Grup Şurup Topiği :)

O anlık durumların devamı geliyor kuzucum , içim sıkılıyor böyle olunca...Hiç bi hemcinsim haketmiyor üzülmeyi be ...

Haklısın canım ama hayatın ne getireceği belli olmuyor işte :106:

Yinede bu durumu çabuk atlatacağımı düşünüyorum

Birlikte atlatacağız canım,paylaşabilirsin ... Dinlerim

Tatlım topiğin başını okuduysan anlattım zaten çoğunu orda
Aslında çözülecek bir durum yok pek umutlu değilim ve artık vazgeçme evresine geldim zaten, olmayacağını biliyorum daha fazla kendimi üzmek istemiyorum

topiğiniz hayırlı ve muhabbetiniz bol olsun kızlar

Canım göz gezdirdim ... Ama bak şu kadarını söyleyeyim... Çok gariptir bu işler... Her defasında saçmalıklarla karşılaşıp yıkılmamış biri olarak söyleyeyim mi gerekeni...
Takılıp kalmayacaksın...Kendini önemsemekten asla vazgeçmeyeceksin... Sen senden vazgeçersen herkes senden vazgeçer

Kesinlikle tamda böyle. Ben hep kendimi önde tuttum, iyi ki de öyle yapmışım yoksa daha çok üzülürdüm şimdi. Zaten olmuyorsa vardır bir hayır, çok kafa yormuyorum artık. İleride dönüp geriye bakınca ( ki asla geriye dönüp bakmak istemem ) görücem ki bütün üzüldüğüm şeyler boşmuş. O kişinin gitmesi gerekiyor ki gitti, o kişiyle olamaz çünkü şimdi olsa bile ileride acı çekebilirdim. Hayırlısının bu olduğunu düşünüp devam ediyorum yoluma, asla başımı eğmeden.

İşte görmek istediğim model...
Canım bak gerçekten ağır olayların alasını yaşadım... Herşeyden önce de hazmedemedim sevdiğim beklediğim adamın yanımda duramayışına... Ama var bi hayır demekten de vazgeçmedim...
Şimdi diyorum ki ; İyi ki bitmiş... Bitemeseydi şuan hayatımda olan insanı tanıma fırsatı bulamayacak belki de sorun üstüne sorun yaşayacaktm... İnşallah Rabbim hayırlı kapılar açar da ,kimsecikler üzülmez...

hadi bakalım inşallah benimde topiğim var ama canlarım şimdi çevrimdışı arada uğrarım size tabi yer varsa??

Tabiki gelebilirsin her zaman
Kontenjan sınırsız bizde

yakutunkizilatesi kaç yaşındasın evli değilsin herhalde öyle tahmin ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…