Gs byten haplar... Kullanan var m?

evet malesef türk hatunlarının böyle bi psikolojik baskısı var, avrupada sıfır göğüslü kadınlar göğsünü gere gere geziyo, bizde öyle olabilsek keşke, ama protezi iyi düşün derim canım ya, ne bileyim ben en son çare olarak bile düşünmem şuanda, ama ilerde fikrim değişirmi bilmiyorum, ama bu kararı verirsen bile damla şeklinde küçük yaptırırsan kimse anlamaz bence, ama nişanlından saklamanın yolu yok galiba, hiçbişeyden anlamasa ameliyat döneminde görüşmücekmisiniz :))) yada evlenince anlar sanırım, peki sen şu diğer topiklerdeki yöntemleri denedinmi hiç canım, yani mucize yaratmasada biraz etkili olabiliyo.

valla canım benim göğüs büyütme serüvenim gecen yıl nisan ayında başladı, long da diye bi krem aldım, ben mucize olcak sandım, ne yazıkki göğüslerimde hafif bi dolgunluk oldu o da adet dönemimden kaynaklandı sanırım, zaten simsiyah yaptı göğüs uçlarımı ve bırakınca söndü, yazın nişanlımla tatile gidince zaten göründü herşey,bikinin altında minnacıktı, oysa hep dolgulu sütyenler kurtarıyodu beni... ekim ayında ameliyata karar vermişştim AMA AMELİYAT İZLERİ 6 AYDA İYİLEŞİYOMUŞ... BEn tekrar vazgeçtim ve pek inanmasam da B- SUCCESSE BAŞladım, ve o dönem iyi gidiyodu, büyüyüodu ama tabi ben kainat güzelinin formulunu okumuştum, ve onun taktiklerini uyguluyodum, evet çok etkiliydi, yani dolgunlaşıyodu, ben hergun foto cekip aradaki farkı goruyordum, ama bayram tatiline girdim ve tatilde tabi salladım, ne masaj ne nar, ne hurma... sonrada küçüldü, sonra sunu farkettim bunlarla ilgilenince dolgunlaşıyorlar ama nereye kadar sıkılıyosun bi süre sonra, her gun bunlara masaj yapmak sıkıyor açıkçası... neyse tatlım boyle işte.. sanırım operasyonu daha evvel yaptırmalıydım... bazen gerçekten cok takıyorum.. bazen sallamıyorum, küçük göğüs cok sexy ve de insanı zayıf ve genç gösteriyor, ama ne yazıkki şu da bi gerçek insan küçücük göğüslerle kendini pek sexy hissetmiyor, bi göğüs dekolteli elbise giyemiyosun giysen de tahta gibi görünüyor.. ve şu bir gerçek birçok erkek dolgun göğüslerden hoşlanıyor...

evet malesef şekerim, ama bilmiyolarki çoğu kadın herşeyini sütyenlere borçlu :)) bikinide bile dolgun gösterme yolları var ama reel hayatta ııh !!! napalım ya, ben o dediğin formülü 3 haftadır yapıyorum, henüz pek aksatmadım, bakalım gerçekten merak ediyorum 2 ay sıkılmazsam dolarmı bişey olurmu, olmazsa da sanırım sıkılıcam bu işlerden ve amaaan nasılsa öyle kalsın diycem.

dediğim gibi bitek hiçbişeysizkene çare yok, onun dışında hepsinin çaresi var, yani elbiselerde falan !!

ya bu masaj konusu benim çok kafama takılıyor aslında. cinsellik bölümü gibi olacak ama göğüsler ellenince büyür arkadaşlar. cinsel ilişki sinyali veriyorsunuz yani masaj yapınca siz göğüslerinize. o yüzden anlık olarak büyüyor oraya kan gidiyor göğüs uçları sertleşiyor falan. bir saat sonra eskiye dönüyor. küc bazı insanlarda işe yarıyor ama masajın anlık etkisi dışında uzun vadede bi etkisi yok bence

