- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
merhaba hoşbulduk teşekkür ederim
Evet bebeğim doğru anlamışsın
Nasılsın,neredensin ?Neler yapıyorsun ?
ayyyyy çok sevindim canımkimdir, necidir, ne iş yapar, nasıl tanıştınız, ne zaman başladınız
en önemlisi askerliğini yapmış mı
Düğünde görmüş beğenmiş araştırmış iş adresimi bulmuş çiçek yollamış tanışmak için ben de kabul ettim tabii askerliği bitmiş 28 yaşında işi gücü yerinde karakter olarak tanımadığım için bilemem ama kadın ruhundan anlıyor 13 Nisanda düğün vardı işte 17 nisanda da tanıştık
iyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız?çalışmıyorum evdeyim dışarıdan okuyorum
hayırlısı olsun mutluluğunuz daim olur inşallah
Rica ederim.Allah iyilik versin.Ben de teşekkür ederimBen iyiyim çok şükür ya ... Çalışıyorum evden işe işten eve aynı zamanda öğrenciyim de
Yuvarlanıp gidiyoruz
anaaaaa hayirli olsunnnnDüğünde görmüş beğenmiş araştırmış iş adresimi bulmuş çiçek yollamış tanışmak için ben de kabul ettim tabii askerliği bitmiş 28 yaşında işi gücü yerinde karakter olarak tanımadığım için bilemem ama kadın ruhundan anlıyor 13 Nisanda düğün vardı işte 17 nisanda da tanıştık
Düğünde görmüş beğenmiş araştırmış iş adresimi bulmuş çiçek yollamış tanışmak için ben de kabul ettim tabii askerliği bitmiş 28 yaşında işi gücü yerinde karakter olarak tanımadığım için bilemem ama kadın ruhundan anlıyor 13 Nisanda düğün vardı işte 17 nisanda da tanıştık
ohh ohh suyundan da ohh ohh şuyundan da ohh ohh buyundan da koy koysüpermiş canım, nazik adammış vesselam nazar değmez inşallah hayırlı olsun tatlım
Enee baya ilerlemiş topik
Tatlım hayırlı olsun bu arada, çok sevindim senin adına :)
Hakettin sen mutlu olmayı, daim olur inşallah
ewwt tatlim baya ilerrledi nasilsinn
Enee baya ilerlemiş topik
Tatlım hayırlı olsun bu arada, çok sevindim senin adına :)
Hakettin sen mutlu olmayı, daim olur inşallah
Suya atılmış aspirin gibiyim, hoşurtulu ve paramparça
sen nasılsın tatlım
Amin canımm çok sağolasın dilerim herkes hakettiğini bulur
Suya atılmış aspirin gibiyim, hoşurtulu ve paramparça
sen nasılsın tatlım
Olmaz! Paramparça olmak yakışmaz... Seni ters çeviririm bak
hahhaha kiz bu orjinal cevaba ne dicegimi bulamadim iyiyim bendeee
Durumumdan mütevellit şu anlık öyleyim tatlım düzelicem en kısa zamanda
Allah iyilik versin canım