gruplaşmadan geyiğe varmısınız=))

kız alemsin ya bu neyyy... :dance: bende başarılar dilerim de geç kaldım zaten.eşim geldi o akşam.. opuyorumnanaktan geç açıldı bu topic ya.. :1no2: açıldı daha besmele çekiyodum ki çıkmak zorunda kaldım... :mymeka: :mymeka:

tatlım topiklerde yazan herşeyi deneme sakın yüzüne çiş bile süren var çil içinkaydirigubbakcemile3
az araştır bak neler çıkıyo:teytey:

ayyy gerçekten mi ya... :teytey: amanın güzellik uğruna yani millete bak yavvv :1shok: delikafadulden

slmmm bende yenı uyeyımm yaa bıturluuu bır sohbete gıremedım brseyde bılmıyorumm

kızlar ben yatar walla sanah berı yoruldum yarın goruselım bu arada hosgeldın cnaım

bu topık ınadına war olacak...çunku gerceklerı hazmetmesı ıcın ınsanların bunu onlara bırının hatırlatması lazım

kızlar bugun butun gun gıremedımm neler yaptınız bakalımzemuszemus ne inanmıyorum yüzüne çişş sürenmi varmış şoooook

gunaydınlarrr
kısmecıkler yokmuuu
bugun hawa kapalı dısarı cıkamıycam
oglum hıckırıp duruyo

canım maşallah sana.birşey soracağım geceleri korkmuyor musun tek olmaktan.

gunaydınlarrr
kısmecıkler yokmuuu
bugun hawa kapalı dısarı cıkamıycam
oglum hıckırıp duruyo

bir dahaki sefere limon suyu ver 1 damla canım kesiyor hıçkırığı.

kimsecikler yok bu ara ya.
dün misafirler vardı akşama kadar onlarla vakit geçti akşam yorgunluktan nereye yattığımı bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…