldım :teytey:

Bu konu hakikaten benimde takıntım olmaya başladı ve geniş çaplı bi araştırma yaptım yabancı sitelere de baktım sonuç hemen hemen aynı Breast Success kullananlar etkin çözüm görmüş ve aralarında en iyi puanı bu ilaç almış aslında bitkisel kürlerle yapmak isterdim ama uzun vadede bekleyecek sabrım yok ne yalan söliim :) Yalnız yabancı sitelerde daha ucuz ama almak isteyenlere iyi haberim var bi alışveris sitesinden 2 kutuyu 106 ytl ye aldım duyurulur :lepi:

Doktorcum sanırım ikimize de aynı şey denk gelmiş bende yonja dan aldım üstünde 60 capsül yazıo ancak 90 tane var umarım sahte diildir. Valla nede olsa artık aldım diip ya bismillah dedim ve ilacı içtim :)

Bütün herkese başarılar diliyorum lütfen deneyimlerinizi aktarın

Ha bu arada şişenin üzerindeki Türkçe etiketi çıkarınca altında İngilizce kullanım şekli yazıyo ve besin öğeleri yazıyo ayrıca son kullanma tarihi de etiketin altında, zaten ben ithalatçı firmayı aradım şişenin üzerinde yazdığı gibi tarif ettiler bunlar ayrıntı ama düzenli kullanmak adına önemli...

Kilo alırsan daha iyi olur..yağ dokusu östrojen salgılanmasında etkili diye hatırlıyorum. Bol bol gece hurma ye, yat uyu, emin ol alırsın. tabi gün içindede bol kalori..örneğin benim en sevdiğim patates kızartması :)), profiterol :)) kilo almak çok kolay.
29 yaşındayım canım.

breast success kullanan arkadaşlar bende başlıycam bu ilaca acaba vücuda bir yan etkisi adette düzensizlik vs. zararları varmı?

bende bunları merak ediyorum ama sanırım en iyi lim10 arkadaşımız aydınlatabilir sanırım bizi çünkü o uzun süre kullandı ve faydasını gördü

daha önce breast success başlığında yazmıştım
kilo aldırma vs gibi yan etkilerini görmedim
fakat cildim yağlandı biraz, ergenlik dönemindeki gibi ve evet bende sivilce yaptı yalnız abartılacak kadar değildi bendeki azdı ilacı bırakınca da cildim eski haline döndü
bir de arada yumurtalıklarımda hafif bir ağrı oluyor, bunu saw palmetto kullanan arkadaşlar da daha önce söylemişti ve bu hapların içinde saw palmetto var nedenini bilmiyorum ama bana ciddi bir şey gibi gelmedi yine de doktora gittiğimde bir ara soracağım
başka bir yan etkisi olmadı

bu arada yazdığın mesajı okudum benim aldığımın aynısı sanırım kötü kokması falan bir de kırmızı beyaz ilaçlar.
piyasada bir de b-success diye ilaçlar dolaşıyor
bir de bir bayan yazmıştı, breast success kullandım 1 ayda 7 cm büyüdü sonra hamile aldım falan dmeişti ama o günde 6 tane aldığını, satıcı bayanın ona öyle söylediğini yazmıştı sanırım onunki farklı bir şeydi o yüzden sordum

ilacı yatmadan almak konusunda haklısın ben dönem dönem gün içinde aldığım saatleri değiştidim ve yatmadan önce aldığımda sanki daha iyi etki ediyordu

bi de yazmayı unutmuşum
benim reglim çok düzensizdi genelde 29-32 günde bir olurdum, doktora gittim bi sürü test yaptı her şey normal demişti
bu ilacı kullandıktan sonra 27-28 günde bir olmaya başladım ki benim için iyi bir şey zaten bu tip ilaçların içindeki bitkilerin bir kısmı adet düzenleyici bitkiler