ya hep derler ya evlenince büyür diye hani kadınlara bakın cevrenizdeki yaşı şöyle 40 larda olan hepsinin göğüsleri herhalde oyle genç kızken koccaman deildir.. yani öyle olsaymış korkunç olmazmıymış, yani cinsellik etkili.. dokununca masaj yapınca buyuyor.. benim evlenen pek çok arkadaşım bunu aralarda ssöylerler çaktırmadan...ya da evlenince kilo alınıyor...bilmiyorum ama şu var ki ben bu breast successi kullanalı yag göğüslere gidecegine kalçalara toplandı kalçalaım baya bi dolgun oldu zaten dolgundu da, ama gel bak selülit oluşuyor ... yani şunu diyebilirim ki vucudumuzda ki yag hucreleri aslında şu an sabit biz bu yag hücrelerinin tamamına ergenlikte ulaştık sayımız sabit hücre sayısı, ama bunu buyultmek ya da küçültmek bize kalmış, yani benim kalçalarım küçükken de dolgundu şimdi ne kadar kilo alsam da en cok yag nerdeyse orda ki hücrelerim dolacak yani büyüyüecek, memelrimde yag hucrem de genç kızlığımdAN bu yana sabit ve kilo alsam da kalçamda ki kadar yağ hücrem olmadıgı için tabi ki de belli miktarı oraya gidecektiir. yani bu fizyolojik olarak boyledir.. benim mesela göbeğim dümdüzdür ve hayatımın hiç bir döneminde göbegim şişmez kilo alsam göbek yapmam belimde hafif bir kalınlaşma olur.. kısacası kızlar ben bu fitoöstrojenin hani bu etkisine güveniyyodum yag oranında denge saglıyor diye ama ne yazıkki deneyerek gordum, etkisi var yok diyemem ama yagı dengelemiyor, ya depolamama yardımcı ama encok nerde yag dokusu varsa oraya... anlatabildim mi bilmiyorumm.

anladım canım ben seni.. yani neren fazlaysa gene oraya gidiyo benim göğüsüm fazla olmadığı için de göğse gitmiyor kalçama gidiyor çünkü orası fazlaydı diyorsun.. yani sen bu hap dengeleyecek diye düşünmüşsün ama dengelememiş sanırım.. çok üzüldüm evli kadınları ben de gözlemledim misal dediğin gibi çoğunluk büyük memeli, ama gene demiş olduğun gibi çok fazla kilo almışlar. yani gençkızlarındaki kiloda olsalar bi karşılaştırma yapalım tamam ama ben o büyümenin kilodan kaynaklandığını düşünüyorum. Ve çocuk doğurmaktan emzirmekten vs. de büyüyor. Tamam büyüyor ama nasıl büyüyor.. Benim gördüklerim büyüktü ama hep sarkmıştı. göbeklerine iniyordu yani. öyle büyük olacağına hiç olmasın küçük kalsın isterim. annemden biliyorum kadının göğüsleri cidden büyümüş ama annem 48 kiloyken şimdi 70 kilo e göğüsler de vücuda bağlı olduğu için onlar da kilo alıyoır.. ama mesela büyük teyzem evli fakat çocuk yapmamış benim boyumdadır minyondur ve hiç kilo da almadı, gençkızlığındaki gibi göğüsleri. büyüme yok. kendisi de dedi hatta. sadece sarkmış:) o da o kadar mıncıklamaya deforme olduğu için ve tabii yaşla da alakalı biraz...:)

hahadelikafadulden kız bi alemsin, hakkaten mıncıklamadan büyüyor bunlar sanırım tabi bi de kilodan..sositososito. yani doğru diyosun formuna dikkat edersen herhalde oyle kocaman olmaz ve bi de sonra sarkıp göbeğe ulaşmazdelikafadulden, çok itici bence de koıcaman sarkmış göğüsler.. ya mıncıklamayla deforme oluyosa yandık valla, masaj yapıp duruyoruz ya, sarkacak wallahi..:)) ya ben bugun bişey yaptım burdada paylaşayım : ben saçlarım uzasın diye turp rendeleyip kaynattım saçımı onunla yıkamadan once de bi bardaga koydum uzerine az su koydum içtim:)) ne bileyim b elki faydası olur, zaten bu tip doğal yöntemleri deneyerek buluyolar ya belki bi şey bulurum dedim:) ama tavsiye ederim saçlarını turplu suyla yıkayın ben bi miktar da sampuanımın içine suyu koydum ya sampuan oyle guzel olmuş ki saçımı yıkarken ne guzel yumuşacıktı.. ya alakasız oldu göğüs büyütme de saç büyütme formulu vermek ... neyse kızlar , öptüm herkesi... ama buz masajını yaptıktan sonra sertleşiyor ya, sanırım bu ilerde bizim dediğimiz deformasyonu önleyecektir, yani aslında herşey oyle deil midir, ilgi göstermezsen çirkinleşir, ilgi gösterince güzelleşir, çiçekler bile onlarla ilgilenince serpilip büyümez mi?? yani memelerimiz büyümese de artık deformasyonu minumuma indirmiş oluruz...:teytey::teytey:

Son düzenleme:
evet aynen canım:) şu soğuk su işi çok güzel.. bi de buz dikleştiriyor gerçekten:) masaj hakkında düşündüklerimi ve gözlemlerimi yaziim dedım, sonra büyük ama sarkmış memelerimiz olmasın diye:) pes etmek yok her yolu deniceezz:)

aynen canım sırnaşık şey bakarsan bağ bakmazsan dağ olur !!!

