Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
topiciğiniz hayırlı olsun kızlar, mutlu paylaşımlar diliyorum... tuğba'yı göremedim amaaa
Ah benim kalbi temizim
Canım benim durumumda şöyle bir gariplik daha var, 3 gün önce yakın bir arkadaşıma bu kişiden bahsediyordum baya konuştuk ettik sonra dersimizin olduğu binanın oraya gidio oturduk diğer arkadaşlarla. Dedim ki bugün göremedim keşke görebilsem dedim ve 5 dakika anca geçmiştir bir baktım binadan çıktı ben tabi böyle kaldım çok şaşırdım. Hemen gitti zaten o benim farkımda bile değil
Ertesi gün kuzenimle okula gittik oturuyorduk bende ona anlatıyordum dün böyle böyle oldu kalpten diledim karşıma çıktı dedim. Oda bi daha dile bakalım olcak mı dedi. Olur mu öyle şey oyun mu bu sanki dedim sonra telefonumdan resmini gösterdim of keşke bugünde görsem Allah'ım lütfen dedim ve hiç abartmıyorum 1 dakika bile geçmeden gördüm onu..
Yanında da eskisi
Konuşarak çıktılar okuldan biz uzakta oturuyorduk görmediler. Anlayacağın durumum çok karışık ve imkansız papyonum :106:
Tubicik net sıkıntısı yaşadı sizlere ulaşamadııı şimdi buradayım tatlımmmcımtopiciğiniz hayırlı olsun kızlar, mutlu paylaşımlar diliyorum... tuğba'yı göremedim amaaa
Duyururuz bebişTeşekkürler
Daha yeniyiz ya o yüzden daha duyuramadık sesimiziii
Kizlarrrr topicc hayirli olsunnn nasilsinizz
Rüyamda kendisini gördüm seni çok özledim falan diyordu ,dün de arkadaşını gördüm meselaa Ben görmemiş gibi yaptım ama çocuk beni görmemiş gibi yapamadı
Tuğbaaa nasılsıınnn dedi
Aaa sen de mi buradaydın ,iyiyim sen nasılsın dedim ..iyiyim yaa birşeyler duydum çok üzüldüm hiç beklemiyordum dedi ,ben de üzülecek ne var yahuuu anlamadım dedim barıştınız mı yoksa dedi ...Tövbe dee dedim Çocuk da şaşırdı
Allah korusun ferhat dost musun düşman mısın ne barışması dedim
neden böyle oldu ki tuğbaa dedi ,bittiğini söyleyen nedenini de söyleseydi sana dedim tabi ama o da haklı nasıl bi sebep sunabilirdi ki dedim
bu konuda başka bişey duymak istemiyorum dedim... sonra çocuk ne dedi biliyomusunuz
Sürekli siziin oradan geçiyoruz ama seni göremiyoruz
Dedim ki sırra kadem basacağım hazırlık yapıyorum
Şaşkınlıklar içinde kaldı...
Daha neler duyacağız bakalım ...
Kızçeler imkansız diyorsunuz da ,asıl imkansızlık benimkinde vardı... Rabbim içime ferahlık sundu ,teslim oldum inandım yarattıklarına... Sonuç mikemmel
Merak ediliyorum ... Neden merak ediyor bu derece beni kötü bilen insan ?
Kızçelerimden ses yok bebeğim Beni sorarsan iyiyim..Sen nasılsın
bence ugur seni hala seviyo ama yasadiklariniz o kadar ani o kadar beklenmeyen karmasik seylerdiki oda neye ugradigini sasirdi bide siz hic birbirinizle muhattap olup bitirmedinizki 3. Sahislar yonetti ayriliginizi vede amaclarina ulastilar yasananlardan sonra geriyede donemio tabiki
iyiyim tatlimm dun kaynanacigimla adrenalinli bi gun yasadim bugun iyiyim
hayırdır inşallah ne oldu bakalım böylee
bebegim bizim nisanimiza agustosta 4 yil olucak vede bu surede ailesi cok ilgisizz asiri hemde annem babamda bu duruma cok sinirleniyo benimkide saka veya dogal oldugunu dusunerek cok kufurlu konusuyo bende hic hoslanmiyorum saygi bekliyorum buna mesaj yazdim bak nisanli oldugum halde goruculer gelio nisani atsin onemi degil diolar tabiki bole bisi olmaz ama ailenin ilgisizligi ve senin saygisiz tavirlarin yuzunden ailem zaten bitmesini istio baska yonlere olumlu bakabilirler kendine ceki duzen ver haberin olsun dedim gitmis mesajimi annesine gondermis salak anneside sabah benu aradi askeredeki adama bolemi denir sanki cocugunu cok dusunuoda aksamda oturmaya geldi annemde bende icimizdeki herseyi anlatip rahatladik
Hmm ... Asker adamı sen düşünürsün kuzum ama yeri gelir asker adama söylenir mi bu diyen anne oğlunu orada çileden çıkarır.. .Sen Doğru olanı yapmışsın... Onlar kırılmasın diye kırılmak zorunda mıyız sanki ? Benim annem de kaynana ...Valla yengemi bizden ayırmaz hiç... Bize ne alırsa ona da alır... Bize de der ki sakın görümcelik yapmaya kalkmayın
Bazı insanları anlamak güç..Senin çocuğun kıymetli de biz de sokakta bulunmadık bizim de anamız babamız var... İşte kendimizi ezdirmemek gerek...
o askerse bende bekliyenim ben senden sonra anladimki bu kadar el ustunde tutmamak lazim askerse asker napim senin kadar el ustunde tutan olmasin bitanem hepimiz sahidiz demekki erkekler fazla degeri hak etmiyo
Biliyorsun ne sürprizler yaptım..Nişanlı değildik sözlü değildik Sevgiliydik... Beni alan yaşadı bak
Ama hakedene hakettiği kadar değer vermek gerekli ben de bunu anladım ...Amaaannn bize bişey olmasın kuzum
ayyy şu an senden iyisi yokk walla kizz özeniom sanaa ohh özgür özgür takill
İnsan sevgilisi varken de özgür takılabiliyormuş bunu anladım
Merhaba canımmmm Hoşgeldiiinnmerhaba kızlar:)
neee sevgilin mi var, yanlış mı anladım tubişşş :44:
Merhaba canımmmm Hoşgeldiiinn
Evet bebeğim doğru anlamışsın