- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
anooo ılk kez bekar we 18 yasınd abırını gordum kk daben yağmur kızlar 18 yaşındayım pazar günü öss sınavım var
:sm_cool: bende bende sewerımmmmmcarameli severim ondan zati :) bende trakyaliyim
kızlar ben tek tek alıntı yapıyom ama yapamazsamda kusura bakmayın olarmı
ısımlerınızıde yazın ama zamanla tanısırız zaten
emmeeee hızlı gıden at mısalı olmıyak ha baslıga uyalım tememmı cicilerbayanssulusmile
cnm elleri için aniden uyanır ellerini oynatınca korkar uyanır bide yüzüne sürer hep oyüzden ellerini battaniyesinin içine sar koy ben öyle yapıyom yoksa 15dk bi uyanıyo burnu tıkalıysa evet olabilir cnm
kac aylık bebegın canım once onu de hele
benim eşimde erzurumlu dadaş bende trakyalıyım babadan ama dogma büyüme istanbulluyuk
Şenizselamlar bende trakyalıyım ayşe adım benimde 2 yaşında oğlum var:kedi:
çok hoşsun canım ya..
hoşum dımı
sadece yorgun bı anneyım mazur gor canımcım
bende belırttım sonradan meger yazıyomus gormedım deyuuuu okudunmuu..
ahanda trakyalılar bastı ya la topiğilülülülülülüŞenizselamlar bende trakyalıyım ayşe adım benimde 2 yaşında oğlum var:kedi:
a.s hoşgeldin cnm bnm maşallah paşanaaaa
sunways dinlen kuşum bebeginde var zatenuyu biraz tatlı rüyalarrr asayiş berkemal
geldin madem yaz bakem kız...neysin kimsin ne var neyok hayatta..
ahanda trakyalılar bastı ya la topiğilülülülülülü
sağol canım seninde kızına maşallah avatarda ki sizssiniz değilmi nede güzel öpmüş seni
a.s hoşgeldin cnm bnm maşallah paşanaaaa
sunways dinlen kuşum bebeginde var zatenuyu biraz tatlı rüyalarrr asayiş berkemal
5 aylık evliyim 25 yasındayım üniversite mezunuyum 1.70 boyunda 62 kilodayım(65 dim 4 gundur diyet yapıom 3 kilo verdim:kedi:) mersinliyim istanbulda ikamet ediyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemiyorum ben kazanacam benkaydirigubbakcemile3
ŞenizŞenizkızanlar bastı topiğihihoyyyt