denicez, ya büyütecez, ya büyütecez :)) :hooray:

kızlar bazı gerçekleri kabullenmek zordur göğüs güzelliğide şans bence ama büyümüyolar işte yapılan şeylerle en fazla üç dört cm. ancak çocuk doğurursak büyüyecek sanırım olumlu düşünmeylede ilgisi yok bunu anladım inanın büyüyeceği varsa büyür olumluda düşünsen olumsuz da!!! ben de iki kutu kullandım success üçüncü kutuyu almıyorum kalan haplarım var onlarıda her gün bir tane içerek bitirecem bir daha da hap kullanmıycam

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
crazy bence de olumlu düşünmek falan hikaye.. büyüyeceği varsa büyüyor. Ferhundenin dediğine de katılıyorum valla bir bedeb büyüyorsa hiç sesini çıkarma öp başına koy:) keşke benim de 3-4 cm büyüseee

walla crazy haklıısn canım istediğin kadar olumlu düşün. 3. ay bitmek üzere 2 bucuk kutu b.success kullandım ve baya da araştırmıştım aslında, burda kullanan bi arkadaşın tavsiyeleri de beni ikna etti...
başladım bi heves amaolmayacagı varsa olmuyo, ya burdan sesleniyorum hap kullanmayı düşünen arkadaşlara bi gün bunu diyecegimi tahmin etmezdim ama bence masaj bile haptan daha etkili bende dolgunluk olmuştu o ilk gunlerde ama şu an ne bileyim ya masaj yaptıgım sürece hafif bi dolgunluk oluyo o da gelip geçiyo.. yani anladım ki göğüs hapı macerası da bu kadarmış... ne yapsan boş, deneyerek gördük işte... bi daha asla kullanmam .. ayrıca hep kızıyodum bu hapları kullanıp ardından bende bi işe yaramadı diyenlere... ama haklılarmış sanırım... yani bana mantıklı geliyodu, hemen buyumesini beklemiyodum, 3 ay kullanımdan sonra etki gorulur deniyodu, ama 3 ayda 3 koca kutu, hayalleri sanırım o boş kutulara saklamak ve verilen paraya acımak gerekiyomuş... ya bi de şu var, artık inanmıyorum, masajla filan ancak bi kaç cm buyur ama bende 1 2 cm buyuse de bişey olmaz, olmayan şey hafif bi belirir... univ.de oda arkadaşım demişti bi gun, senin göğüslerin ergenliğe girmek üzere olan kız çocuklarınınki gibi diye, cok üzülmüştüm ama öyle... bun u buyutmenin tek yolu protez , onun da taktırdıktan sonra etraftan öğrenilmesi beni çok rahatsız eder, bir de ben kendim hekim oldugum halde bi doktora gidip bunu yüzyüze anlatamam bile, çok utangacımdır..
neyse kızlar, göğüs olayı allahın bi lütfu bence, evet şu görüşe katılıyorum, bizlerinde bi,r çok güzel yerleri var, ve bunları ön plana çıkarmak gerekli, ama memesi olmayan bi kadın pek de öyle sexy olmuyor ya, biraz olacak.. kadınlığın sembolü 2 çift göğüstür, yoksa erkekten ne farkımız kalır ki...

canım bence protezi öyle kaldırıp atma. pek çok doktor var göğüs ameliyatında işinin ehli ve psikolog gibi insanlarmış. Bak tuğrul turan, barış çakır ya da ufuk bilkaya göğüs ameliyatı olanlar hep çok beyefendi doktorlar, bizi utandırcak bişey hiç yapmıyorlar, çok rahatladık falan diyorlar. Ben seni anlayabiliyorum, ama bence bu utangaclıgını yenip protezi düşünebilirsin.. Hele ki doktorsan çevrende sana indirimli yapacak tanıdıkların falan da vardır, bence bu kadar olumsuz bakma...Ben de param olsa hemen yaptırıcam para biriktirmeye çalışıyorum yaza kadar.

