gruplaşmadan geyiğe varmısınız=))

5 aylık evliyim 25 yasındayım üniversite mezunuyum 1.70 boyunda 62 kilodayım(65 dim 4 gundur diyet yapıom 3 kilo verdim:kedi:) mersinliyim istanbulda ikamet ediyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemiyorum ben kazanacam benkaydirigubbakcemile3

kız alemsin ya bu neyyy... :dance: bende başarılar dilerim de geç kaldım zaten.eşim geldi o akşam.. opuyorumnanaktan geç açıldı bu topic ya.. :1no2: açıldı daha besmele çekiyodum ki çıkmak zorunda kaldım... :mymeka: :mymeka:

tatlım topiklerde yazan herşeyi deneme sakın yüzüne çiş bile süren var çil içinkaydirigubbakcemile3
az araştır bak neler çıkıyo:teytey:

ayyy gerçekten mi ya... :teytey: amanın güzellik uğruna yani millete bak yavvv :1shok: delikafadulden

herkeste bi trip bi eda bi naz bi caz:kedi:

eskiler yenilere yeniler eskilere karışamaz oldu...

ama burda eski yeni demeden iki çüt lafın belini kırak istiyom yaaaa

zatı bi minnoşum var beni bazen huniyle gezdirecek kıvama getiriyo,ha buraya

aklınıza gelen herbişeyi yazın bacılar....

güzel dostluklar kurarız inşallah şimdiden hayırlı olsun ayyde breeeeelülülülülülü:nazar:a.s.

belirtmeyi bir borç bilürünnnnn kimsenin şahsi olayı degüldürrr gemel bakıyorum olaya öptümmmmmm siziii

slmmm bende yenı uyeyımm yaa bıturluuu bır sohbete gıremedım brseyde bılmıyorumm

kızlar ben yatar walla sanah berı yoruldum yarın goruselım bu arada hosgeldın cnaım

bu topık ınadına war olacak...çunku gerceklerı hazmetmesı ıcın ınsanların bunu onlara bırının hatırlatması lazım

kızlar bugun butun gun gıremedımm neler yaptınız bakalımzemuszemus ne inanmıyorum yüzüne çişş sürenmi varmış şoooook

gunaydınlarrr
kısmecıkler yokmuuu
bugun hawa kapalı dısarı cıkamıycam
oglum hıckırıp duruyo

selam hatunlar..herkesın işi var zaarrr..ben bugun sabahdan berı ayaktayım yaff
ew de iş bitmiyoo,annemderdi yaparsan hiç bitmez bizde hep yapıyosboshayallersmile
oglumla gezdık 2 saat dısarıda,hava accık soguktu ama gunesı gorunce dayanamadım bende daralıyom artık ya..oglum uyudu ewe donerken uyandı ewe gelırken alıswerıs yaptımm gelıp yemegımı yaptım ortalıgı yıne topladım cunku her odadan gecıyoz ve dagıtıp bırakıyoskaydirigubbakcemile3
yemegımı yedım cayımı koydum sımcık cay ıcıcem bazen ewde yalnız olmakta keyıf werıcı haaa
yarında bebegımı cıbıs yaptırıcamm

canım maşallah sana.birşey soracağım geceleri korkmuyor musun tek olmaktan.

gunaydınlarrr
kısmecıkler yokmuuu
bugun hawa kapalı dısarı cıkamıycam
oglum hıckırıp duruyo

bir dahaki sefere limon suyu ver 1 damla canım kesiyor hıçkırığı.

kimsecikler yok bu ara ya.
dün misafirler vardı akşama kadar onlarla vakit geçti akşam yorgunluktan nereye yattığımı bilmiyorum..

X