bende siwaslıyımmmeee.. erzurumda oturuyoz biz canlar.zonguldaklıyız.17 aylık evliyim.bebiş yok henüzguclubacismile
bende geldim nan :kedi:
didardidar ismim bu arada
hakkat bak sımcık mutlu oldum haaaaaoyy oyyy oyyy kalabalıklaşıyoz güsellllbayanssulusmile
bende geldim nan :kedi:
yok zaten karar veremedik bee:ecrin_bebek:
walla cok zor cok
ne cektıgımı bı ben bılırım
bıde yalnızım zaten kımse yok esım sehır dısında calısıyor
eger kendıne guwenebılıyosan cok gucluysen yap cok cıddıyımeyvahedigeldismile
bebeği olanlara bir sorum var benim kızım uykuya çok zor dalıyor ve sürekli eli kafasında yüzünde.hem uyumaya çalışırken hemde uyurken oluyor.birde dün gece uykusunda nefes alırken sanki tıkanıyormuş gibi ses geldi.bu gecede uyuturken horlama sesi gibi ses geldi.araştırdım biraz geniz eti olabilir yazıyor.burnu tıkalı acaba ondanmı böyle.sizinde varmı bebişlerde bu durumlar..
ewet cıdden canımcımmm:
amenennnnnnn...cidden mi yaa :1shok: ee eşin şehir dışında sen yalnız mı kalıyon yavvvvvbenneyaptımki
hımmmbebeği olanlara bir sorum var benim kızım uykuya çok zor dalıyor ve sürekli eli kafasında yüzünde.hem uyumaya çalışırken hemde uyurken oluyor.birde dün gece uykusunda nefes alırken sanki tıkanıyormuş gibi ses geldi.bu gecede uyuturken horlama sesi gibi ses geldi.araştırdım biraz geniz eti olabilir yazıyor.burnu tıkalı acaba ondanmı böyle.sizinde varmı bebişlerde bu durumlar..