Son düzenleme:
lolacım tek konu para değilki, ben onu karşılayabilirim maddi olarak ama yinede düşünmüyorum, ben makyajı bile eve gider gitmez nasıl çıkaracağımı şaşırıyorum, onu yıllarca taşımak var, ayrıca tekrar ameliyat gerektirebilirmiş, ayrıca ameliyat masasına yatıyosun, ameliyat görüntülerinide gördüm. ne bileyim, ben maddi yönden hazır olabilirim ama manevi yönden ve çevresel faktörlerden dolayı hazır değilim.

ben tek konu para demedim ki, doktorların genelde utangaçlık konusunda çok yardımcı olduklarını söyledim, bi de arkadaşımız doktor olduğu için kendisine indirim de yaparlar diye ekledim. Bence maddiyat da önemli yani. Birçok kişi maddi açıdan yeterli parayı biriktiremediği için ameliyat olamıyor, arkadaşımız doktormuş hazır, bu imkandan yararlansın bence diye söyledim. Ayrıca ben kendim için konuştum zaten sana bişey demedim ki, herkesin ameliyat olmama sebepleri farklı olabilir, benimki maddiyat. Zaten 2 defa ameliyat masasına yattım daha önce ameliyattan korkmuyorum, makyaj çıkarmaya da üşenmem genelde.. Güzel sonuç olucaksa uğraşırım yani. taşımanın da sorun olacağını sanmıyorum. Zaten normal göğüsten bi farkı olmadığı için, olması gerektiği boyutta yaptırınca ağırlık bakımından problem olmaz. Ayrıca usta bi doktora yaptırırsan ömür boyu kullanabilirsin, tekrar ameliyat olmana gerek kalmıyor %90. Ben kendim için yazdım yani benim için şu an tek sorun maddiyat.

lola bunny canım teşekkür ederim. açıkçası bi kaç doktorla telefondan görüştüm bana %50 indirim yapabileceklerini söylediler.. ameliyat olmaktan ben korkmuyorum şahsen.. yani bi çok doktor herşey dahil 2.500 hatta 2000 fiyat söyledi bana. ben meslege yeni başladım şurda 6 ay flan oluyor. o parayı zaten kazanıyorum rahat rahat.. ama şu var ki, yaza evlenecegim, ve ufak tefek borçlarım var, onları ödemem gerekiyor.. ama dediğin çok doğru imkan da varken yaptırmak gerek.. ama canım işte evlenecegim, yani düğünde mosmor şiş göğüslerle kocamın karşısına cıkamam ya.. ya bilmiyorum işte.. çok kararsızım, yani balayı yapamam doğru düzgün, izler iyileşmez ki hemen.. ya aslında aklımda bi fikir var, benim burnumda deviasyon var, yani burundan ameliyat olmam gerekiyor yıllardır, yani bu ameliyatı olurken o sırada da protetez takılsa düğünümü ertelerim bu sayede cunku burun ameliyatlarında da iyileşme bir aydan önce olmuyor.. bu süre zarfında zaten protezin izleri de cok geçer diye düşünüyorum ve de zaten nişanlımla öyle pek yakınlaşmam.. o zaman sanırım kimse de farketmez yani niye bu kız ameliyat oldu diye, cevap burun ameliyatı oldugum olur... neyse işte..
bu arada canım, konuştugum doktorlar bana doktor yakınlarının da indirimli ameliyat olacagını soyluyodu.. ameliyata karar verirsem sanırım burdan da bi kaç kişiye indirim sağlayabilirim...
neyse işte ameliyat kararı zor. ben kendi açımdan olayın yapaylıgını deil, eşimin bunu farketmesinden ve o dönem ameliyat oldugumu cevreme nasıl acıklayacagımın korkusundayım.. maddiyat cok sorun deil gibi duruyor.. öpüyorum cok.

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
YA HAKLISIN İŞTE .. ben eşim anlamadan bu iş olsa istiyorum. ya cahil de olsa sorun bu deil, beni anlayışla karşılayacagına eminim.. yani utangaçlık var nedense...
, ben bi çok kişiyi telefondan aradım yani banaverdikleri fiyat yüzde elli indirimlisi...
neysee benim yapım utangaç biraz sanırım boyle bişeyi eşime anlatmaktan cok utanırım ben.. yani yarım insanmışım gibi gelir, kendimi kotu hissederim acıkcası.. ama soylesem hemen derki ben seni sen oldugun için seviyorum ben seni boyle guzel buluyorum falan filan.. neyse işte ben zaten bu sozu samimi bulsam da ben her erkegin dolgun goğusten hoşlandıgından eminim..ve asıl olay kendimi bu şekilde kötü hissetmem, yani giydiğim kıyafetin yakışmaması, dogru duzgun dekolte giyememek beni üzüyor.. ve bu yüğzden de sanırım kararı verecek olan benim. bakalım ilerde neye karar veririm.. bu arada ben şu an evli deilim, nişaNLIYIm, evlenme tarihini ertelesem ve bu süre zarfında ameliyat olsam diye duşunmuştum.. yoksa eşim cahil vs oldugunu düşünerekten ona yutturmak için deil elbette, zaten o benim bikinili halimi de gördü.. ama şu var ki ameliyatı olduktan sonra söylemek olmadan önce söylemekten daha kolay olacagına inanıyorum..
ayrıca bu silikon ellenince anlaşılan bişey deil canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…