gruplaşmadan geyiğe varmısınız=))

sunways

Allah var gam yok...!
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
5.048
39
herkeste bi trip bi eda bi naz bi caz:kedi:

eskiler yenilere yeniler eskilere karışamaz oldu...

ama burda eski yeni demeden iki çüt lafın belini kırak istiyom yaaaa

zatı bi minnoşum var beni bazen huniyle gezdirecek kıvama getiriyo,ha buraya

aklınıza gelen herbişeyi yazın bacılar....

güzel dostluklar kurarız inşallah şimdiden hayırlı olsun ayyde breeeeelülülülülülüa.s.

belirtmeyi bir borç bilürünnnnn kimsenin şahsi olayı degüldürrr gemel bakıyorum olaya öptümmmmmm siziii

Son düzenleme:
eyvallah hoşbulduk bu iyi olmuş hep aynı kişilerle konuşuyom konuşcak bişi kalmıyo yeni kişiler tanımak güzel olurrr

gözlerımın arrasına kıbrıt soktum resmen ewde yapılacak bıseyler war abooo

camasırlarımı asmadımmmm

hımen asam gelemmm

eyvallah hoşbulduk bu iyi olmuş hep aynı kişilerle konuşuyom konuşcak bişi kalmıyo yeni kişiler tanımak güzel olurrr

konusacak şey varrr bu seferde mıllet trıplı anam anam anamm yaaa ben hıc gelemem

tanısalım kaynasalımmmzemuszemus

hadi as cnm sen çamaşırlarıı rüzgarda varsa iyi kurur ben yasemin 27yaşındayım cnm akrep burcuyum 7aylık anneyim bir kızım var zeyneb ada hanım çerkezköyde oturuyom muhasebeciyim çalışmıyom istanbulluyum eşim erzurumlu sizleri dinliyim şimdide

valla iyi oldu bu topic.ben zaten yeniyim.kimseyle konuşamıyodum...:kedi:

merhaba...ben lütfiye 32 yaşındayım.3 aylık kızım var beyza.muhasebeciyim şu an çalışmıyorum.

hoşgeldın bacımm

valla iyi oldu bu topic.ben zaten yeniyim.kimseyle konuşamıyodum...:kedi:
işte bu sebepten war bu topık sen coktannn bu topıgın demir başı oldun güzelim benımmmm

sal kendını basla konus bıda hıc susma

olumunekankayizsmile

merhaba...ben lütfiye 32 yaşındayım.3 aylık kızım var beyza.muhasebeciyim şu an çalışmıyorum.
bende 29 a gırdım anam yaslanmısım yawww
oglumda 4 bucuk aylıkkk bende calısmıyorum da calısmassam ıyıce sıkıntıdan patlıycam gıbıme gelıyo

bebegi olanların allah bagışlasın sizlere aminn bebek isteyenlerede rabbim en kısa zamanda versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…