Değilim canımm24 yaşındayım
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı, hakkında hayırlı olanı da gönlüne razı etsin canım
Ne güzel bir duadır ...Amin canım çok sağolasın
benimde çook sevdiğim bi duadır:)) sende sağol canım
Böyle düzel dualar aldıkça sırtım yere gelmez biliyorum ...
Çok şanslıyım bu konuda çok şükür ...
Kizlar bende kendimi tanitiyim o zamanismim gülşah 91 dogumluyum kac yasinda olduguma henuz karar veremedim sivasliyim sivasta yasiyorum nisanliyim nisanlim kibrista asker iki yillik radyo ve tv programciligi okudum simdide acik ogretimden 4 yilliga tamamliyorum simdilik calismiyorum
Kizlar bende kendimi tanitiyim o zamanismim gülşah 91 dogumluyum kac yasinda olduguma henuz karar veremedim sivasliyim sivasta yasiyorum nisanliyim nisanlim kibrista asker iki yillik radyo ve tv programciligi okudum simdide acik ogretimden 4 yilliga tamamliyorum simdilik calismiyorum
AleykümselaaamHoşgeldiiiiin
Hoşbuldum y.k.sne kadar uzun nickin yahu.
aranıza boncuk kabul ediyor musunuz?
Tabii ki nazar boncuğuna da ihtiyacımız var
Nickim bi fal destesindeki kişi kartının adı ...Tam beni yansıtıyorOndan ötürü...
teşekkür ederim.nazara gelmezsiniz artık
y.k.a demem de bi sakınca yoktur herhlade?
sivas merkezdenim tatlim sen neresindensinsivas merkezde misin canım bende aslen Sivaslıyım da?
hakkaten cok keyifli vede insanin egosunu fazlasiyla tatmin eden bi meslek kisa bi sure yaptim lutfen ismimi bi kere soylermisin felan die ariolardi tabi havaya girio insan ben trt yi cok istiyorum ama sivasta olanaklar kisitli isteKuzucuğum senin bölümün stajını yaptım ben 2 yıl önceArkadaşımın yanına gittim derse, o gün de radyo gezileri varmış... Demo kaydı aldılar radyoda...Trt formatında buldular beni
Sonra ben de kursa başladım bi süre ... Bi kaç radyodan teklif geldi ... Hatta x bi türkücü de albüm yaptım yayınınızda yer verirmisiniz demişti ...
Ne günlerdi be
İnşallah güzel bi iş de bulursun keyifli bi iştir...Ve çok meşakkatli
sivas merkezdenim tatlim sen neresindensin
hakkaten cok keyifli vede insanin egosunu fazlasiyla tatmin eden bi meslek kisa bi sure yaptim lutfen ismimi bi kere soylermisin felan die ariolardi tabi havaya girio insan ben trt yi cok istiyorum ama sivasta olanaklar kisitli iste
Yok canımm ne sakınca olacak
Nazar en büyük sorunum biliyor musun
Sürekli kendimi okuyorum ,okutuyorum
Annem takıyor bana çaktırmadanokununca hafifliyor insan ..
nazar boncugu tak görünmeyen bi yerine.
sivas merkezdenim tatlim sen neresindensin
hakkaten cok keyifli vede insanin egosunu fazlasiyla tatmin eden bi meslek kisa bi sure yaptim lutfen ismimi bi kere soylermisin felan die ariolardi tabi havaya girio insan ben trt yi cok istiyorum ama sivasta olanaklar kisitli iste
neyse kızlar görüşürüz
Annem takıyor bana çaktırmadanSarılırken ..Ben de çıkarıyorum sonra ... Duanın gücü daha fazla boncuğunkinden ...
Anladım kuzum ... Tgrt fm de Ufuk abi vardı ...Bana demişti ki ;
Tubiş bu iş bayanlara göre değil ,güzelsin alımlısın da seni harcamalarını istemem...
Haklıydı daNelerle karşılaşıyor insan... Neyse ki güzel anılarımın olduğu mazi olarak ,hobi olarak kaldı