- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
O anlık durumların devamı geliyor kuzucum , içim sıkılıyor böyle olunca...Hiç bi hemcinsim haketmiyor üzülmeyi be ...
Haklısın canım ama hayatın ne getireceği belli olmuyor işte :106:
Yinede bu durumu çabuk atlatacağımı düşünüyorum
Birlikte atlatacağız canım,paylaşabilirsin ... Dinlerim
topiğiniz hayırlı ve muhabbetiniz bol olsun kızlar
Tatlım topiğin başını okuduysan anlattım zaten çoğunu orda
Aslında çözülecek bir durum yok pek umutlu değilim ve artık vazgeçme evresine geldim zaten, olmayacağını biliyorum daha fazla kendimi üzmek istemiyorum
topiğiniz hayırlı ve muhabbetiniz bol olsun kızlar
Teşekkür ederiz, hoşgeldin
hoşbuldum bi gezeyim dedim sizin topiği gördüm slm vereyim dedim
Canım göz gezdirdim ... Ama bak şu kadarını söyleyeyim... Çok gariptir bu işler... Her defasında saçmalıklarla karşılaşıp yıkılmamış biri olarak söyleyeyim mi gerekeni...
Takılıp kalmayacaksın...Kendini önemsemekten asla vazgeçmeyeceksin... Sen senden vazgeçersen herkes senden vazgeçer
İyi etmişsinYeni olduğumuzdan toparlanamadık güzel bi sohbet platformu oluşturacağız inşallah
Kesinlikle tamda böyle. Ben hep kendimi önde tuttum, iyi ki de öyle yapmışım yoksa daha çok üzülürdüm şimdi. Zaten olmuyorsa vardır bir hayır, çok kafa yormuyorum artık. İleride dönüp geriye bakınca ( ki asla geriye dönüp bakmak istemem ) görücem ki bütün üzüldüğüm şeyler boşmuş. O kişinin gitmesi gerekiyor ki gitti, o kişiyle olamaz çünkü şimdi olsa bile ileride acı çekebilirdim. Hayırlısının bu olduğunu düşünüp devam ediyorum yoluma, asla başımı eğmeden.
hadi bakalım inşallah benimde topiğim var ama canlarım şimdi çevrimdışıarada uğrarım size tabi yer varsa??
hadi bakalım inşallah benimde topiğim var ama canlarım şimdi çevrimdışıarada uğrarım size tabi yer varsa??
Her zaman bekleriz canım ne demek ...Bu arada inşallah kısa zamanda en hayırlısından nur topu gibi bi evlatcık nasip eder Rabbim
Tabiki gelebilirsin her zaman
Kontenjan sınırsız bizde
yakutunkizilatesi kaç yaşındasın evli değilsin herhalde öyle tahmin ediyorum:)