Grup Şurup Topiği :)

Kizlar bende kendimi tanitiyim o zaman ismim gülşah 91 dogumluyum kac yasinda olduguma henuz karar veremedim sivasliyim sivasta yasiyorum nisanliyim nisanlim kibrista asker iki yillik radyo ve tv programciligi okudum simdide acik ogretimden 4 yilliga tamamliyorum simdilik calismiyorum

sivas merkezde misin canım bende aslen Sivaslıyım da?

Kuzucuğum senin bölümün stajını yaptım ben 2 yıl önce Arkadaşımın yanına gittim derse, o gün de radyo gezileri varmış... Demo kaydı aldılar radyoda...Trt formatında buldular beni
Sonra ben de kursa başladım bi süre ... Bi kaç radyodan teklif geldi ... Hatta x bi türkücü de albüm yaptım yayınınızda yer verirmisiniz demişti ...
Ne günlerdi be
İnşallah güzel bi iş de bulursun keyifli bi iştir...Ve çok meşakkatli

sivas merkezde misin canım bende aslen Sivaslıyım da?
sivas merkezdenim tatlim sen neresindensin
hakkaten cok keyifli vede insanin egosunu fazlasiyla tatmin eden bi meslek kisa bi sure yaptim lutfen ismimi bi kere soylermisin felan die ariolardi tabi havaya girio insan ben trt yi cok istiyorum ama sivasta olanaklar kisitli iste

neyse kızlar görüşürüz

Son düzenleme:
okununca hafifliyor insan ..
nazar boncugu tak görünmeyen bi yerine.
Annem takıyor bana çaktırmadan Sarılırken ..Ben de çıkarıyorum sonra ... Duanın gücü daha fazla boncuğunkinden ...

Anladım kuzum ... Tgrt fm de Ufuk abi vardı ...Bana demişti ki ;
Tubiş bu iş bayanlara göre değil ,güzelsin alımlısın da seni harcamalarını istemem...
Haklıydı da Nelerle karşılaşıyor insan... Neyse ki güzel anılarımın olduğu mazi olarak ,hobi olarak kaldı

bitanem sivastaki radyolarda felaket durumda kucucuk kapkaranlik odalar kuytu koselerde basina bi is getirseler kimsenin ruhu duymaz o yuzden babam hic istemio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…