lim saol canim evet geceleri daha iyi etki ediyor, sabah baya buyuk uyaniyorum, hatta ben gun içinde ne zaman uyusam buyumuş kalkiyorum, ama şu varki tatlim benimkinin ustunde b- success yaziyor, yani bu senin kullandigin breast success deil midir??? Ya evet dediğin gibi kirmizi beyaz ve kotu kokulu, ama b-success de neyin nesi oluyor ya?? Umarim sahte bi ürün deildir, sahte olmasindan cok korkuyorum, bu arada bende sivilce yapti yapmasina ama abartilcak bi şekilde deil, regl donemimde daha fazla çikiyor, bu arada hurma ve nar ile kullaniyorum ben, etkisi fazla olsun istiyorum, buyuyo gibiydi, bugun biraz dolgunluğunu yitirdi sanki ama dolgunlaaşacak inaniyorum, onlar buyudukçe çok seviniyorumç gerçekten çok küçükler yaaaa.... Yumurtalarimda ben de agri hissediyorum, hatta bi gun sonra adet olcakmişim gibi his oluyor bende de, ama bu çok ciddi bişey deildir. Bu arada kizlar bu ilaçta östrojen oldugu için uzun süre düşük doz östrojen rahim ve meme kaansere sebep olabiliyor, ben ayda 10 gun pğrogesteronl bu konuda iyi, ve emin olun daha da buyutecektir, çunku progesteronla karşilanmamaiş ostrojen rahim ve meme cancerine sebep olabiliyor.. Size onerim eger polikistik over tarzinda bir probleminiz varsa kullanmayin, çunku zaten vucudunuzda karşilanmayan ostrojen fazlasiyla var.. Herneyse..
Müjdeci sende ne var ne yok??

karişiklik olmuş, şoyle diyeyim memesinde kist, rahminde miyom, ailesinde kanser oykusu olan kullanmasin. Kendinde yumurtaliklarinda kist olan da kullanmasin kizlar, aman dikkat edin.. Bu arada ben yazdim tam çikmamiş, ben 10 gun progesteron takviyesi yapicam kendime, farlutal bu konuda iyi gelir diye duşunuyorum, 10 gun farlutal içerdiği progesteron ile meme bezlerinde proliferasyonun tam olmasina neden olup, östrojenin olumsuz etkilerinden korur diyorum.. Farlutal kadin doğum kontrol hapidir, ama başka bişey de kullanilabilir... Kizlar hadi bakalim ne olcak bakalim...
Lim o kadin 7 cm buyutmuş dedin ya birakinca ne olmuş peki,bilgin varsa aydinlat canim yaa

yaaa kızlaar benimde b-success aslında diğerlerinin resmine baktığımda aklıma gelmedi diil ama şimdi dahada kurt düştü içime acaba sahtemidirki? Bende sivilcelenme olmadı cildim normalde çok kuru zaten ama ben yanında amvayin selenıum e vitaminini kullanıorum aksine cildim güzelleşti.Ayrıca adet sancısı gibi ağrılarım oluyo ama şu da var regl dönemime 2-3 gün kaldı ondanda olabilir. Ben kullanalı 3 gün oldu dolgunlaşma var ama dediğim gibi reglden de kaynaklanıyo olabilir. Sütü bol tüketmeye çalışıorum kafeinli içecekler kullanmıorum umarım büyütürüz ne diim :) bilgilerinizi paylaşın mutlakaa

Doktorcum ii valla şu içimdeki korkular beni yiyip bitirmese daha ii olcam :)))
acaba kanser yaparmı acaba sahtemi acaba ilaç bittikten sonra etkisi devam edermi vs vs

canim ben de heran regl olacam hissi yaşiyorum, evet östrojen cildi güzelleştirio, korkma ya, ben şimdi baktim, b success yaziyo yonja bandrollü, hem yonja bu ilacin distrubitoruymuş... Ya ben inaniyorum, buyuyecek, reglden sonra sen anlarsin,ben de bir de sindirim problemi yaratti, ne bileyim hurma filan da yapmiş olabilir.. Ben de süt, su, hurma, nar tüketiyorum... Bakalim ne olcak... Iyi haberlerini bekliyorum.. Ya yokmu başka kullannan?? Kizlar kullanann varsa yazsin buraya lütfen, önemli... Kafeini ben de kestim ama çay içiyorum ara ara, ha bir de narin kabuklari da faydali diyolar, narin kabuklarini da kaynatip içiyorum... Daha ben de buyumezse kimse de buyumez... Ne varsa yapiyom buyutmeye yonelik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…