gruplaşmadan geyiğe varmısınız=))

ben yağmur kızlar 18 yaşındayım pazar günü öss sınavım var :KK70:
anooo ılk kez bekar we 18 yasınd abırını gordum kk da
karılar klubu yafrum bırasıııı:jeyyar::jeyyar:
ıyı calıstınmı bakem sınawaaaa
allah zıhın acıklıgı wersın kuzucummm

carameli severim ondan zati :) bende trakyaliyim
:sm_cool: bende bende sewerımmmmm

trakyalılar nası konusuyo bazen şive yapın hemı kızlar renk olsun ben yaparım arada cunku

kızlar ben tek tek alıntı yapıyom ama yapamazsamda kusura bakmayın olarmı

ısımlerınızıde yazın ama zamanla tanısırız zaten

emmeeee hızlı gıden at mısalı olmıyak ha baslıga uyalım tememmı cicilerbayanssulusmile

çok hoşsun canım ya..

cnm elleri için aniden uyanır ellerini oynatınca korkar uyanır bide yüzüne sürer hep oyüzden ellerini battaniyesinin içine sar koy ben öyle yapıyom yoksa 15dk bi uyanıyo burnu tıkalıysa evet olabilir cnm

ellerini sarınca alışkın olmadığı için daha çabuk uyanıyor canım..

kac aylık bebegın canım once onu de hele

canım kızım 3 aylık.yazdım biraz önce ve tickerda var

ben sınava girdim ve 25dk çıktım ilşk çıkandım anne mşoktu babamda neoldu dedi fenalaştınmı yok dedim bitti kontrolde ettim sosyal ögrencisiydim ve sadece denemek için girmiştim kendimi salladıgım halde açık ögretimi tutturmuştum gitmedim ama bidaha girerim dedim kaldı öylee

len karılar..fena uyku bastırdı
wallah yorgunluktan geberıyommm

ben ınceden uzasam sızdewam etsenız yarın ben yıne gelıversemmm eyı olarmı

geldin madem yaz bakem kız...neysin kimsin ne var neyok hayatta..

5 aylık evliyim 25 yasındayım üniversite mezunuyum 1.70 boyunda 62 kilodayım(65 dim 4 gundur diyet yapıom 3 kilo verdim:kedi:) mersinliyim istanbulda ikamet ediyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemiyorum ben kazanacam benkaydirigubbakcemile3

a.s hoşgeldin cnm bnm maşallah paşanaaaa

sunways dinlen kuşum bebeginde var zatenuyu biraz tatlı rüyalarrr asayiş berkemal

eywallah bacımmm elif kaçarrr

bu bünye yatar oglum zaten 2 saate kalmaz uyanacak
dınleneyımde süt olsun

herkesi cok cok öptümm yıne yeniden hoşşgeldınız mekanıma

güzel dostluklar kurmak dleğiyle canlarŞenizŞeniz

5 aylık evliyim 25 yasındayım üniversite mezunuyum 1.70 boyunda 62 kilodayım(65 dim 4 gundur diyet yapıom 3 kilo verdim:kedi:) mersinliyim istanbulda ikamet ediyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemiyorum ben kazanacam benkaydirigubbakcemile3

güldürdün beni delüüüüüüüüüüü:eek:

bende yatıyorum.malum bebişler uyurken fırsat bu fırsat herkese iyi geceler..

walla kızlar şimdıden altta misafırımız var eyimiiii
buyrun buyrun ıkı cüt lafın belınıkırak deyu actıkopuyorumnanaktan

ben de kaçar güzeller eşim uyuyo kızçemde uyuyo benimde böbrekler full tuttu sobamda kaçtı söndü iyi geceler tatalı rüyalar öpldünüz yarın hormon sonuçlarımı alıyım aranızdayımmm öpüldünüz cicişlerr

you-know bende sözde "diyet"yapicam ama bogazimda durmuyo bahar geldi yaz kapida kimbilir ne zaman zayiflicam sempatiksalakcinni

X