gruplaşmadan geyiğe varmısınız=))

hoşşgeldın caramelimmmm

tatlı gıbı gıbısı ne tatlııı canım cektı ya

eee.. erzurumda oturuyoz biz canlar.zonguldaklıyız.17 aylık evliyim.bebiş yok henüzguclubacismile
bende siwaslıyımmm

izmıtten gelın geldımm ya bebek ıcın erken canımcım bırazdaha bekle bence ınsallah hayırlısıyla olucak zaten zemuszemus

bende geldim nan :kedi:

hoşgeldın ya laaa
dök taşları döökkkk

kızlar herkes bende geldim derse olmaz ki.. geldi ama kim geldi..guclubacismile isim falan yazın bakemmm

benim eşimde erzurumlu dadaş bende trakyalıyım babadan ama dogma büyüme istanbulluyuk

didar ismim bu arada
didar
guzel ısmın warmıs benım hafızam zayıftır hatırlatırsın sorarsam kızma ama emı cancagızım

oyy oyyy oyyy kalabalıklaşıyoz güsellllbayanssulusmile
hakkat bak sımcık mutlu oldum haaaaa
artık gecede yatmam bebegede zombı kımın bakarım zuhahahahahlülülülülülü

kızlar ben tek tek alıntı yapıyom ama yapamazsamda kusura bakmayın olarmı

ısımlerınızıde yazın ama zamanla tanısırız zaten

emmeeee hızlı gıden at mısalı olmıyak ha baslıga uyalım tememmı cicilerbayanssulusmile

yok zaten karar veremedik bee:ecrin_bebek:

walla cok zor cok
ne cektıgımı bı ben bılırım
bıde yalnızım zaten kımse yok esım sehır dısında calısıyor

eger kendıne guwenebılıyosan cok gucluysen yap cok cıddıyımeyvahedigeldismile

:
amenennnnnnn... cidden mi yaa :1shok: ee eşin şehir dışında sen yalnız mı kalıyon yavvvvvbenneyaptımki

bebeği olanlara bir sorum var benim kızım uykuya çok zor dalıyor ve sürekli eli kafasında yüzünde.hem uyumaya çalışırken hemde uyurken oluyor.birde dün gece uykusunda nefes alırken sanki tıkanıyormuş gibi ses geldi.bu gecede uyuturken horlama sesi gibi ses geldi.araştırdım biraz geniz eti olabilir yazıyor.burnu tıkalı acaba ondanmı böyle.sizinde varmı bebişlerde bu durumlar..

cnm elleri için aniden uyanır ellerini oynatınca korkar uyanır bide yüzüne sürer hep oyüzden ellerini battaniyesinin içine sar koy ben öyle yapıyom yoksa 15dk bi uyanıyo burnu tıkalıysa evet olabilir cnm

:

amenennnnnnn... cidden mi yaa :1shok: ee eşin şehir dışında sen yalnız mı kalıyon yavvvvvbenneyaptımki
ewet cıdden canımcımmm

yalnız degılım yaaaa oglum war kapı gıbııı evımın erkegıııısırnaşık şey
evet yalnızım canım mecburum yapacak bısey yok

hımmm
kac aylık bebegın canım once onu de hele

anooo yazıyomus tıckerde cok pardon

ya bu aylarda oluyo benımkıde bazen yapıyo
cok uykusu gelınce ellerını hep gozlerını kasımak ıcın yuzune suruyo e tabı uyuyamıyo..o yuzden cok yorulmadan bebecık uyutmaya ozen goster bebekelr bızım gıbı cokyorgun olunca uyuymaaz hemen
kundak taraftarı pek degılım ama yınede denenebılır..dogerı ıcınde basını bıraz yukselt yastıksız yatıyorsa da olabılır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…