gruplaşmadan geyiğe varmısınız=))

herkese günaydınnnnnn umarım hepiniz için bugün çoookkkk güzel geçer opuyorumnanaktan

canım maşallah sana.birşey soracağım geceleri korkmuyor musun tek olmaktan.

bir dahaki sefere limon suyu ver 1 damla canım kesiyor hıçkırığı.
korkmuyorum canım
ılk zamanlar korktum ama alıstım mecbur yanıboshayallersmile
hıckırıgı ıcınd eemzırıyodum ama onuda denerım bak

herkese merhaba..ya niye kimse yok.sayfalar ilerlesin hadi nerdesiniz..
elifff naber

ıyıyım canım sennasılsın
oglumu uyuttum geldım
cay ıcıyorum

afiyet bal şeker olsun canım. benimde işler yoğun değil bugün öyle bakınıyorum topiklere. doktor araştırıyorum bakalım. bu ay tedavi başlıyor ya fiyatları falan araştırıyorum. galiba bakırköy ssk ya gidicem. en mantıklısı şuan bu görünüyor.

neydı onun adı,yeni mahalle kadın hastalıkları hastanesıydı dımı..orası ıyı bı yer eger orasıysa gıt bakalım canım. insallah hayırlı haberlerle gelırsın

yok canım bakırköy sadi konuk var ya e-5 üzerinde önce oraya gidicem bakalım. orada da kadın doğum bölümü var. doğumu senin dediğin hastanede yaparım. özeller artık para tuzağı olmuş. neler okudum var ya asla özele güvenmem artık. en iyisi ve en hesaplısı ssk yine :)

bende ssk da yaptım dogumumu bılıyosun....
ızmıtte..cokta rahattım sadece hemsırelerın bazıları gıcıktı ama ıste parasız dogum yaptık
ozelıne gıttım hamılelıkte ama dogumu ssk da yıne aynı dr yaptırdı
sen de loyle yap

evet bende öyle yapıcam artık canım. bebeğin sağlığı için en iyisi ssk görünüyor.

canım sanırım avrupa yakasında oturuyorsun anadolu yakasında olsaydın sana hastane tavsiyem olurdu.doktorumda çok iyiydi doğumdan sonra personelde çok ilgiliydi.normal doğum ise sadece 260 tl ssk lı fiyatı.tabi tahlillerimin çoğunu orda yaptırdım.eğer ssk da doğum düşünseydim ki ilk başta öyle düşünüyordum gittiğim dr un muayenesi 100 tl her ay gideceğim için 900 tl verecektim ve doğuma onun girip girmeyeceğide şansa olacaktı.

işte onun için ssk da doğumu hiç istemedim.benim doğumum normaldi ama çok zor geçti.suni sancı verdiler vs..ama hem doğum hemşiresinin ilgisi ve yaklaşımı hem dr umun beni doğumda motive etmesi sürekli bilgilendirmesi hem beni hem ailemi çok rahatlatmıştı bizi.bebeğim eli ensesinde gelmişti en zor doğum şekli buymuş eğer dr um iyi olmasaydı belki dahada zor olacaktı herşey.

Canım çok sağol keşke anadolu yakasında oturuyor olsaydım bizim tarafta bazı hastaneler var doğum ücreti az olan ama çok yoğunmuş. doğumda söyledikleri ücretin çok üstünde fatura çıkarıyorlarmış. bir de Allah korusun bebek küveze falan alınırsa yandım demektir. onun için ucuz olabilecek seçenekleri araştırıyorum.

bir de ben işten izin alıp gideceğim için çok beklememem ve bana maliyeti çok yüksek olmayacak bir hastane lazım. belki tüp bebeğe ihtiyaç olursa o da beni korkutuyor çünkü kenarda birikimim yok anlayacağın kafam acayip karıştı. halamın gelini bakırköy de doğum yaptı çok memnun kalmıştı ama yine de korkuyorum açıkçası.

canım korkma hiç Allah yardımcın olsun.ben hamilesin doğum yapacak hastane arıyorsun sandım.inşallah en kısa zamanda hakkında hayırlısı neyse o olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…